https://hatartalanvilag.blogspot.hu/ Sheldan Nidle - Üzenet a Galaktikus Föderációtól - 2015.01.06. - Határtalan Világ

Önismeret

Rejtély

Post Top Ad

A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia Üzenete
2015. Január 6.

Sheldan Nidle által (a Galaktikus Föderációval való közvetlen összeköttetésen keresztül)
6 Cimi, 4 Chen, 11 Ik

Dratzo! Nagyon érdekes hírekkel érkezünk! A valóságotokat megváltoztató eljárás tovább halad, a sötét összeesküvés azon kísérletei ellenére is, hogy még tovább késleltessék azt. Ez okozta kudarcukat a jólétcsomagjaitok kézbesítésének megkezdéséről szóló bejelentéssel kapcsolatban. A sötétség mindenütt kudarcot vallott ezen kézbesítések megakadályozásában. Mindazonáltal az eljárás egy olyan időpont felé halad, amikor a siker nyilvánosan is észlelhető lesz. Egészében véve, elégedettek vagyunk azzal, hogy a sötétség kontrollja alatt álló kormányok az utolsókat rúgják. Az Új Év első hónapja azt ígéri, hogy megkapjátok azt a jólétet és azt a kormányzást, amit már oly régóta megjósoltak nektek. Földi szövetségeseink elhatározták, hogy leküzdenek minden lehetséges akadályt, és új pénzügyi rendszert biztosítanak nektek. Ez a rendszer ki fogja kényszeríteni a különböző nyugati rezsimek drasztikus átrendezését, és az új kormányzás gyors létrehozását. Ez az új kormányzás végül lehetővé teszi a közzététel megtörténését. Ez egy drámai esemény, ami a világ színpadára juttat minket. Több is lesz majd, amint ez a különleges pillanat megtörténik. Személyzetünk készen áll rá, hogy bejelentse magát és kommunikációs csatornát nyisson veletek.

Abban a pillanatban, olyan energiáknak kell megjelenni, amik ellátnak minket azzal, hogy megkezdhessük bejelentések sorát nektek. Így egy egész eseménysorozat fog elkerülhetetlen módon elvezetni egy tömeges földreszálláshoz, és a velünk való képzésetek megkezdéséhez. A Felemelkedett Mesterek és az Agarthaiak azt tervezik, hogy nagy mennyiségű történelmet adnak át rólatok. Ez magába foglalja nagy vallási filozófiáitok megjelenését és valódi jelentését, melyek legtöbbetek alapvető meggyőződéseit képezik. Bizonyítékot igényeltek, és általános módon számba kell vennetek, hogy mi is történik valójában. Ezt az isteni történetsorozatot ki kell rezetelni, és nem átmanipulálni, mint a birtokotokban lévőket. A sötétség ügyesen azt tette, ami a legjobb saját céljai eléréséhez, és átvariálta a dolgokat, amibe jelenleg a hiteteket vetitek. A mi célunk egyszerűen az igazság, és hogy újra felfedezzétek, hogy mi is történt valójában. Abban a pillanatban, elkezditek meglátni, hogy milyen nagy avatároknak szántak benneteket. Ez a Szereteten, Fényen, és az egész emberiséggel való nagy Egységen alapul.


Az irántatok való küldetésünk ezen nagy alapelveken nyugszik. Eljutottunk oda, hogy többet tudjunk rólatok, és az istenileg megfelelő pillanatban, felfedjük magunkat nektek. Sok dolog történt, ami késedelmet okozott ezen felettébb fontos bejelentések tekintetében. Mindazonáltal léteznek olyan egyének és csoportok a társadalmatokban, akik elkötelezték magukat az iránt, hogy valóra váltanak egy új valóságot, mely az igazságon, szabadságon, és globális jóléten alapul. Léteznek a sötétség által régóta titokban tartott eszközök, melyek felfednek olyan technológiákat és vagyont, amik megszabadítanak titeket a mindennapi élet rabszolgaságától. Továbbá kijelenthetjük, hogy van egy eszköz arra is, hogy a háborúnak, melyet a sötétség régóta a népek és nemzetek különválasztására használ, véget vessenek. Mindegyikőtöknek magatokba kell néznie, és észre kell vennetek, hogy ez a "sötét tevékenység" hogyan játszott veletek. A sötét összeesküvés furfangossága rendkívüli. Ez tartott benneteket abban, hogy szó szerint évezredekig az ő "ügyüket" végezzétek. Elérkezik az ideje, hogy leállítsák ezt az ostobaságot, és belső Szereteteteket arra használjátok, hogy egy új korszakot építsetek az emberiség számára.

Amit szövetségeseink alig várnak az az, hogy tervezzétek el és álljatok készen arra, hogy megtegyétek részeteket ennek a jelenlegi valóságnak az átformálásában. A mi feladatunk felügyelni hatalmas törekvéseiteket, és segíteni nektek jobban megérteni a hatalmasságát annak amit véghezvisztek. Ennek az eljárásnak ez elérése közel 13 évezredet vett igénybe. Elérkezik, hogy megadjuk nektek a sikeretekhez kellő végső lökést. Tudjuk, hogy ez a törekvés jelenleg némi frusztrációt okozott nektek. Hamarosan objektívebbek lehettek és nevethettek az egész dolgon. Mindazonáltal elérkezik a nagy dolgok megtételének ideje. Legyetek kedvesek egymással. Legyetek készek segíteni közös ügyetekben, és sütkérezzetek új jogaitok elérésében, és újdonsült jólétetekben. Legyetek tudatában, hogy ez a rendszer ideiglenes. A teljes tudatosság teljesen más látásmódot ad nektek arról ami történt, és ami történni készül. A pénz, és minden ami vele jár, egyszerűen az az erőforrás, ami lehetővé teszi nektek, hogy elkezdjetek kifejleszteni egy új filozófiai nézetet világotokról. Ez jól fog szolgálni benneteket, ahogy teljes tudatosságú énetekké alakultok.

Sok Áldás! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Meglepő információval érkezünk hozzátok. Az első, hogy tudatjuk mindenkivel, hogy társaink szorgosan kezdik kivenni részüket az általános kézbesítésben. A pénzek speciális csoportokban épp most kerülnek át azokhoz, akik valójában elhozzák ezt a jólétet nektek. A Fény teljes mértékben számít rá, hogy a sötét összeesküvés felhasználja a sok rendelkezésére álló technológiáját, hogy megakadályozza ezen törekvéseket. Így nem volt meglepetés az sem, amikor ez megtörtént a mi első kísérleteinkkel kapcsolatban az elmúlt 2014-es Gregoriánus év végén. Ezért képesek voltunk leállítani és korrigálni amit tettünk. A jelenlegi eljárás a kézbesítéseink végrehajtására sikeres lesz, de teljes titoktartást igényel. Csak ezért mondjuk el ezt, hogy tájékoztassunk benneteket, hogy a kézbesítések bárminemű harsonaszó nélkül haladnak előre. Mindegyikőtöknek lennie kell egy bizalmas magánszámlájának (personal trust account). Amint elvégeztétek az előkészületeket, mindig kezeljétek diszkréten. Ezek a kézbesítések gyorsan elvezetnek az új kormányzáshoz. Hallgassátok meg gondosan az első bejelentéseket. Aztán tegyétek amit javasolnak bennük.

Az új kormányzás javasolni fog számos stratégiát arra, hogy miképpen lehet tovább biztosítani ezeket a speciális alapokat. Azt tegyétek, amit a legmegfelelőbbnek éreztek. Létfontosságú, hogy elkezdjétek terjeszteni ezt a vagyont mindenfelé. Ráadásul az olyan kormányzati alapok is, mint az adóalapok és a növekvő mennyiségű köznyugdíj, elkezd cirkulálni. Használjátok fel ezt ott ahol szükséges, hogy segítsetek nőni helyi gazdaságotoknak. Van egy másik új bankszabály sorozat is. Ezek a szabályzások segíteni fognak a saját vagyonaitok átcsoportosításában. Tudjátok meg, hogy mi nagyon szeretnénk, hogy házakat, autókat, és egyéb javakat vásároljatok. Ezt azért, hogy támogassátok azokat, akik ezeket az összegeket arra fogják felhasználni, hogy átépítsék gazdaságotok gyártó és infrastrukturális részét. Ennek a sok különböző pénzlöketnek lehetővé kell tennie helyi gazdaságotok megjavulását, és helyre kell állítani azon gyártó elemeket és szükséges alapokat, amiket hátrahagyott a sötétség.

Azért magyarázzuk ezt nektek, hogy előkészítsünk titeket arra, ami rövidesen megtörténik, vagy már folyamatban is van. Felettébb lelkesek vagyunk azzal kapcsolatban, amit társaink véghezvisznek. Még nehezebb feladat volt az, hogy társaink először is higgyenek abban, hogy ez megtörténik. Úgyszintén nagyon örülünk annak is, amit a Mennyország legújabb rendelkezései megengedtek tenni az Agarthai és az űrcsaládjainknak. Az érkező idő ezért tele lesz olyan tettekkel, amik letaszítják az összeesküvést a hatalomról, és lehetővé teszik a tömeges letartóztatását ezen rosszindulatú csoport egész vezetőségének. Ezt az új valóságot gyors stádiumokban kell előhozni. Minden szegmense megadja számotokra az időt, hogy felfogjátok és megértsétek az alapvető jelentését. Amikor mindez megvan, készen fogtok állni a tanításainkra, és hogy a mi űrcsaládunk végre megérkezzen. Ez lesz valójában a legjobb idő. Helleluja! Halleluja!

Ma kifejtettük nektek, hogy mi is történik. Fogjátok ezt az információt és legyetek türelmesek. Mint említettük, a legjobb most jön. Legyetek felkészülve, és készek ezekre a valóban megdöbbentő változásokra. Ne okozzon csalódást, ha ezek a végső lépések egy kicsit tovább tartanak. Az új kor az emberiség számára végre készen áll a megvalósulásra! Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

Földi Mennyország

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Top Ad