https://hatartalanvilag.blogspot.hu/ Sheldan Nidle - Üzenet a Galaktikus Föderációtól - 2015.02.10. - Határtalan Világ

Önismeret

Rejtély

Post Top Ad

A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia Üzenete
2015. Február 10.

Sheldan Nidle által (a Galaktikus Föderációval való közvetlen összeköttetésen keresztül)
2 Imix, 19 Yax, 11 Ik

Selamat Jalwa! Legyetek örömteliek! Sok minden történik, ami javulást okoz. Az ősi családok és földi szövetségeseik térdre kényszerítették a sötét összeesküvést! Ennek ténye köztudottá válik azon egyszerű tett által, hogy egy hatalmas pénzátutalás kezdődik, amit azok hajtanak végre, akik ezt a nemes ügyet és annak csodálatos küldetését szolgálják. 13 évezrede őseitek egy nagy kalandba kezdtek, ami Atlantisz bukásával és az Anunnaki fennhatóságával indult. Ez három "aranykoron" át vezette őseiteket abba, amit ti írott történelemnek hívtok. Mindezen át őseitek hűek maradtak ügyükhöz, és felállították a terepet ahhoz, ami jelenleg folyik. Ami most történik, az csupán az utolsó lépés a teljes tudatosságba visszavezető utazásotokban. Tisztelgünk nektek, és azoknak közületek, akik könyörtelenül a Mennyország isteni rendelkezéseit végzik. Ez a valóság nagy változásokon megy keresztül, hogy lehetővé váljon adósrabszolgaságotok véget érése, és visszatérjen a természetes szuverenitás, és meg tudjatok tapasztalni egy nagy jólétet. Mindez a felvezetője az új kormányzásnak, és a spirituális és űrcsaládjaitokról szóló globális közzétételnek.

A nagy változások készek egy ajándékot valóra váltani számotokra, amit AEON adományozott kegyesen nektek. Itt az idő mindegyikőtök számára, hogy készen álljatok visszatérni a teljes tudatosságba. Ez a Mennyország nagy vállalkozása. Az első lépés a csakráitok és az RNS/DNS-etek módosításának megkezdése volt. Ehhez társultak a napi szinttű hangolások a különféle medikus csapataink által, a testőrzőitek társaságában. Ezen angyali lényeknek van egy terve számotokra, amit a lélekcsoportjaitok és a titeket megbízó mennyei közigazgatás alakított ki. Ezek a szent csoportosulások segítik az éjszakai megfigyeléseinket. Minden egyes hangolás a Mennyország által adott vibrációkra történik. Részesei kell legyetek egy hatalmas ébredési eljárásnak, ami a kristálykamráitokra való felkészítésetek általános lépéseinek a része. Ez mindenek felett az elsődleges cél mindenki számára. El kell engednetek ezt a valóságot, és a Mennyországgal együtt egy olyat kell előhoznotok, ami sokkal jobban illeszkedik az újonnan visszanyert képességeitekhez.


Az új kormányzás először egy ideiglenes eszköz lesz arra, hogy elszeparáljanak benneteket az összeesküvés által üzemeltetett rezsimek maradványaitól, és letartóztassák mindazokat, akik az évek során felállították politikáikat. A választások leginkább színlelések voltak, amiket főként arra szántak, hogy hatalomra juttassák azokat, akiknek a valós status quo nem jelent nyilvánvaló kihívást. Az ősi családoknak és szövetségeseiknek most meg van az a képességük, hogy egy új pénzügyi rendszert beiktassanak, és végül újraindítsák a világ pénzeit egy jólét-vezérelt nemesfém szabványra. Ez az ahogyan kijuttok egy olyan pénzrendszerből, mely globális szinten adósrabszolgaként tartott fogva benneteket. Léteik olyan technológia a világotokban, ami könnyedén módosítható úgy, hogy lehetőséget nyújtson ételt, otthont, és ruházatot produkálni önmagatok számára. Ráadásul lesz egy új szállítórendszeretek, ami támogatja Gaia-t, és gyorsan eljuttat benneteket uticélotokhoz. Ez csak a kezdete a csodák széles skálájának. Az összeesküvés birtokában vannak csodás eszközök, melyek képesek krónikus betegségeket meggyógyítani és számos dologgal ellátni.

A Galaktikus Föderáció arra vár, hogy hivatalosan bejelentsék. Nem csak mentorokkal akarunk szolgálni nektek, hanem még csodásabb technológiákkal is. Mielőtt még ezeket az eszközöket bevezetnénk, széles rálátást kell adnunk számotokra arról, amit mi birtokolunk. Erősen úgy hisszük, hogy a mi technológiánk simán felmutatja az összeesküvés titkos eszközeit. Ezt csak azután lehet megtenni, hogy továbbléptetek a teljes tudatosság felé. Ez az oka annak, hogy ezek az eszközök úgy lettek megépítve, hogy segítségére legyenek olyan csoportoknak és egyéneknek, akik nagyon fejlett telepatikus és telekinézis képességekkel rendelkeznek. Ráadásul a technológia egy olyan speciális egyént igényel, aki rendkívül kompetens a galaktikus társadalom módszereiben. Épp most, többen akik értik a mesterséges intelligencia alkalmazásait, azon tanakodnak, hogyan lehetne azt hozzátenni jelenlegi valóságotokhoz. Mi már túljutottunk az ilyen eszméken, és egy szent köteléket formáltunk ezen eszközök, a Mennyország, és magunk között.

Namaste! A Felemelkedett Mesteritek vagyunk! Örvendezzetek! Örvendezzetek! Arról tájékoztattak minket akik javaslatainkat elvégzik, hogy egy sor utóbban felmerült technikai kérdés meg lett oldva, és a végső visszaszámlálás végre megkezdődhet. Ezen különféle áldások mindegyikének egy sor fontos dolgot kell megoldania. Ki kell jelentenünk, hogy számos társunk épp alkalmas megoldásokat biztosít ezen különféle ügyekre. Azt kérjük Drágáink, hogy maradjatok magabiztosak és pozitívak. Egy sor örömteli áldás ereszkedik rátok. Legyetek örömben, miközben ezen valóság egy teljesen más valósággá való átalakulását látjátok. A Mennyország valóban megáldott minket, és olyan csodákkal szolgált, amik dicsőséges munkánkat segítik! Együtt győzedelmesek leszünk, és olyan kormányzat kiemelkedését látjuk, ami lehetővé teszi az adósrabszolgaság végetérését, és a jóléthez és az értékes személyes szuverenitásotokhoz való visszatérést!

Ez az új környezet csupán felvezetője egy olyannak, ahol könnyedén felfedezhetitek eredeteteket és történelmeteket. Ez a Mennyország által megy végbe, hogy lehetővé váljon számotokra megérteni a szabadságba vezető fárasztó utatokat. Régen ezelőtt, a sötét összeesküvés olyan eljárásokat vezetett be, amik akadályozták, hogy sikerrel járjátok ezt az utat. Valójában mindez Gyermekeim, időnként elég zordnak látszott. Az Úr Fénye valóban eljött, és lehetővé tette, hogy győzelem történjen. Most ez minden amit mondhatunk. Legyetek készek ezt átérezni magatokban és magatok körül. A sötétség megkísérelt szövetségeseket találni ebben a galaxisban és a többiben. Erőfeszítéseiket azonban visszautasították, és most nagy öröm készülődik ebben a galaxisban. Csak a Fény terjeszti csodáit, és a sötétséget leleplezi ezen csodálatos valóság számára. Egy felettéb nemes eseményhez értünk. Legyetek pozitívak és tudjátok, hogy a bejelentések hatalmas sora közeledik!

Néhány nagy változás csúcspontján álltok. Még az Anunnaki, a sötétség régi urai is örvendenek a Fény nagy győzelmének. Végre Mihály Urunk eónokkal ezelőtt megjósolt forgatókönyvét játsszuk. Ez a művelet hosszadalmasan érkezett el. Sok évezred múlt el a jelenlegi idő előtt. Ebből és más világokból vagytok itt. Tisztelgünk azoknak, akik forrásaikat és képességeiket arra használták, hogy elkötelezzétek magatokat a sötétség ellen. Ez az isteni játszma egy tetőfokhoz ér. A Fény hamarosan előlép, és részletesen elmagyarázza, hogy mit is tettetek ti valójában. Mi, isteni csoportként, készen állunk rá, hogy megtegyük csendes bejelentések sorát nektek. Ezek olyanoktól fognak származni, akik a mi szavainkat juttatják el hozzátok. Hallgassatok meg minket és aztán szabadokká váltok! Hozsanna! Hozsanna!

Ma érintettük, hogy most mi is történik. Egyszerűen csak türelmeteket és támogatásotokat kérjük. Ez a világ sok mindenen ment keresztül az utóbbi néhány évtizedben. Gyorsan közeledik a végkifejlet ideje. Legyetek pozitívak és készek segíteni nekünk ebben a felettéb szent ügyben. Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

Földi Mennyország

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Top Ad