https://hatartalanvilag.blogspot.hu/ Matthew / A világ állapota és a teremtés elvei / 2014-07-02 - Határtalan Világ

Önismeret

Rejtély

Post Top Ad


Matthew Ward – 2014. július 02. – részlet
A világ állapota; a fénymunkások jelentősége; a teremtés elvei


Itt Matthew szívélyes üdvözlettel az állomásunkról. Sok olvasó aggodalmát fejezte ki a Közel-Kelet, Ukrajna, Hongkong, egyes afrikai országok, Kelet-Európa [???] és Latin-Amerika helyzete kapcsán. Hasonlóan ír e-mailjében egy olvasó: “Hol van mindaz a földet érő új fény és energia, aminek mindent meg kellene változtatni? Úgy gondolom, a dolgok egyre rosszabbul állnak.”

A fény valóban mindent átalakít, ami nem szolgálja a Föld és lakosainak javát, ami kész befogadni a fényt. És ami úgy tűnk egyre rosszabb és rosszabb lesz, az a generációkat átfogó egymásnak ütköző ideológiák csúcspontja. Bizonyos módon mindenkire hatással van pozitív vagy negatív módon az egyre intenzívebbé váló fény. És minden, ami az emberekben zajlik, és ami a történésekre adott reakciójukat befolyásolja, az a fokozódott rezgések természetes eredménye. Mivel a fény továbbra is beáramlik és a fénymunkások a bolygón még több fényt hoznak létre, a vihar ’hamarosan’ megszelídül és végül el fog csitulni.

Az aktivitások eme globális állapotában együttesen vannak jelen a fellángoló viták és aggályok, hogy mi lesz a következő „hír” az esti híradóban. Világotokat elárasztja az információ, de a lakosság többségének fogalma sincs a születésük előtti megegyezéseikről és lélekszerződéseikről, a sötétség és a fény hatalmáról, a karma és a sok inkarnáció céljáról, vagy az egyensúly jelentőségéről. Nincsenek tudatában, hogy az elődeik más civilizációkból származnak, hogy a [pozitív] földönkívüliek óriási segítségetekre vannak vagy, hogy a tobzódó viharokon és földrengéseken keresztül igyekszik megszabadulni a Föld a negativitástól. Nincsenek tudatában, hogy bolygójuk több mint 70 éve felemelkedőben van vagy, hogy a bolygószintű változások gyorsasága és mértéke példátlan az univerzumban. És semmit sem tudnak a Föld Aranykoráról. Ti mindennek tudatában vagytok – és még többnek. ...

Tovább az eredeti cikkre

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Top Ad