https://hatartalanvilag.blogspot.hu/ Sheldan Nidle - Üzenet a Galaktikus Föderációtól - 2014.08.26. - Határtalan Világ

Önismeret

Rejtély

Post Top Ad

A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia Üzenete
2014. Augusztus 26.

Sheldan Nidle által (a Galaktikus Föderációval való közvetlen összeköttetésen keresztül)
3 Ben, 11 Uo, 11 Ik

Dratzo! Sok jó dologról jövünk beszélni nektek! A legfontosabb az alapok egyre nagyobb áramlása bolygó szerte. Az ősi családok megkezdték a kifizetéseket, amik az átértékelt pénzek globális kicserélődéséhez, és egy jelentős pénzújraindításhoz vezetnek. Ráadásként ezen eseményekhez, ott vannak a jólétprogramokból és a világ humanitárius projektjeiből eredő összegek folyósításai. Ezek a dolgok két másik esemény köré épülnek. Az egyik egy globális fordulópont, vagy adósság érvénytelenítés bejelentése, a másik pedig a sok GESARA kormány kiemelkedése, az USA-ban lévővel kezdve. Ezek a különféle új kormányok kövezik ki az utat nem csak a jólét, hanem a közzététel pillanata számára is. Amint felfedezitek, hogy mi létezünk, készen állhattok a Belső Földön lévő unokatestvéreitektől és a mi tőlünk származó bejelentésekre. Élő bolygótok üreges, és van egy nagyon különleges magja, vagy központi napja. Ez a belső nap felelős a sarki fényekért, amiket éjjelente láthattok a felszíni birodalmatok legészakibb és legdélibb részein. Ez a jelenség részét képezi a világotokon létező számos misztikumnak. Itt vagyunk, hogy elmagyarázzuk őket nektek.

Világotok egy több milliárd mérföld átmérőjű hatalmas naprendszer részét képezi. A mérete ellenére, ez a bolygórendszer meglehetősen kicsi. Mégis, csodálatos módon négy vízvilág maradványait is tartalmazza. Ez teszi egyedülállóvá ebben a galaxisban. Az egyik dolog ami történni fog, ezeknek a világoknak a helyreállítása a korábbi állapotaikba. Amikor ez végbement, egy felettébb szép és egyedülálló otthon részesei lesztek az emberiség számára. Elsődleges gondnokságotok felügyelni ezt a fenséges helyet, és üdvözölni sokakat az otthonotokat jelentő világban. A fizikaiság számos helyéről érkező Lények jönnek szervezeteket létrehozni, hogy terjesszék a Fényt és a Mennyország szent rendelkezéseit. A sötétség felügyeletére lett bízva ez a galaxis már szó szerint egy milliárd éve. Most a Fény jön el, és az általatok felhalmozott bölcsességből tanulni kell. Trükkösen a korlátozott tudatosság rettenetébe juttattak benneteket. A sötétség arra használta fel új korlátoltságaitokat, hogy egy szolgafajt teremtsen, és rajtatok élje ki sötétségét. Nem volt választásotok, csak az engedelmeskedés. Bennetek mégis ott volt egy Szellem, mely feldühödött ezen a vakmerő dominancián.

Ez a szellem volt az oka annak, hogy földönkívüli mestereitek nem egyszer, hanem háromszor is elpusztították globális társadalmatokat. Csak homályos emlékeitek vannak erről a belső memóriátokban és az össze-vissza kuszált történelmetekben. A Felemelkedett Mesterek eljönnek, és az isteni időben, tanítanak róla és még sok másról is benneteket. Mi azért jövünk, hogy mentoraitokként és gondviselőitekként ténykedjünk a folyamatban, ami csak a tapasztalatok kezdete lesz. A mi mentorainknak szó szerint csak bele kell nézniük szemetekbe, és önmagatokról tanítanak benneteket. Időnként ez érzelmileg és mentálisan igen fájdalmas. Tudjuk milyen kemény lehet ez. Mindazonáltal, szembe kell néznetek démonaitokkal, és meg kell tanulnotok hogyan tudtok valóban megszabadulni tőlük. Ez olyan dolog, amivel mi életeink között szembesülünk, és amikor napi szinten egy különlegesen képzett tanácsadóval dolgozunk. Van egy a Négy Törvény köré épített eljárásunk, ami szent nekünk. Spirituális aspektusunk finomítására törekszünk, és hogy jelentős mértékben feljavítsuk a kapcsolatot az ő belső fizikai aspektusával.

Mi értjük milyen létfontosságú a Szeretet gyakorlása, és hogy a Fény bölcsességét alkalmazzuk mindenkire és önmagunkra. Hosszú életeket élünk, mely a fizikaiság felfedezésére és a csillagokból érkező mérhetetlen bölcsesség megtanulására épül. Ez a bölcsesség az általunk közösen elnevezett Megértés Könyvében lett megörökítve. Több millió évvel ezelőtt kerültünk elsőként szembe a sötétséggel, és szereztünk tudomást a galaxis szerte gyakorolt módszereiről. Az Anchara kontinuum számos dolgot tanított nekünk. Mennyei tanácsadóinktól kértünk tanácsot ezekkel kapcsolatban. Válaszok sora igazolt minket. A Mennyország adta nekünk a Négy Társadalmi Törvényt és a Megértések Könyvének elejét. Eljövünk vezetni benneteket és megmutatni nektek, hogyan kezdhetitek el a ti saját bölcsesség és megértés könyveteket. Szeretjük amit ti fogtok tanítani nekünk. Próféciák zengtek régen ezelőtt arról, ami most történik galaxis szerte. Ezért jövünk el, beteljesíteni ezt a próféciát, és irányítani azt az eszközt, ami visszajuttat benneteket a Fénybe, és a teljes tudatosságba. Az események, melyek következnek, azok az eszközök lesznek, melyek által mindez egyszerűen megtörténik!

Namaste! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Több mondani valóval érkezünk ezen a napon! A teljes tudatosságba való isteni menetelésetek következő lépése közeleg. A Felemelkedési tünetek következő fázisa az új és a régi csakrák közötti egyensúlyt érinti. Ezek a módosulások a testetek meridián rendszerét is érintik. Mostanra sorba álltak az új csakráitok, és hatással vannak fizikai énetek természetes egyensúlyára. Ezeknek a változásoknak el kell kezdeni átrendezni a különféle típusú stimulációkra adott testreakcióitokat. Ez lehetővé teszi, hogy az agyatok képes legyen jobban szabályozni azt az új egyensúlyt, amit a különféle testőrzőitek hoztak létre. Ez idő alatt, elkezdhetjük fejleszteni azokat az új lenyomatokat, amik segíthetnek a testeteknek a 4 új testcsakra és azon két csakra által produkált stresszt csökkenteni, ami kiegyensúlyozza az isteni nőiességgel és férfiassággal való kapcsolatotokat. Így a testetek el tudja kezdeni a közelgő Felemelkedésetekre való előkészületek által teremtett kellemetlenségek helyreállítását.

Ezen áldott módosítássorozat felkészít benneteket a mentorotok bemutatkozására. A Felemelkedést megelőző utolsó életünk alatt megkaptuk a lehetőséget arra, hogy jobban megértsük azt, amit még a Mennyországban határoztunk el, hogy megvalósítunk. Most nektek is megadatik ez a lehetőség. Mindegyikőtöknek jobb érzése kell legyen azzal az átalakulással kapcsolatban, amin keresztülmentek. A Mennyország megkért minket, hogy magyarázzuk el ezt nektek, és kérjünk meg benneteket, hogy igényeljétek segítségünket, amikor az szükséges. Szánjatok időt rá, hogy szóljatok hozzánk imáitok és meditációitok során. Készek vagyunk megmutatni nektek, hogy min mentek keresztül, és ellátunk eszközökkel, hogy enyhítsük fájdalmaitokat és bánataitokat. Ez a segítség egy isteni beavatkozás. Ez lehetővé teszi, hogy fokozatosan gyógyuljatok, és felkészüljetek arra az időre, amikor találkozni fogtok a kijelölt mentorotokkal. Addig, jelentőségteljes módon segíteni tudunk nektek. Ti a mi áldott Fényseregünk vagytok!

A Mennyország biztosít mindegyikőtöket arról, hogy egy szent idő végett vagytok itt, és jobban meg kell értenetek ezt. Nem büntetésben vagytok itt. Inkább áldva vagytok a Mennyország finom energiáival. Mindegyikőtöknek speciális életszerződése van, és idő kell a gyógyulásra, és hogy istenien megérintsenek mennyei seregeink és mi. Úgyhogy ne felejtsetek el imát küldeni a Mennyeknek és nekünk. Ez a gyógyulás ideje, és annak ideje, hogy újra elkötelezzétek magatokat ezen szent ügy iránt. Amikor a különféle adományprogramok kifizetésre kerülnek, mélyen magatokba kell néznetek és egyúttal elkötelezni magatokat a Fénynek! Tekintsetek ezen időkre úgy, hogy valami bámulatos eseménynek kell bennük történni. Lássátok mindezt csupán a próféciát elhozó dolgokként! Azért vagytok itt, hogy elhozzátok a Fényt ebbe a birodalomba, és kollektíven legyőzzétek a sötétséget és annak rettenetes módszereit. Örvendezzetek és fogadjátok el a Mennyország tisztességes adományát! Hozsanna! Hozsanna! Hozsanna!

Ma folytattuk üzeneteinket veletek. A világ készen áll elfogadni azt az első eseményt, mely a jólét, egy globális fordulópont, és új kormányzás felé juttat benneteket. Ez természetesen elvezet a közzétételhez és olyan eseményekhez is, amik a ti Spirituális és űrcsaládjaitok érkezését jelölik! Sok nagy dolog már készen áll a megtörténésre. Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

Földi Mennyország

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Top Ad