https://hatartalanvilag.blogspot.hu/ Beteg vagy, vagy csak fénytested lesz? - Határtalan Világ

Önismeret

Rejtély

Post Top Ad

Beszélni kell ezekről, hogy tudjátok mi zajlik bennetek, miközben szén alapú testetek átalakul kristályos fénytestté, hogy elmúljon a félelmetek és adjon némi önbizalmat ezen meglehetősen legyöngítő testi körülmények megfelelőségében.

Beteg vagy, vagy csak fénytested lesz?

Miért ne bízzatok az orvosotokban, amikor a Fény Test Kialakítása folyamatában vagytok és különféle klinikai tüneteket tapasztaltok?

A jelenlegi bevezetett orvostudomány nem tud semmit a Fény Test Kialakításáról és az annak alapjául szolgáló biokémiai és energetikai folyamatokról, amik magában foglalják a DNS átalakulását, a sejt anyagcseréjét, és a csakrák teljes átformálását, ekképpen a test energetikus szövetének a drámai módon történő változásairól sem.

Először is az orvos-, és bio-tudománynak gyakorlatilag fogalma sincs arról, hogy az emberi test, a sejtek hogyan működnek és hogyan vannak szabályozva. Minden orvos a Természet biológiai anyagainak a teljes figyelmen kívüli hagyásával használja a szaktudását.

Amikor doktorhoz mentek, azt azért teszitek, mert úgy tekintetek magatokra, hogy képtelenek vagytok elbánni az állítólagos betegséggel vagy tünetekkel, ami(k)től szenvedtek.

És így rábízzátok magatokat, az egész testeteket, a “szakértőre”, aki állítólag többet tud a Ti saját szervezetetekről, mint Ti magatok, páciensekként.

Legalábbis azt hiszitek, hogy az orvos jobb szakértő nálatok, máskülönben nem járnátok be a pacientúrájára.

Valószínűleg ez a legnagyobb és a legsúlyosabb baklövése az emberiségnek ezekben az időkben.

Meg kell értenetek végre, hogy az orvosok kevesebbet tudnak rólatok, különösen a testetekről és úgy általában bármilyen biológiai testről.

Az olyan félelmetek miatt, mint hogy valami baj van a testetekkel, egyszerűen csak elfelejtitek egy pillanatra, hogy örökkévaló, roppant kreatív, többdimenziós lények vagytok és így a legfőbb mesterei Ti vagytok az avatárotoknak, amit azért hoztatok létre, hogy megtapasztaljátok a Forrástól való megtévesztő elválást a 3D-s sűrűségű Földön.


Mostanáig a természettudósok és doktorok nem tudtak előállni egy érvényes és objektív meghatározással, hogy mi az “egészség” és mi a “betegség”.

Hogyan tudjuk mi emberek megkülönböztetni az egészségi állapotot, ami jelenleg a tünetek és a zavarok hiányához kötődik, a betegségi állapottól, ami számos tünethez, zavarhoz és károsodott élettani funkcióhoz kapcsolódik, ami miatt orvoshoz megyünk?

Megnézhettek számos kötetet az orvostudományról bármelyik tudományos könyvtárban vagy az Interneten és meg fogtok lepődni, hogy az emberiség még nem állapított meg egy érvényes ismérvet / kritériumot, ami elmondja, hogy mikor hagytuk el a test biológiai egyensúlyának a normális, egészséges állapotát és léptünk be a károsodott biológiai egyensúly és betegség állapotába, amit kezelni kell.

Ez a felfedezés rendkívül fontos azon mindnyájatok számára, akik beléptek a Fény Test Kialakítás-ba,ahogy már tapasztaljátok – vagy fogjátok nagyon hamar – a test átalakulásának a meghosszabbított epizódjait, amik számos olyan tünettel járnak, amelyek utánozhatják a tudatlan doktoraitok tankönyveiben leírt sok betegség egyikének az állapotát.

Valójában ezek csak élettani eligazítások a testeiteknek a magas frekvenciájú Energia hullámokhoz, amik elárasztják, a most már teljesen nyitva levő 7 testi csakrán keresztül, ekképpen felépítve az új kristályos fénytesteteket a Felemelkedéshez.

A zavar, amit el kell távolítani a Fény Test Kialakítás kezdetén, a szívcsakra összehúzódása, ami az emberi testben levő feltétel nélküli szeretet Krisztusi energiáinak a kapuja. Ez a csakra összeköti az emberi entitást a Minden-Ami-Van harmóniájával. Tehát az első és a legfontosabb szakasz a Fény Test Kialakításban a 4., a szívcsakra (érzelmi központ) felnyitása. A legtöbb entitásban ez a csakra el van zárva, és emiatt a legtöbbjük nincs abban a helyzetben, hogy megtapasztalják a feltétel nélküli szeretetet.

Az összehúzódott szívcsakrának az előnye a múltban az az egyetlen dolog volt, hogy akinél ez így volt, annak nem kellett megbirkóznia a sok pszicho-lelkibeteg-érzelmi problémával, amikkel a legtöbb fénymunkás jelenleg szembekerül, mialatt a múlt inkarnációikból és a kollektív tudattalanból származó szennyeket tisztítja.

A szívcsakra megnyílásakor különféle szorongás (félelem) mintákat tapasztalunk tudatosan.

Ezek a félelmek a sejtekbe, (sejtmemóriába) a DNS-be vannak kódolva a lélek által, és addig van mélyreható és láthatatlan módú hatással az emberi viselkedésre, amíg a szívcsakra össze van húzódva.

Ahogy tudhatjátok, ez a csakra a csecsemőmiriggyel (thymus) van kapcsolatban. Ez a szerv a tüdő előtt található és a legtöbb emberi lényben egyáltalán nincs kifejlődve. Amikor a szívcsakra elkezd nagyobbra kinyílni, akkor a csecsemőmirigy elkezd nőni. A későbbi szakaszban még CT-vel (számítógépes tomográfia) is megállapítható.

A csecsemőmirigy növekedése mellkasi fájdalmakkal jár, fulladásokkal (asphyxia), kritikus hörghurut (bronchitis) és (bármilyen ok miatt bekövetkező) tüdőgyulladás (pneumonitis) hevesen fájdalmas esetei, amiket hibásan állapítanak meg influenzának vagy tüdőgyulladásnak (pneumonia ) a legtöbb orvos, akiknek fogalmuk sincs a Fény Test Kialakításáról és a Felemelkedésről.

A legzavaróbb tünet azonban szív aritmia (heart arrhythmia) – a szív szabálytalan működése, amivalójában a szív szabályozásának a korrigálása (következtében jön létre) az új, erőteljes asztrális energiákhoz, amik most már korlátlanul áramlanak a fizikai testben, miután a szívcsakra megnyílt.
Az aritmia 6-12 hónapig tarthat. Ilyenkor általában az orvoshoz szaladnak, aki előír nekik egy béta-blokkolót (ß-blocker) vagy egy antiaritmiás gyógyszert, ami növeli a halálozási (arány)számot és akadályozza a Fény Test Kialakítását.

Pedig az aritmia esetek abszolúte ártatlanok és elmúlnak bármilyen kezelés nélkül, amint a 4. csakra teljes kinyílása befejeződik.

(Volt rá példa, hogy hosszú másodpercekre meg is állt a szívem, de aztán tovább dobogott.
Csakratisztítást alkalmazva sokat tehetünk ezen időszakokban magunkért.- G.)

Mielőtt a lélek testet ölt, eldönti, hogy milyen energetikai jellegzetessége legyen a megtestesült entitásnak.

Egy nagyon fontos döntés, hogy mely csakráid legyenek a dominánsok.

A lélek dönti el, hogy melyik két csakra legyen a domináns az entitásban – ez azt jelenti, hogy az emberi testben az asztrális energia túlnyomó részben, ezen a két csakrán keresztül, áramlik egy 70% a 30%-os arányban.

A csakrák energetikus körben forgó rendszerek, amik közvetítő szerepet töltenek be és a kauzális test nagyfrekvenciát, az életfenntartó asztrális energiáit szállítják az éterikus testen keresztül, az organikus test elektromágneses hullámaiba. Ily módon a biológiai szervezet szüntelen szabályozása folyamatos.

Ez egy rendkívül összetett folyamata az energiacserének, amely tulajdonképpen ismeretlen a mai bio-tudománynak.

Azért kell ezekről beszélni, hogy elvegye a félelmetek és adjon némi önbizalmat ezen meglehetősen legyöngítő testi körülmények megfelelőségében, miközben a szén alapú testetek átalakul kristályos fénytestté.

Figyeljétek magatokat és ne rémüljetek meg mindentől, ami ismeretlen, minden a legnagyobb rendben van és történik a maga útján!

Dr. Georgi Stankov – Hogyan kell helyesen értelmezni a klinikai tüneteket a Fény Test kialakításában

Könyvajánló

A fénytest
Szabó Judit

A korszakváltást már jó ideje érzékeljük a világban és környezetünkben. Ez azonban nemcsak „kívül” játszódik le, hanem „belül” is. A Föld és lakói rezgésének emelkedése kihat az emberi tudatra, és átalakítja fizikai testünket is. Olyan mélyreható változásokat élhetünk meg, amelyek sejtjeinkig, a DNS szerkezetéig hatolnak. A könyv összefoglalja azokat a testi, lelki és tudati változásokat, amelyek már évek óta zajlanak bennünk és a világban, majd bemutatja azokat a fizikai tüneteket, amelyek a fénytest kialakulása során felléphetnek. Mindez nagy segítséget nyújthat azoknak, akik szeretnék tisztábban látni, hogy mi történik bennük és körülöttük a globális átalakulása e csodálatos időszakában.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

loading...

Post Top Ad