https://hatartalanvilag.blogspot.hu/ A földi lét hét szintje - Határtalan Világ

Önismeret

Rejtély

Post Top Ad


A földi lét hét szintje ebben a dimenzióban


1. Anyag

Van fizikai kiterjedése, esetleg lélegzik – hőre tágul, hidegre összehúzódik.

Állítólag élettelen. Számomra azonban egész mást jelentenek.

Az atlantisziak az információkat kristályokban tárolták. Napjainkban, mint egy-egy mikrochip működnek.

Ha a közelünkbe kerülnek és szellemünk képes letapogatni a benne rejlő információt, lelkünket különböző érzelmi állapotokba képesek modulálni.

Külön figyelmet érdemelnek azok az ásványok, melyek képesek ÓD-energiákat felszabadítani, s melyek nélkülözhetetlenek a szellemvilág megnyilvánulásához – egyébként ez a földön való megnyilvánuláshoz szükséges energia csak a vérben található meg, méghozzá az élőlények vérében.

2. Növény

Van fizikai kiterjedése, táplálkozik, lélegzik és érez, növekszik és szaporodik.

Pozsonyban saját növényeim jobban ragaszkodtak akkori partneremhez, mint hozzám. Mikor elutaztam egy hétre, és Ő gondoskodott róluk, zöldelltek, új leveleket hajtottak. Mikor szakítottam a barátommal 23 növényemből 7 tönkrement. Igaz a többi akkor tért magához. Ők valószínűleg értem rajongtak...

3. Állat

Van fizikai kiterjedése, lélegzik, szaporodik, táplálkozik. A kutya értelmi és érzelmi világa egy 3 éves gyermekével egyenlő.

Vannak tanítások, melyek szerint állatként is reinkarnálódhatunk. Az én szellemi vezetőm szerint azonban ez nem lehetséges. Egy-egy visszatérő elhunyt lelke birtokba veheti ugyan az állat testét, hogy bizonyos jelzésekkel tudtára adja az itt maradottaknak jelenlétét, de nem születik bele az állati testbe. Persze ha valaki nagyon, de nagyon szeretné, tehetnek vele kivételt, bár nem jellemző. (Jobb megértéshez javaslom Tamási Áron: Jégtörő Mátyás c. könyvét).

Egyszer egy kliensem elmesélte, hogy amikor édesapja meghalt, madár alakjában repült be hozzá, hogy elbúcsúzzon. Elmagyaráztam, hogy a madár nem volt azonos az édesapjával, csupán az elhunyt a madarat kérte fel hírvivőnek.

4. Gondolkodó ember

Rendelkezik az előző csoport minden tulajdonságával.

Földi feladatok szempontjából fontos, hogy honnan jött, és mit kell megtanulnia. Általában ez csak néhány tudnivaló, de az végig kíséri életét. Ilyen lecke lehet például a megbocsátás, a türelem elsajátítása, a féltékenység leküzdése, vágyak, ösztönvilág megtapasztalása. Széles a skála: agresszív, alkoholmámoros, vagy akár mélyen depressziós állapotoktól egészen a kiegyensúlyozott, vidám, optimista szemléletmódig. A gondolkodó ember feladata az érzelmek megélése és annak a folyamatos tanulása, hogy ezeket kezelni tudja.

5. Alkotó ember

Teljes megértéshez fontos a csakrákról szóló rész áttanulmányozása!

Képes fantáziáját, érzelmeit a fizikai síkon is érzékelhetővé tenni - lehet például zenész, festő vagy akár építész is.

Mivel az alkotó ember kreativitását a szexuális energia táplálja, fontos, hogy jól működtesse. Ha egy művész az alkotásban elakad, kreativitását egy új partner általában ismét fellendíti: mivel szex közben egymásba robban a két energia, új személyiség, új szemlélet alakul ki a partnerekben.

Ritka az olyan "nem alkotó" partner, aki az energiák oly széles skálájával rendelkezne, melyekkel képes egy életen át inspirálni, energiákkal felölteni alkotó társát. Így természetes, hogy e művészek életében az időnkénti partnerváltás szükségszerű lépés életterveik beteljesüléséhez, hogy megtapasztalhassák az alkotó, teremtő energiákat.

Az alkotó ember feladata az intuíció, ábránd három dimenzióban való megjelenítése, hogy azokat az érzékszervekkel is felfoghatóvá tegye.

6. Gyógyítók, próféták, médiumok

Nos, ezen a szinten nélkülözhetetlen az önzetlen szeretet, amikor már nem akarja partnerét birtokolni, tiszteletben tartja az élni és élni hagyni elvet – ezek a főbb ismérvei a 6. szintű létformának.

Klienseim között tucat számra található önjelölt próféta, látnok, de valahogy a felsorolt tulajdonságokból egyiket sem sikerült felfedeznem bennük. Azonnal megsértődnek, ha partnerük nem az ő elképzelésük szerint cselekszik, egy esetleges megcsalás már végzetesnek számít - pedig micsoda kitűnő alkalom ez arra, hogy gyakorolják a másik szabad akaratának tiszteletben tartását! Az olyan érzelmek leküzdését, mint a féltékenység, amely automatikusan az 5. szintre vetheti vissza őket. Annak, aki tényleg ezt a szintet éli, általában több partnere van, mivel hosszabb távon a partner alacsonyabb rezgésszintje akadályozza munkáját.

Próféta: Az ő feladata a szeretet-energia áramoltatása minden szituációban - élete egyben próbatételek folyamatos sorozata: megalázó helyzetek tömege, mind társadalmi, mind magánéleti kapcsolatokban, hogy megbizonyosodjon róla, valóban képes-e a feladatokban helytállni?

Teljes anyagi lenullázások, hogy független legyen az anyagtól; nagyon közeli szerettei korai eltávozása, hogy megértse, a halál - legyen az baleset vagy betegség - mindig az elhunyt szabad választása, nem szidhatjuk érte sem őt, sem a sorsot!

Partnerkapcsolatok terén, amikor azt hisszük minden tökéletes, lép be a képbe egy harmadik személy, hogy megtanuljuk a másikat birtoklásmentesen elengedni, szeretni.

Mindez nem jelenti azt, hogy egy médium nem lehet gazdag, csak éppen nem szabad függenie az anyagi dolgoktól. Azt sem jelenti, hogy nem jár ki neki a megbecsülés, csak éppen azt kell megtanulnia, hogy ne reagáljon az Őt becsmérlőkre, sőt, inkább megértően és szeretettel gondoljon rájuk. Boldog partnerkapcsolat is lehetséges, ám ha a partner olyan indulatokat hoz elő, amely besötétíti a médium energiáit, elkerülhetetlen a szakítás.

7. Isten ember

Földi megtestesítője a teremtő energiáknak.

Önmagában egyesíti a férfi és női energiákat, nincs szüksége hozzá partnerre, de attól még lehet partnere. Ilyen Sai Baba – materializációra képes, akár az ételt, akár a tárgyakat illetően, és természetesen magas fokú spirituális adottságokkal rendelkezik.

Fontos tudni!

Amikor szellemünk eldönti, tesz egy kalandtúrát a Föld nevű bolygón, elkészíti stratégiai tervét, hogy miben szeretné magát kipróbálni: betervezi a segítő és akadályozó, türelmét és megértését próbára tevő eseményeket, embereket. Beszerzi a terve végrehajtásához szükséges energiákat - marsikus, vénuszi, plútói, jupiteri stb. -, majd kiválasztja azt a pillanatot, amikor mindenből a számára legoptimálisabb keveréket kaphatja. Ez a születése pillanata.

Ahhoz, hogy a földön lakók számára is érzékelhető legyen (különben is, a Földre az anyagi lét megtapasztalása miatt érkezünk), kiválaszt magának egy olyan szülőpárt, akinek egyesült energiái számára a megfelelő szkafandert, megfelelő fizikai testet létre tudják hozni. Ezt befolyásolhatja egy előző élet rendezésének a lehetősége, de választhatjuk szüleinket csupán a számunkra megfelelő genetikai állomány miatt is, melyek különböző információkat, programokat tartalmaznak.

Az okos lélek úgy választ szülőket, hogy a fizikai test programja megegyezzen szellemének programjával: ha énekes szeretne lenni, akkor genetikai vonalon legyenek zenei tehetségek, ha cipész, legyen meg a kézügyesség, ha egyszerűen csak drogozni akar, akkor legyenek gazdag szülők, akik ezt biztosítják.

A fizikai-genetikai program támogatja a szellem programját - ez az okos lélek. Ha azonban furfanggal áldott meg a sors olyan szülőket választunk, hogy amit tőlük örökölünk és látunk, még véletlenül se stimmeljen szellemünk programjával!

Komoly kihívás a léleknek, hogy a fizikai test félelemorientált programját követi-e, vagy engedi szellemét szárnyalni, ami viszont gyakran mentes minden józan emberi gondolkodástól. De éppen ez benne a kihívás, legyőzni a fizikai test korlátait!

Fölösleges perlekednünk szüleinkkel, hisz magunk választottuk őket! A lélek tulajdonképpen a szellemnek azon része, amely a fizikai testbe lemerülve 3 dimenziós alakra lekorlátozva próbára teszi önmagát az érzelmek, vágyak, fizikai szükségletek világában: mennyire tud az elemi erővel feltörő indulatokkal, ösztönös reakciókkal megküzdeni, azokat legyőzni, és magasabb dimenzióba emelni.

A földi élet értelme az, hogy mennyire tudjuk szellem-önvalónkat és a testet a lélek megvalósításán keresztül összekapcsolni!

Amikor teljesen leválunk szellemünktől, nem hiszünk a spiritualitásban, az ezotériát szemfényvesztésnek tartjuk. Csakis a matériát, az anyagot éltetjük és hisszük. Ha azonban nem szakadunk el szellemi önvalónktól, vagy különböző technikák által újból összekapcsolódunk vele, hirtelen kitágul a világ: kitágulnak a lehetőségek, mivel szellemünk nincs beszűkítve 3 dimenzióra, képes a teljes emberiséget átölelni, és az információkat egy vékony szálon eljuttatni hozzánk, ami lelkünkkel összeköttetésben marad.

A test és a lélek kapcsolatát a "Kis Buddha" c. filmben a láma úgy magyarázza el a kisfiúnak, hogy a teáscsésze a test, a benne lévő tea a lélek. Ha a csésze eltörik, már nem csésze többé, de a tea a padlón is tea marad.

Nos, az én szellemi vezetőim ezt a történetet vették alapul, hogy szemléltessék nekem, hogyan is működnek ezek a dolgok. A csésze és a tea rendben, de a tea egy nagy kancsóból lett kitöltve, és ebből a kancsóból több csészére való tea is kiönthető, vagyis egyetlen központi szellem több lelket is sugarazhat egy-egy fizikai testbe.

Mikor egy kliensem felteszi a kérdést, hogy hány előző élete volt, vissza szoktam kérdezni, hogy számára mit jelent az, hogy "nekem": azokat az életeket kérdezi, amikor pont azok a részecskék inkarnálódtak, melyek a jelen életbeli csészéjét töltik ki, vagy a teáskanna–központi szellem bármely részéből származó összes életet?

Ne lepődjünk meg, ha egy-egy regressziós hipnózisnál jelen korban játszódó események jelennek meg. Az egy párhuzamos élet, melynek főszereplője a hipnotizált alany szellemi energiáival azonos személy. Közös az életre hívó központi szellem.

Természetesen rengeteg kérdés merül fel most olvasóimban, melyekre folyamatosan válaszolni fogok, így bővítve az anyagot.

Még annyit tennék hozzá, hogy ha jóshoz megyünk, az a fizikai test programját tárja elénk. Általában 2-3 hónapra lehet nagyon pontosan jósolni. Amikor hozzám jönnek, az angyal a szellem programját tárja fel, az okot, amiért leszülettünk. Időpontot nem tud mondani, de a jelzett események bekövetkeznek.

Természetesen egyik program ki tudja iktatni a másikat:

Ha olyan jóslatot kaptunk, ami szerencsétlenségekről, betegségekről szól, a szellemvilág különböző technikák által segít a pozitív átprogramozásban, de természetesen csak akkor, ha ezt kérjük!

Ám ennek az ellenkezője is történhet:

Ha angyalunktól valamilyen pozitív változásra kapunk jelzést, de a fizikai test tele van romboló, sokkoló programokkal, a jelzett esemény nem tud megtörténni.

Minden esetben a személynek kell felelősséget vállalnia azért, hogy melyik programot engedi meg magának!

Botorság azt hinni, hogy már olyan szinten állunk, hogy nincs szükségünk szakemberre!

Az az orvos, aki már 1000 vakbelet kivett sem lehet biztos abban, hogy neki nem lesz-e valaha problémája a vakbelével. Ésszerűtlennek tűnik az a megoldás is, hogy ha gond adódik, majd ő kiveszi magának...

Az asztrológus, ha tényleg tapasztalt és profi, eleve két lehetőségre hívja fel a figyelmet, megkülönböztetve egymástól az illető anyagi és szellemi programját.

Ha a jós, a látó, és az asztrológus más-mást mond, nem az ő hibájuk!!! Az illető hol ide, hol oda kapkod. Nem engedi szellemének, hogy segítse, vezesse. Ha azonban átengedjük szellemünknek, isteni önvalónknak az irányítást, és dolgozunk, hogy megszabaduljunk fizikai testünk romboló programjaitól, mindegy milyen technikával mérnek fel bennünket, ugyanazt az eredményt kapjuk.

Én fontosnak tartom, hogy időnként elmenjek jóshoz, hogy felmérjem tudatalatti félelmeimet, és hogy időben kioldjam őket. Szellemünknek ugyanis nincs érzéke az érzelmekhez! Nem tud különbséget tenni aközött, hogy félünk-e valamitől, vagy szeretnénk. Amire többet gondolunk, amibe több energiát fektetünk, azt teljesíti. Ami érthető, hisz azért jöttünk erre a bolygóra, hogy próbára tegyük magunkat az érzelmek viharában. A tapasztalás szempontjából nincs jelentősége, hogy ezek pozitív, vagy negatív érzelmek!

Ugyanannyi alkotó energia kell a sikerhez is, mint a bukáshoz!

Angyalszárny

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Top Ad