https://hatartalanvilag.blogspot.hu/ Angyali üzenet - Határtalan Világ

Önismeret

Rejtély

Post Top Ad


Az angyalok elengedhetetlen szereplői a karácsony misztériumának Hozzátartoznak az ünnephez, mint a beigli vagy a nagymama meséi a fenyőágakkal díszített asztal körül. Ilyenkor fokozottan érezzük a jelenlétüket, körülöttünk vannak és vigyáznak ránk. Mindenki máshogy hangolódik a felsőbb energiákra, de kétségtelen, hogy karácsony tájékán mindannyiunkat meglegyint az angyalok üzenete.

Hiszünk bennük vagy sem, valahol mélyen tudjuk, hogy itt vannak körülöttünk. Gyakran mondogatjuk, hogy vigyáznak ránk, óvják gyermekeinket, kísérik utunkat és egy óvatlan pillanatban átsegítenek a nehézségeken. Hívhatjuk belső hangnak, ami megsúgja a jó irányt, mikor épp eltévedni készülünk az élet sűrű erdejében, vagy akár felsőbb énnek, aki az életutunkon vezet minket – ha figyelünk rá –, hogy kiteljesedhessünk. Az angyalok idén is üzennek, segítenek minket az önismeret útján, hogy az új év kezdetével valóban új élet elé nézhessünk. Nem kell üres fogadalmakat tennünk, hogy az ünnepek múltával a kényszer terhe alatt azután mindet megszegjük. Nyíljunk meg az angyali üzeneteknek, hogy belső konfliktusainkat feloldva kiáradhassunk és tárt karokkal fogadjuk az univerzum ajándékait.

Nem vagy egyedül

Amikor nem látjuk tisztán az utat, nem tudjuk, merre tovább, bizonytalanul lépünk előre egyet és hátra kettőt, vagy úgy érezzük beleragadtunk egy olyan élethelyzetbe, ahonnan nem látjuk a kifele vezető ösvényt, álljunk meg egy pillanatra és csak figyeljünk. Zárjuk ki a külvilág zaját, csendesítsük le az elménkben zakatoló gondolatokat és hallgassunk befelé. Legyen szó párkapcsolati problémákról, amikor már magunk sem tudjuk, hogyan javítsunk széthullani látszó kapcsolatunkon, vagy hogy egyáltalán egymásnak valók vagyunk-e a párunkkal, forduljunk az angyalunkhoz.

Érezhetjük munkahelyünkről is azt, hogy megrekedtünk, nem vagyunk a helyünkön, csak feszengünk a jelenlegi szerepeinkben, érezzük, hogy jóval több van bennünk annál, mint amit dolgozni vagyunk kénytelenek, ám mégsem változtatunk, csak bénultan ülünk és várjuk, hátha történik valami. Számtalan élethelyzet van, ami problémaként felmerül napról napra, amitől a pillanat szépsége elvész és a saját életünkben kezdjük rosszul érezni magunkat. Pedig annyi lenne a dolgunk, amíg itt vagyunk, hogy megéljük az életünket, ne csak áthaladjunk rajta.

A kulcs bennünk van, ám mindezt nem önerőből kell megoldanunk. Nehéz időkben tudnunk kell, hogy nem vagyunk egyedül. Felülről támogatást kapunk. Amikor úgy érezzük, hogy nem számíthatunk senkire, és nem tudjuk merre tovább, akkor figyeljünk befelé, hallgassuk meg, mit súg bent az a kis hang, hol tévedtünk el. Persze más nyelvet beszél, mint embertársaink, másként üzen. Lehet, hogy egy bevillanó kép, egy illat, egy szín vagy egy hang az, amivel felhívja magára a figyelmünket.


Ki a te angyalod?

Mindenkinek van angyala, akinek a támogatásával saját életünkben újra alkotó, teremtő szerepet tölthetünk be. Hihetetlen erőt és energiát meríthetünk abból, ha hallgatunk az angyalunkra. Ebben a pillanatban is kísérnek minket, pontos útmutatásokat súgva fülünkbe, amik alapján eligazodhatunk a káoszban, amit valóságnak érzékelünk. Csak meg kell tanulnunk meghallani őket. “Az angyalok teljességükben, erélyesen mutatkoznak meg legkülönbözőbb jellemvonásaikkal. A színüknek megfelelő üzeneteikkel és tulajdonságaikkal segítenek nekünk, embereknek, hogy újra megtaláljuk az egyensúlyt ég és föld között. Minden emberben ott van az isteni szikra, és élettervünk, sorsunk az isteni forrásból, a fényből ered. Ehhez a fényhez legközelebb az arkangyalok állnak, éppen ezért az angyalok tőlük kapják feladataikat.

Az angyalok segítenek nekünk abban, hogy újra felismerjük saját magunkat, emlékeztetnek a bennünk lakozó angyali lényre. Önvaló lényünk magja ugyanis csodaszép, tiszta és békés.” Ha a várva várt jel nem érkezik, mi is megtehetjük az első lépést, hogy az angyalok segítségét, útmutatását kérjük. Kommunikálhatunk velük például az angyalenergia-képek használatával. A Darsho Willing által fotózott angyalenergia-képeken keresztül könnyebben rátalálunk a bennünk rejlő angyali válaszokra. A szemet gyönyörködtető színkombinációkról készült művészi fényképek segítségével könnyebben kapcsolatba léphetünk a mellettünk álló szellemi lényekkel.

A képeken lévő színeken keresztül az angyalok életünk egy adott helyzetét világítják meg. Leegyszerűsítve: ha kiválasztod, melyik kép esik legjobban neked, melyikre jó ránézni és elmerülni benne, akkor annak jelentése épp arra a problémádra lesz gyógyír, ami a leginkább foglalkoztat. Ha meghallod és odafigyelsz az üzenetre, angyalod segítségével megtalálhatod a problémából kivezető utat.

A "Világosság az érzelmekben" angyala

Színei: lila és türkiz Érzéseid diktálják a harmóniát és egyensúlyt másokkal. A kép jelentése: Figyelmed ne a mások által eléd állított nehézségekre irányuljon. De ne is gyanúsítsd őket mindennel. Ha éppen minden a feje tetején áll, és senki sem fogadja el tekintélyedet, akkor se gyűlöld a szenvedést, és ne kívánd az örömet. Minden érzelmileg megterhelő helyzet után köss békét önmagaddal. Térj vissza saját utadra.

Gyógyítsd meg lelki sérüléseid, melyek a szeretetellenes viselkedés által keletkeztek benned. Ne ragaszkodj érzéseidhez, csak azért, mert eddig nem tudtad megélni őket. Szíved legyen szabad. Barátság és békésség vezéreljen, amikor érzéseid és tekintélyed szerint cselekszel. Teremts életedben sok új lehetőséget, és keress teljesen új módokat a gyümölcsöző személyes és üzleti kapcsolatok megtalálására.

Bioenergetic

Könyvajánló

Angyalok könyve
Hogyan lépjünk kapcsolatba az angyalokkal?
Berente Ági

Az angyali kommunikáció a lélek nyelve, nem a szavaké. A szavak sok mindent összezavarnak. Megbántanak, félreértelmeznek, magyarázkodnak, tévútra terelnek. Égi üzenetek, halk súgások, megérzések, bizonytalan bizonyosságok. Mik ezek? Angyali súgások? Az angyalok akkor segítenek, ha kéred őket. "Istenem, segíts!" - sóhajtod, ha bajba kerülsz. Önkéntelen sóhaj lelked mélyéről, de mindig eljut a címzetthez. Isten elküldi hozzád hírnökeit. Az angyali válaszok a hatodik érzéken át jönnek, azon a csatornán, melynek hullámhosszát a tudatos agy nem képes befogadni. Nem lehet rajta erőszakot tenni. Ezek a válaszok csak úgy jönnek, egyszerűen megtörténnek. Egyszerre csak itt vannak. Mint kész válaszok. Látod, hallod, tudod és megcselekszed. Működik az isteni igazságszolgáltatás, dolgoznak az angyalok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Top Ad