https://hatartalanvilag.blogspot.hu/ Heti horoszkóp - 2014.09.01.-2014.09.07. - Határtalan Világ

Önismeret

Rejtély

Post Top Ad

Kos (III. 21. - IV. 20.) - Heti horoszkóp

KosKedden lesz egy ún. tűz háromszög lesz az égen: Kos Uránusz, Oroszlán Jupiter és Nyilas Hold. Ez neked a lehető legkedvezőbb. Mindenben sikeres, sőt szerencsés lehetsz. A bolygóállások azt javasolják, hogy ide időzítsd a fontosabb ügyeidet! A hét második felében a Bak Hold és Szűzbe lépő Vénusz eredményes munkát mutat. Hétvégén minden az ősz örömeiről fog szólni. A levegős Hold a szabad téri programoknak kedvez. Menj ki a friss levegőre! Minél több időt töltesz kinn, annál frissebb leszel.

Bika (IV. 21. - V. 21.) - Heti horoszkóp

BikaHétfőn és kedden se lesz rossz napod, de szerdától hihetetlen jó szériád indul. Ezen a napon a Nap és a Plútó szuper fényszög kapcsolatba kerül egymással, ami valami nagyszerű lehetőséget nyit meg előtted. Ez egy ritka dolog, ami pont ezért értékes, mert ritka. A hét közepétől a Bak Hold tovább fokozza a jót. Szóval panaszra nem lesz okod. Különösen akkor, ha tanulsz. A bolygók segítenek, hogy gyorsan belerázódj a suliba. Hétvégén szép őszi idő lesz. Használd ki, és menj el valami jó helyre!


Ikrek (V. 22. - VI. 21.) - Heti horoszkóp

IkrekSzámodra jó hír, hogy kedden a te bolygód, Merkúr átlép a Mérlegbe. Azért jó hír, mert egy levegős bolygó egy levegős jegyben egy levegősnek kimondottan jót tesz. Innentől megint könnyedén és gördülékenyen megtalálod a hangot bárkivel. Ahogy szoktad. Vigyázz, mert hét közepén a bolygók azt jelzik, hogy hajlamos leszel költekezni. Ne feledd, hogy messze még a következő fizetés! A hétvégéd békés és/vagy unalmas lesz. Pihenj, gyűjts erőt, mert szükséged lesz az energiáidra jövő héten!

Rák (VI. 22. - VII. 22.) - Heti horoszkóp

RákItt a szeptember, kezdődik az iskola. Sok változást hoz a te életedben is. Ezen a héten két bolygó is jegyet vált. Ez mindig, így most is változásokat szimbolizál. Ezek nem érintenek téged közvetlenül. De szem-, és fültanúja leszel néhány kiborulásnak. A lényeg, hogy a véleményedet tartsd meg magadnak! A hét közepétől egyre szerelmes hangulatba kerülsz. Ha van párod, akkor ennek ő lesz az igazi nyertese. Ha nincs, akkor felkavaró találkozásban, izgalmas kalandban lesz részed.

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.) - Heti horoszkóp

OroszlánFel leszel dobódva, amit az is igazol, hogy kedden lesz egy tűz háromszög az égen: Kos Uránusz, Oroszlán Jupiter és Nyilas Hold. Ez neked a lehető legjobbat jelenti. Nemcsak, hogy elemedben leszel, de most a kezedre játszik minden. Ez az ún. isteni áldás háromszöge. Szó szerint a jó isten a tenyerén hordoz. A hét második fele kevésbé lesz látványos, de annál hasznosabb. A Bak Hold konkrét eredményeket mutat. Hétvégén a szerelemé a főszerep. Az ősz is tartogat szenvedélyes kalandokat…

Szűz (VIII. 24. - IX. 22.) - Heti horoszkóp

SzűzMegünnepelted már a születésnapodat? Itt az ideje. Ez is erre buzdít: Szerdán a Szűz Nap a Bak Plútóval a legjobb fényszöget alkotja. Plútó a gyökeres változás, a regenerálódás és a feltámadás bolygója. Vagyis most bármi/bárki feltámadhat. Köszöntsd örömmel a változást, mert a te malmodra hajtja a vizet! A hét közepétől a Bak Hold garantálja, hogy elégedett hangulatban jól fogsz haladni a munkáddal. Hétvégén vigyázz az egészségedre! Ne feledd, hogy senki más nem vigyázhat helyetted!

Mérleg (IX. 23. - X. 23.) - Heti horoszkóp

MérlegA szeptembered nem is indulhatna jobban. Ugyanis kedden hajnalban Merkúr, a kommunikáció bolygója belép a Mérleg jelébe. Ez neked segít nem csak a kommunikációban, hanem a kapcsolatépítésben is. Ugye tudod, hogy minden ember jóindulata fontos? Innentől számíthatsz rájuk. A hét második felében a számok és a konkrét adatok lesznek a barátaid. Használd ezt ki a munkádban! Hétvégén elemedben leszel. Főleg akkor, ha vidám és érdekes emberekkel töltöd. A Vízöntő Hold támogat ebben.

Skorpió (X. 24. - XI. 22.) - Heti horoszkóp

SkorpióA hét elején azt mutatják a bolygók, hogy az anyagi helyzeted jobban alakul, mint korábban gondoltad volna. Ennél örömtelibb hírrel nem is indulhat a szeptember. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy elkezdhetsz költekezni. A hét közepén számíts rá, hogy valaki sokadszor elpanaszolja azt, amit már unsz. Ügyesen térj ki, és folytasd inkább a munkádat! Jobban jársz. Hétvégén ne gyászold a nyár elmúlását! Inkább menj szüreti bálba! Kóstolj finomságokat! És élvezd ki, amíg jó az idő!

Nyilas (XI. 23. - XII. 21.) - Heti horoszkóp

NyilasA kedd a te napod. Mivel az a tűz háromszög, ami kedden lesz az égen, neked csupa jót hoz. A bolygók a három tűz jegyben háromszöget alkotnak, és ez asztrológiailag a legjobb bolygóállás a számodra. Hogy ez pontosan mit hoz az életedbe, az attól függ, hogy most mi foglalkoztat. Az biztos, hogy sikerre számíthatsz. A folytatásban a pénzügyeidet kell rendbe raknod. Ebben a Bak Hold a leghatásosabb segítőtárs. Hétvégén élj magánéletet, és tölts több időt a családoddal! Elhanyagoltad őket.

Bak (XII. 22. - I. 20.) - Heti horoszkóp

BakAmíg a Nap a Szűz jelében jár, jó dolgod van, mert támogat téged. Ráadásul szerdán a Plútó, a változások bolygója segíteni fog, ha hajlandó vagy a változások elébe menni. Aggódnod nem kell. Tedd a dolgod tovább, és minden helyreáll! A hét második felében a Hold a Bak jelében is jó eredményeket hoz, ami jogosan tesz elégedetté. Annyi a dolgod, hogy add önmagadat! A hétvégéd kellemesnek és „finomnak” ígérkezik. Nem kell mást tenned, mint hátra dőlni, és élvezni az életet. Örülj minden jónak!

Vízöntő (I. 21. - II. 19.) - Heti horoszkóp

VízöntőTéged ezen a héten nem érintenek közvetlenül a bolygó jegyváltások. Ez nem jelenti azt, hogy eseménytelenek lesznek szeptember első napjai. A fő témád a szerencse lesz. Szerencsés vagy, ha van párod. Most a párodon keresztül ér a szerencse. Amennyiben nincs párod, valaki más segít hozzá a szerencséhez. Csak az a kérdés, hogy engeded-e. A hét közepén valami végre átbillen a holtponton, és láthatod a fejleményeket. Hétvégén a Hold a Vízöntőben jár. Ettől fel leszel dobódva. Minden összejön…

Halak (II. 20. - III. 20.) - Heti horoszkóp

HalakEzen a héten pont annyi okod lesz bosszankodni, mint örülni. A bolygó mozgások igencsak próbára teszik a pozitív hozzáállásodat. Szeptember a iskola és az ősz kezdete. Ezen van, aki felhúzza magát, és van, aki ujjong. Te melyik leszel? A hét közepén megváltozhat a véleményed egy kollégádról. Olyasmire jössz rá, ami jobb képet fest róla. Talán még megkedvelheted. Hétvégén megfulladsz, ha a négy fal között maradsz. Mozdulj ki! Mindegy, hogy kertészkedsz, sétálsz, kirándulsz, vagy biciklizel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Top Ad