https://hatartalanvilag.blogspot.hu/ Sheldan Nidle - Üzenet a Galaktikus Föderációtól - 2014.09.09. - Határtalan Világ

Önismeret

Rejtély

Post Top Ad

A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia Üzenete
2014. Szeptember 9.

Sheldan Nidle által (a Galaktikus Föderációval való közvetlen összeköttetésen keresztül)
4 Manik, 5 Zip, 11 Ik

Selamat Jalwa! Sok mondani valóval térünk vissza! Itt vannak a különböző jólétet hozó programjaitok! Most jobban meg kell értenetek mi is történik mindegyikőtökkel. Alapjában véve, a testetek átalakul, és felkészül azokra a végső változásokra, amik teljes tudatosságú Fénylényekké fognak alakítani benneteket. Ez a transzformáció stádiumokat tartalmaz, amik lehetővé teszik testetek hangolását. Időnként ezek a hangolások kellemetlenek nektek. Ezeket az úgynevezett felemelkedési tüneteket mindannyian érzitek. Esetleg furcsa szívverést tapasztaltok, vagy a szokásosnál nagyobb fáradtságot egy kimerítő feladat elvégzése után. A szigorítását a benneteket érő dolgoknak a Mennyország előre meghatározta a testőrzőiteknek átadott napirendben. Hozzájárultatok ezekhez a napirendekhez, még mielőtt megtestesültetek ezen a földi síkon. Szigorú utasításokat adtak a medikus csapatainknak, hogy miképpen kell lejelenteniük minden egyes egyén létfontosságú spirituális, mentális, érzelmi, és fizikai jeleit. Ezek a mérések segítenek nekünk napi szinten átkonfigurálni a személyes Kristálykamráitokat.

Az első kapcsolatfelvételnek isteni időpontban kell történnie. Addig az összekötőink folyamatosan ellenőrzik azokat, akik oly szorgosan és csodálatosan biztosítják birodalmatok sötétségről Fényre változtatásának eszközeit. Ez az eljárás nagyon hosszú időt vett igénybe. Nagymértékben felgyorsította azonban az Anchara Szövetség hirtelen átállása, ami az Anchara kontinuum speciális rendelkezéseiből állt össze. Ezek a rendelkezések egybecsengnek Mihály Arkangyal ezen galaxis számára szóló ősi próféciáival. Most azzal foglalatoskodunk, hogy összeolvasszuk flottáinkat, és új tagokat hozzunk azokból a csillagnemzetekből, amik akkor jöttek létre, amikor a különféle sötét Anchara birodalmak felbomlottak. Ezek az új nemzetek nagyon vágynak rá, hogy Fénytesthez jussanak és megtanulják hogyan használhatják azokat felemelkedésre. Egyik jövőbeli tennivalótok az lesz, hogy segítsetek Galaktikus Föderációs társainknak megtanítani nekik ezeket a különleges adományokat. A bölcsességetek és tudásotok erről a témáról különösen segítségükre lesz abban, hogy lehetővé váljon ezeknek a csillagnemzeteknek megtanulni ezeket a képességeket.


Ahogy az első kapcsolatfelvétel pillanatáért dolgozunk, most készülünk megismerni jövőbeli leszállóhelyeinket, és a mentoraitok párba állítását veletek. A jelenlegi tanácsadási művelet igen összetett, és teljes együttműködést igényel. Mindegyikőtöknek mélyen magába kell néznie és szépen el kell engednie belső "démonait", amiket születésetektől fogva szereztetek. Így minden mentornak lehetővé kell tenni, hogy együtt veletek számba vegyék és aztán elbocsássák ezt a sok "démont". Az Anunnaki amint megkapta a felettetek való irányítást, elkezdett dolgozni félelmeiteken, hogy jobban irányíthasson titeket. A felszíni emberiség mindenütt az Anunnaki által rátok rótt kezdeti "rettegéscsapdáknak" a hagyatékait hordozza magában, és új csapdákat is, amiket az őseitek generációkon át szerzett tapasztalatai róttak rátok. Ezek tovább bővültek, és még összetettebbek lettek, bár a kezdeti rettegéseket először az Anunnaki eszelte ki. Mindezt és még sok mást is át kell alakítani és elengedni a mentoraink által.

Ami közvetlenül előttetek áll, az a jólét, és az új kormányzás kiemelkedése. Két hónappal azután, hogy ez megtörténik, a közzététel is meg fog történni. Teljes mértékben arra számítunk, hogy ez a bejelentés a mi bejelentéseinkhez fog vezetni. Ugyanekkor meg fogjuk látni a Felemelkedett Mestereitek első tanításait. Ezek a tanítások felkészítenek benneteket arra a sok új és megdöbbentő tényre, amit meg kell tudnotok. Az Anunnaki azzal kezdte meg veletek töltött idejét, hogy kitalált egy erősen félrevezető és manipulatív eredettörténetet. Amikor ez elkészült, bejelentették nektek, hogy ők teremtő istenek. Az Anunnaki aztán képes volt rá, hogy felháborító dolgokat tegyen, hogy ezt az irányítást fenntartsa. Ezeket a történeteket az Igazságnak kell felváltani. Vissza kell vegyétek hatalmatokat, és azonnal és bőségesen kijavítani a múlt retteneteit. Aztán szabadon el tudtok majd fogadni minket. Mi csupán az őseitek képviseletében érkezünk. Azért jövünk, hogy megajándékozzunk a teljes tudatossággal, és a lehetőségével annak, hogy helyreálljon az ezen galaxisban betöltött különleges pozíciótok!

Sok Áldás! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Békében és Örömben jövünk! Társaink mindenütt a bolygón a bőségetek, szabadságotok, és áldott személyes szuverenitásotok visszaszerzésének útját készítik elő. Van három szent hálózat, ami ezen szent isteni célokért lett felállítva. Az első cél a jólétetek biztosítása. A második a szokásjog visszatérését, a harmadik pedig az új kormányzás megjelenésének lehetővé tételét érinti. A jelenlegi pénzügyi rendszer, a törvényhozók és a különféle kormányzati részlegek felé történő illegális kifizetéseivel, ideális megoldás különleges érdekek és hatalmi visszaélések számára. Ez ellenkezik azzal, amit a Mennyország elrendelt számotokra. A másik baj a törvény hatalmas elferdítése. Ez olyan erkölcsöt teremt, ami szemben áll a ti érdekeitekkel. A Mennyország vágya átalakítani ezt és egy biztonságos környezettel szolgálni mindenki számára.

A Teremtő szent jogokat adott nektek, és ezek az áldott ajándékok olyan valóságot igényelnek, ami képes tiszteletben tartani azokat. Ezért összehoztak társaink két szent hálózatot. Egy tisztességes szokásjognak kell ismét az igazságszolgáltatás útjának lenni a földeteken. Minden egyénnek tudnia kell, hogy egy igaz jogi erkölcs létezik. Ezzel karöltve, ott van egy hatalmas összetett szintű takarítás a kormány háza táján. A NESARA-hoz hasonló törvényeket azért kezdeményezték, hogy felállítsák az ilyen tettek prototípusát. A jólétet csak akkor lehet állandósítani, ha a kormány valóban tisztességes és elfogadható mindenki számára. Ez csak akkor tud megtörténni, ha ezek az áldások lehetővé tesznek egy teljes háztakarítást. Létfontosságú a kormányzást a háborúskodásról és versenyzésről átváltani a békés irányultságra és a mindenkivel való együttműködés hajlandóságára. Ebben a környezetben a tanításaink fenntarthatók, és egy igazi isteni átalakuláshoz vezetnek.

Végezetül ott van az a fontos téma, hogy vagyonokat tereljenek hozzátok, ami a múltban vagy illegális volt, vagy megakasztották a bőség hatalmas áramlását. Ezek az összegek kiváló kezekben vannak, és ki lesznek osztva mindenkinek. A korlátozottság és nélkülözés jelenlegi rendszere ellentétben áll azzal, amit mindenki számára elrendeltek ebben a valóságban. A Mennyország különleges gyermekei vagytok, és eljön a nélkülözésből való kiszabadulásotok ideje, és megkapjátok azokat az eszközöket, amikkel eléritek amiről álmodoztok. Most véget ér a régi felállás "létharca", ami egy olyan üregbe zárt benneteket, hogy képtelenek legyetek elérni vágyálmaitokat. Mi Felemelkedett Mesterek, azzal töltöttük az évezredet, hogy az erkölcsösség és a Mennyország mellett tartsunk titeket. Ez most kibővül oly módon, ami lehetővé teszi, hogy megismerjétek és elérjétek valódi céljaitokat. Egy különleges idő érkezett el végre mindenki számára! Hozsanna! Hozsanna! Hozsanna!

Ma folytattuk heti üzeneteinket veletek. Mint azt láthatjátok, fontos haladás történt, ami biztosítja számotokra bőségeteket és szabadságotokat. Maradjatok összpontosítottak ezen célok irányába, és figyeljétek a csodás eseményeket, ahogyan megtörténnek előttetek! Mindezt tegyétek Szeretetben és Örömben! Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

Földi Mennyország

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Top Ad