https://hatartalanvilag.blogspot.hu/ A Földönkívüliekről való titkolózás oka, az Ingyen Energia - Steven Greer - Határtalan Világ

Önismeret

Rejtély

Post Top Ad

Amikor az emberek meghallják az UFO szót, általában arrébb is kapcsolnak. Azonban a kifejezés nem feltétlenül csak a kicsi zöld emberkékre vonatkozik a Mars bolygóról. Ez egy tudományos kifejezés, ami Azonosítatlan Repülő Tárgyat jelent és több száz, ha nem inkább ezerszámra történnek UFO észlelések és beszámolók minden évben, világszerte. [hivatalos jelentésekben az Unidentified Aerial Object szót használják, Beazonosítatlan Légi Objektum]


Példaként, 2014. jan. 9-én a németországi Bréma városában repülőjáratokat szállítottak le, hívtak vissza vagy irányítottak át, amiért egy UFO jelent meg számos alkalommal a repülőtér radarképernyőin. Ez szinte a sarkára lépett annak a mostanában felszínre kerülő bizarr 2013. júliusi esetnek, mely a London közeli Heathrow Reptéren történt, ahol a pilóta meg volt győződve róla, hogy repülés közben össze fog ütközni egy fémes tárggyal, amelynek alakja egy amerikaifoci-labdához volt fogható.

Még mindig tartanak a hatósági vizsgálatok mindkét esetben. Nos, ezek a beszámolók semmi újdonságot sem jelentenek.

Ugyanakkor a rengeteg, rengeteg hamis UFO-észlelés dacára, soron következő vendégem állítása szerint az UFO-észleléseknek egy része valóban földönkívüli eredetű.

A neve dr. Steven Greer, a Leleplezés Projekt alapítója[ DisclosureProject.org , ám ma már a SiriusDisclosure.com a kutatásra célszerűbb weboldal ].

Ez egy olyan szerveződés, mely leszerelt katonai és kormányzati tisztekkel törekszik kongresszuszi meghallgatásokat elérni az UFO-k kivizsgálása ügyében. De egy olyan szkeptikusnak mint én, sok kérdése van.

Tehát megkérdeztem, vajon neki volt-e olyan élménye, amit kiemelve még a magamfajta embereket is megtudná győzni arról, hogy a földönkívüliek valóban kapcsolatba léptek már a Földdel.


Nehéz ez a kérdés, a bizonyítékok miatt. Ahogy J. Allen Hynek mondta, aki az amerikai légierő “Kék Könyv” fedőnevű projektjén dolgozott (Blue Book Project)

“Nézd – mondta ő – a bőség szégyenbe ejtő zavarával állunk szemben. Annyi sok anyagunk van, olyan sok információ áll rendelkezésünkre.”

De egy konkrét esetként vehetjük a Leleplezés Projektből (Disclosure Project) azt az embert, aki vezető tiszt volt azAmerikai Szövetségi Légügyi Hatóságnál (FAA) és egy efféle objektumot követtek radaron Alaszka egén és amikor egy adott helyen volt az égen és ráirányították a radarokat, akkor egyszer csak 60-80 km-res távolsággal arrébb bukkant fel, teljesen nonlineárisan, nem úgy, mint egy repülő tenné. Ésnálunk van a radarfelvétel, nálunk van a pilótabeszámoló, minden bizonyítékunk megvan a légitársaságtól és a kormányzattól és ennek az informátornak a pontos neve John Callahan.

Úgy fogalmazott, “egyike vagyok azon vezető kormányzati tiszteknek, akiknek nemcsak, hogy birtokában vannak a bizonyítékok, hanem szervesen részt vettek a titkolózásban, melynek célja az amerikai nép tudatlanságban tartása. Említette a Leleplezés Projektet (DisclosureProject), amely szerveződést Ön alapította. Miért és hogyan alakult ez meg?

Ez egy gyerekkorom óta meglevő érdeklődésből fejlődött ki. Nagybátyám űrhajózási mérnök volt a Northrop Grumman-nél, és volt saját észlelésem is kisgyerek koromban, aminek hatására elkezdtem később egy szervezetet, a FöldönTúli Intelligencia Tanulmányozásnak Központját (CSETI.org), hogy választ kapjunk arra a kérdésre, hogy egyedül vagyunk-e az univerzumban, és vajon mi civilek mit tehetünk azért, hogy közzétegyük ezt az információt és még földönkívüli kapcsolatot is létesítsünk. [ önálló polgári kapcsolatfelvétel: ETletsTalk.org és hamarosan UFOcontact.com ]

Ez a maga nemében jövőt formáló kezdeményezés volt 24 éve, amikor elkezdtük.

A Leleplezés Projekt (Disclosure Project) azért indult el, mert kezdeti naivitásomban azt gondoltam, hogy ha összeállítunk minden bizonyítékot, dokumentumokat a kormányzattól, asztronautáktól, kozmonautáktól, akik az egykori Szovjetunióból is látták e repülő tárgyakat, és miután mindez a rendelkezésünkre állt, és odaadtunk, az akkori amerikai elnök Bill Clinton-nak és a CIA igazgatójának [James Woolsey], akiket személyesen is tájékoztattam az ügyről és kértem, hogy “Clinton úr, tegye meg a helyes lépést, állítsa le a titkolózást, hozza nyilvánosságra ezt az információt, ami az emberiség történelmének legnagyobb felfedezése.” Sőt nem csupán az, hanem olyan technológiákat fog felszínre hozni, melyek őszintén szólva, maguk a titkolózás okai, és erre vissza is térnék egy perc múlva.

De az történt, hogy a politikai összhatalom [establishment] ezzel nem akar foglalkozni.

Így felismertem, hogy ez egy lépésről lépésre történő folyamat lesz, amit mi átlagemberek kell, hogy véghez vigyünk. Így tehát elkezdtem egy alulról jövő szerveződést, hogy azonosítsam azokat az embereket, akiknek megvolt a bátorságuk, hogy nyilvánosságra hozzák információikat a nemzeti titoktartási esküjükön is túllépve, és ”top secret” betekintési jogosultságaikkal rendelkezésünkre bocsátottákbizonyítékaikat, beszámolóikat, dokumentumaikat és fényképeiket, mindent, amivel rendelkeztek, és ez vezetett egy nagy, globális kezdeményezéshez, amit azóta a Leleplezés Projekt-nek hívunk.

Szóba akartam hozni az Ősi Idegenek című műsort nagyon gyorsan, mert ez egy szórakoztató dokumentumfilm-sorozat a History Channel műsorán, amely arra következtet, az ősi civilizációk több száz évre visszamenőleg szintén dokumentáltak UFO-kat. Ha évezredek óta látogatják a Földet a földöntúliak, miért veszett el a róluk szóló információ ezalatt az idő alatt? Miért nem tették ezt a tudást közismertté?

Nem tudom, hogy elveszett-e volna ez az információ, hanem inkább részévé vált, beleolvadt különböző ősi hagyományokba. Ha a hopi indiánokat, ha Közép-Amerikát, Dél-Amerikát vesszük, számos olyan hagyomány létezik, melyek valójában máshonnan érkezett, nem emberi vagy fejlett élőlényekkel történt találkozásokból származhattak.

Ez engem egy nagyon különleges területre vezet, és ez az a pont, ahol a teológusoknak baja szokot lenni ezzel, ami pedig az, hogy ha találkoznánk valamivel, ami több száz ezer vagy több millió évvel fejlettebb, mint mi vagyunk, annak a civilizációnak minden megnyilvánulása csodaszerű lenne, csodának vélnénk vagy valami olyasminek, amit ma vallásos szövegekben lehet olvasni.

Így felvetül a kérdés, hogy az ókori időkből, ősi kultúrákból mennyi történetet tartunk számon mitológiaként, melyek valójában mind olyan esetmegfigyelések voltak, melyeket a mai technológiával sem tudunk megmagyarázni, nemhogy kétezer, ötezer vagy tízezer évvel ezelőttivel!

Nem tudom megállni, hogy felhozzam a Phoenix-i fényjelenséget is, mert számomra ez az egyik legelképesztőbb eset. - Igen, ott voltam. - Valóban, te jó ég! Játszuk be nagyon röviden a bejátszást azoknak a nézőinknek, akik még nem tudnak erről az 1997-es eseményről.

“Ha Ön itt lett volna tíz éve és kint állt volna és felnézett volna a fényekre és a látványra, igazán megérintődött volna. Elállt volna a lélegzete. “Simonton kormányzó [Arizona állam] utalt e szavakkal a ma már Phoenix [városi] fényjelenségekként ismert eseményre, egy objektum-alakzatra, amit sokan rögzítettek és ezrek figyeltek meg, mely több éjszakán át tartott Arizona egén 1997-ben. Nagy jelentőségű megfigyelés volt ez. Tanúk vallomásai szerint nagyobb volt, mint egy focipálya, és teljesen csendesek voltak. Úgy gondolom, hogy amíg a Védelmi Minisztérium [defense.gov] nem bizonyítja az ellenkezőjét, addig ezek valószínűleg valamilyen földöntúli űrjárművek voltak.”

Greer doktor úr, itt van Arizona állam kormányzója; itt van több ezer ember a Földön, aki látta ezt; hogyan lehet akkor mégis eltitkolva egy ilyen egyértelműen megítélhető eset, mikor annyi sok ember látta? Még ő is azt mondja, hogy “Meg vagyok győződve!” ?

A Leleplezés Projekt aktáiban több száz esettel rendelkezünk, amelyek egy része ennél még jobb is, amikről mind nem tud a köznép.

Azt javaslom, menjenek fel a weboldalra, minden ott van, videók, tanúvallomások akormánytisztviselőktől, mind ott van a weboldalunkon (SiriusDisclosure.com).Nem tartottunk vissza semmit. Kivéve személyiségi jogi védelmet, amikor a Pentagonnál és más hasonló helyeken jártam.

De azt szoktam mondani, hogy azért vannek ezek a“mindenki szeme láttára” módszerrel elrejtve, mert a Háttérhatalom nem akarja, hogy az emberek tudjanak, nem is annyira arról, hogy nem vagyunk egyedül az univerzumban…

Ugyanis 2/3-a a lakosságnak hisz abban, hogy van intelligens élet valahol odakint. És több, mint a lakosság 50%-a úgy gondolja, hogy már meglátogattak minket, értik ugye? És ezek konzekvensen ismétlődő felmérési eredmények.

Valójában a technológia az, amit titkolnak.

Hogy juttattnánk fel valami olyat az égbe és biztosítanánk a zaj nélküli, teljes csendben történő mozgását? Ezt nem lehet fosszilis üzemanyagokkal, nem lehet hagyományos hajtórakétákkal.
Itt a fizika egy teljesen új ágáról van szó!

Ami ha köztudomásra jut, az a világ nagy olajkomplexumának végét jelentené, az olajdollár alapú világazdasági rendszer végét, a ma ismert közszolgáltatók [áram, gáz] végét, egy teljesen új energiaügyi paradigma lenne.
Az UFO-titkolózás mögötti makroökonómiai hatalom az, amivel senki sem foglalkozik.

A volt kanadai védelmi miniszter és én ezért erről rendeztünk sajtókonferenciát néhány éve. Paul Hellyer úr az illető.

Paul Hellyer globális jelentőségű leleplező beszéde a Polgári Közzétételi Meghallgatásokon:

Tehát rendeztünk erről egy sajtókonferenciát és az energia és technológia része ennek a történetnek az, ami ehhez a szélsőséges titkolózáshoz és a téma határtalan nevetségessé tételéhez vezetett.

Beszéljünk a Sirius című dokumentumfilmjéről, mert korábban említette, hogy beszélt olyan emberekkel, akik tényleges testeket emeltek ki lezuhant járművekből. Greer doktor úr, hol vannak ezek a földönkívüli tetemek?

A Sirius filmben úgy van szó az Atacama-sivatagi csontvázról, melyet Chile-ben találtak, mint egy földönkívüli lényről, miközben a tudományos vizsgálat arra jutott, hogy ez emberi DNS-ű lény volt.


Oh, nem, valójában soha sem mondtuk azt, hogy ez földönkívüli. Azt mondtuk, hogy nem tudjuk, hogy mi ez, és a DNS-elemzés [Garry] Nolan doktortól a Stanford Egyetemen azt mutatta ki, hogy a genetikai állomány 9%-a nem egyezik az emberivel. Az elmúlt hét felfedezése szerint ennek a lénynek a mérete, ez egy kb. 15 cm-es lény…

Befejezhetném a kérdésemet, mert szerintem kijelenteni ezeket a feltételezéseket anélkül, hogy tudná… úgy értem, azt mondja, hogy nem tudják, akkor meg… Nem hitelteleníti el az ön átfogóbb üzenetét az UFO-król való igazságfeltárásban, ha olyan dolgokat mond lényekről, amiket nem látott, nem tud… Szóval akkor most hogy is van ez?

Sosem voltam olyan létesítményben, ahol egymás hegyén-hátán lettek volna tetemek.

Disclosure Project tanúvallomások - youtube.com/user/sdisclosure/videos , valamint youtube.com/user/csetiweb/videos (SiriusDisclosure.com)
Disclosure Project tanúvallomások –youtube.com/user/sdisclosure/videos , valamint youtube.com/user/csetiweb/videos (SiriusDisclosure.com)
De kapcsolatban állok azokkal, akik ott voltak és ezek azok a Leleplezés Projektben részt vevő emberek, akik felvállalták a nyilvánosságot, akik ténylegesen a feltáró katonai osztagokhoz tartoztak. Tehát első kézből való információjuk van.

Emlékezzen, a New York Times-nak három ember elég volt, hogy megerősítsen egy nagyon ellentmondásos politikai történetet (9/11) és vígan elvannak annyival.

Nekünk több, mint 110 ember van digitáils videószalagon, “top secret” betekintési jogosultságokkal, névvel, ranggal, azonosító számmal. Ők nem anonimak.

Tehát azt kérem az emberektől, hogy ne az én szavamat higgyék el.

Ami az Atacama humanoidot illeti, nagyon ellentmondásos. A Huffington Post-nak öt millió látogatója volt a weboldalán, amikor ez a történet néhány hónapja kirobbant.

Még mindig nem tudjuk, hogy mi ez.

Akik azt állítják, hogy ember, átesnek a ló egyik oldalára; akik azt állítják, hogy földönkívüli, átesnek a ló másik oldalára.

Hogyan lehet az UFO-k és a földönkívüliek egyenlővé tétele hiteles egy ilyen korban, amikor egy olyan világban élünk, ahol dróntechnológia létezik? Ez ma már nyilvánvaló, és úgy tűnik, évtizedekkel ezelőtt is létezett. Greer doktor úr, honnan tudjuk megkülönböztetni, hogy mi drón és mi UFO?

Először is ismerni kell a tudományos hátteret mögöttük. Azok a drónok, amiket az emberek látnak, zajt csapnak, mint ahogy a németországi reptéren is történt. Nagyon hangosak, ezek a dolgok nem csendesek.

Persze ez felnyit egy önálló beszélgetést arról, hogy mivel rendelkezünk a titkosított projektekben, amik UFO-nak néznek ki, és hogy ilyenek léteznek-e?

A válasz “IGEN“, tervezve és építve voltak olyan járművek, melyek ElektroMagnetikus Gravitáció (EMG) meghajtásúak ”anti-gravitációs” járművek (populáris kifejezés, nem pontos) olyan járművek, melyek kijátszák a gravitációt, lebegnek, és csöndesek, az ’50-es évek óta, az 1950-es évektől kezdve. Ezek magas szinten titkosított anyagok.

Tehát úgy gondolom, hogy elég információnk van már ahhoz, ha ezt akarjuk kutatni, hogy tudjuk, hogy némelyik jelenség csak félreértelmezve földönkívüli [valójában földi].Egy fontos cikkíró a Jane’s Defence Weeklymagazinban ( janes.com ), Nick Cook írt egy könyvet, “Vadászat a Nullponti Energiáért” címmel, amiben a nullponti energiamezőből való energiakinyerésről beszél, és hogy ezt hogyan alkalmazták már anti-gravitációs rendszerekben, amik magasfokúan titkosítottak a Boeing, a Northrup Grumman és Lockheed Martin hadászati magáncégeken belül. (egy másik kutató ebben a témában még Paul LaViolette, könyve itt található)

Néhány ténylegesen földönkívüli jármű, mert lényeket, élő létezőket láttak bennük, ill. a közelükben; például a francia kormány esetében, amikor is az egyik ilyen objektum leszállt és ott volt négy teremtmény az UFO járművön kívül a levendula mezőn. [az eset neve: Valensole incident ]

Ez francia “NASA”, a Francia Űrhivatal hivatalos beszámolója! Szóval nekem nem kell hinni, higyjen a francia kormány beszámolójának. Ugyanez az eset az angliai Bentwater ügyben, amikor egy objektum landolt, aminél a földreszállásnál szintén földöntúliakat láttak.

Na jó, de ha ezek hivatalos beszámolókban vannak, akkor hogyan van az, hogy nincs hivatalos leírás ezekről a lényekről? Én ezt egyszerűen nem is értem.

Ez egy nagyon jó kérdés, meg kellene talán kérdezni a titkot tartó embereket. Én nem voltam ott személyesen, mikor ezek történtek, viszont mi megtaláltuk és meginterjúoltuk azokat az embereket, férfiakat és hölgyeket is, akik testközelben voltak érintettek ezekben a találkozásokban. A földönkívüliek létezésének ügye úgy gondolom, kristálytisztán alátámasztott ügy, a rendelkezésünkre álló bizonyítéktömeg alapján,

De van valami, ami szerintem még inkább lenyűgöző.

És ez a feje tetejére állítja az egész kérdést, amit ön feltett.

Ha itt vannak ezek a járművek, amelyek sok százezer (!) km/órás sebességgel haladnak, miközben lassulás nélkül végeznek [közel derékszögű] jobbra kanyarokat, órákon keresztül, akkor mit csinálunk mi még itt a sugárhajtóműveinkkel és a hajtórakétáinkkal?

Miféle technológiák léteznek, elérhetőek már most, amelyek civilizációnk teljes megújulásával ajándékoznának meg minket, szennyezéstől, nyomortól és hasonlóktól mentes civilizációval…

EZ AZ IGAZI oldala a történetnek! Nem a földönkívüliek itt a lényeg.

A már elérhető fejlett technológiájú energiakinyerési és meghajtási rendszerek alkotják az UFO-titkolózás [és nevetségessé tevés] valódi gyökérokát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Top Ad