https://hatartalanvilag.blogspot.hu/ Sheldan Nidle - Üzenet a Galaktikus Föderációtól - 2014.10.21. - Határtalan Világ

Önismeret

Rejtély

Post Top Ad

A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia Üzenete
2014. Október 21.

Sheldan Nidle által (a Galaktikus Föderációval való közvetlen összeköttetésen keresztül)
7 Muluc, 7 Tzec, 11 Ik

Selamat Balik! Nagyon jó hírekkel érkezünk! Földi szövetségeseink programjainak a sötétség legyőzését célzó jogi aspektusai sikeres lendületet nyernek. A szokásjog bíróságok és a törvénybíróságok egyetértettek abban, hogy a jelenlegi tény szerinti amerikai kormány mély adósságban van, és nem hirdethet csődöt azért, hogy mentse megmaradt vagyonait. Ehelyett, az Egyesült Államok "vállalatnak" és legfőbb szövetségesének a Federal Reserve Banknak meg kell tagadnia bármilyen tőkét legnagyobb hitelezőitől, és egy különleges vagyongondnokság alá kell kerülnie. Ez a tett rövidesen véget vet mindkét entitásnak, mely már régóta legitim szövetségi intézményként komédiázott. Hogy véget vessenek ezeknek a svindliknek, végre lehetővé teszik szövetségeseink számára, hogy átvegyék mindkét intézmény általános irányítását. Ezen fejlemények eredményeként sok jólétprogram finanszírozására számítunk, és a pénz újraértékelésre, valamint, hogy globális pénzújraindítás fog történni. A megfelelő időben a NESARA-t az Egyesült Államokban a kormány teljes felfüggesztésével egyetemben be tudják jelenteni. Megállapodtunk szövetségeseinkkel arról, hogy kinek kell vezetnie az ideiglenes amerikai kormányt, valamint azokról a politikákról is, amiket végre kell hajtaniuk.

Lényeges minden érintett számára, hogy azok a különféle paródiák, amik most elárasztják Afrikát, biztonságos végkifejlettel záruljanak. Ugyanilyen fontos, hogy azok akik ezen szerencsétlenségek felelősei, le kell legyenek tartóztatva. Amint ezek a semmirekellők megfelelő módon izolálva lettek, egy új politikai és gazdasági rendszert sikeresen el tudnak indítani. Hosszú megbeszéléseket tartottunk különféle szövetségeseinkkel nem csak az Afrikában folyó problémákról, hanem azokról is, amik az újonnan fejlődő nemzetekben vannak. A humanitárius projektek arra lettek tervezve, hogy enyhítsék a jelenlegi nehézségeket, és lehetővé tegyék a legjobban képzett vezetőknek, hogy olyan projektek után nézzenek, amik elkezdhetnek minden téren kreatív megoldásokat és sikert biztosítani. A víz, a közegészségügy, a munkavállalási problémák, és egymással szoros kapcsolatban álló problémák sokaságát le kell csillapítani. Léteznek technológiák, melyek segítenek ezeknek a nemzeteknek egy összetett és modern infrastruktúra felépítésében. A jólét sokkal több a pénznél. Sokkal inkább képviseli azt, amibe a gyarmatosítók annak idején épp csak belekezdtek.


Globális társadalmatoknak átalakításra van szüksége. Minden nemzet elegendő infrastruktúrát igényel, hogy népe egy fenntartható létezést élvezzen. Nem csak az emberiség szenved, Gaia flórája és faunája is gyorsan összeomlik és diverzitása is hanyatlik. Ez nem tolerálható. Régen azelőtt, mi túljutottunk ezen, és láttuk milyen létfontosságú olyan környezetet felépíteni, ami ösztönzi mind a diverzitás, mind a táplálékellátás folyamatosságát. A ti feladatotok, hogy a naprendszer őrzői legyetek. Mi amennyire csak lehet szerényen élünk, egy fenntartható és technológiai utópiában. Itt figyelemmel követjük, és segítjük az ökológiát, hogy fenntartható és életképes maradjon. Spirituális ceremóniákat és rituálékat végzünk, véghezviszünk kellő módosításokat, és biztosítjuk, hogy egy faj se pusztuljon ki. Konzultálunk a fajokhoz kijelölt elemekkel. Elköteleztük magunkat az iránt, hogy világunk buja, szépséges, és fenntartható maradjon minden Lény számára, melyek résztvevői minden ökorendszernek, mellyel egy világ szolgálhat.

Ezért a küldetésünk itt három részre oszlik; az első már majdnem beteljesült. Vagyis olyan birodalommal szolgálni, ami ledobta a sötétséget és készen áll előkészítenie magát a teljes tudatosságra. A második rész az, hogy felügyeljük az új kormányzást, és a növekvő jólétet. A megfelelő pillanatban, landolni fogunk és bemutatjuk nektek mentoraitokat. Aztán mélyen magatokba tekintetek, és előkészültök arra, amit a Kristály Fénykamráitok nyújtani fog nektek, vagyis a teljes tudatosságra. Az utolsó fázis az elszállításotok a Kristályvárosokban lévő nektek kijelölt pontokra. Amint ott vagytok, a mentoraitokkal fogtok haladni, és amikor megfelelő, beléptek a kamrátokba, és belekezdtek egy három napos átalakító utazásba. Amikor onnan kikerültök, átmentek egy hét-tíz napos képzésen, hogy fellendítsétek a teljes tudatosságba való visszatéréseteket. Akkor lényegében teljes tudatosságú Lény lesztek. Kollektíven alkalmaznotok kell képességeiteket, és egy új galaktikus társadalmat, és egy új csillagnemzetet kell formálnotok.

Namaste! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Néhány nagyon áldásos hírrel érkezünk ma! A sötét összeesküvés, mely már régóta uralkodik, végre eltávozik. Azok a társak, akik a sok szent társaságot képviselik, valamint az ősi családok, elérték azt a pontot, hogy a sötétség nem tudja tovább fenntartani a Fénnyel szembeni ellenállást. Ezek az áldott egyének jelenleg kulcsfontosságú jogi döntéseket és kellő pénzügyi nyomást használnak fel arra, hogy rákényszerítsék a sötétséget, hogy megnyissa azokat a pénzügyi csatornákat, amiket régóta blokkolva tartott. Ezek az áldott fejlemények azt jelentik, hogy egy sor humanitárius alap pénze most globálisan szétosztható. Arra kívánjuk utasítani különféle társainkat, hogy lépjenek elő azokkal az alapokkal, amik egy sor kulcsfontosságú jólétprojekt elindításához kellenek. Ezek a projektek csak a kezdete annak, ami következik. Teljes szándékunkban áll ezeket az alapokat arra használni, hogy azonnal megindítsunk egy új pénzügyi rendszert ezen bolygó számára.

Ez az új pénzügyi rendszer most áll össze. Társaink segítettek egy sor nemzetnek megteremteni azokat a pénzügyi eszközöket, amik az új gazdaságok, és egy olyan új rendszer létrehozásához kellenek, ami elveszi a kedvet a csalástól és más erkölcstelenségtől ezen az egész közös szent bolygón. Ez az új rendszer a jólétre hangolódik, amit az áldott Szent Germain Gróf most elterjeszteni készül világszinten. Ez a bőség véget vet a szegénységnek, az éhezésnek, a dögvésznek, a háborúknak, melyek azon évezredeket jellemzik, amiket a sötétség önkényes módon üzemeltetett. Most léptek be az emelkedő tudatosság időszakába, és egyre nagyobb tudásotok lesz arról, hogy mi kell ahhoz, hogy gondozzátok ezt az élő bolygót, amin oly kegyesen éltek. Teljesen vissza kell térnetek Gaia gondnokságához, és naponta kell áldanotok a Mennyországot a fizikaiságban való életetekért. Ti gyermekeink, kegyesen visszatértek a teljes tudatosságba! Hozsanna, Hozsanna, Hozsanna!

Jövőtöket nézzük és áldjuk a szent Teremtő fenségességét. Most készen álltok megkezdeni egy olyan utazás végső lépéseit, amibe elsőként évezredekkel ezelőtt kezdtünk. Felébredtek, és felismeritek nagyszerű képességeiteket, amiket mindannyian birtokoltok. Minden egyes nap isteni áldás bombáz benneteket, mely lehetővé teszi, hogy kialakítsátok új és kisebb sűrűségű testeteket. A Szellemeteket felvillanyozza az amit a Mennyország és az ő nagy szoláglói véghez visznek. Ti építitek fel az alapvető szükségleteket az új csakrák, és az új magasabb energiák számára, melyek átáramolnak rajtatok. Szánjatok időt rá minden nap, hogy megköszönjétek az univerzumnak az áldásokat. A Mennyország szereti, ha visszaáldják. Ez egy olyan energia, ami az angyalokat folyamatosan erősíti. Tudva ezt, szólítsatok minket, és az áldásainkat fogadva, isteni hálával együtt viszonozzátok azt felénk. Emlékezzetek, hogy minden Szeretet, és minden Szeretet isteni Fénnyel van tele!

Ma folytattuk üzeneteinket! Elérkezik a sok változás ideje. Olyan eseményeket tapasztaltok meg, amiket legtöbben most lehetetlennek képzelnek. A kormányzás megváltozik. A jólét közössé válik. A közzététel megtörténik. Átalakultok teljes tudatosságú Fénylényekké! Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

Földi Mennyország

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Top Ad