https://hatartalanvilag.blogspot.hu/ Sheldan Nidle - Üzenet a Galaktikus Föderációtól - 2015.02.24. - Határtalan Világ

Önismeret

Rejtély

Post Top Ad

A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia Üzenete
2015. Február 24.

Sheldan Nidle által (a Galaktikus Föderációval való közvetlen összeköttetésen keresztül)
3 Men, 13 Zac, 11 Ik

Selamat Balik! Jó híreket hozunk! Tovább folyik a sötétség durva befolyásának elerőtlenítése. A Fény arra szolgáló imákkal és isteni tettekkel nagyon közel áll ahhoz, hogy lebontsa az Anunnaki által még évezredekkel ezelőtt elhelyezett utolsó akadályt. Ezen isteni tettek sok tőkét felszabadítanak, és lehetővé teszik azok jótékony szétosztását. Az Agarthaiak birtokában van speciális kántálások és kinyilvánítások hangkulcsa, ami pontosan erre a célra irányul. Ezek a tettek csak akkor hajthatók végre, amikor a megfelelő isteni időpont itt van előttünk. Ez a különleges pillanat most van. Így a Mennyország ellátott minket instrukciókkal arról, hogy mikor és hogyan énekeljük be ezeket a himnuszokat. Gaia elérkezik utazásán ahhoz a ponthoz, amikor az ilyen titokzatos eszközök sikeresen alkalmazhatók. Összekötőink ezért épp azokkal dolgoznak, akik a Fényhez tartozva régóta ki lettek választva ennek a felettébb szent feladatnak a végrehajtására. Ez az idő valóban különleges, és minden szükséges kántálás megkezdődött. A Mennyország kiválasztott küldöttei szolgáltatják ezeket az isteni szavakat. A tetteik újraindítják ennek a valóságnak a mátrixait, és lehetővé teszik sok esemény számára, hogy elfordítsák ezt a valóságot a szabadságotok és a nagy jólétetek megvalósulása felé.

Ebben az új környezetben, először is találkoznotok kell Agarthai unokatestvéreitekkel. A nagy elválasztottság, mely 25.000 évvel ezelőtt Lemúria pusztulásakor kezdődött, hivatalosan véget ér. Tanulni fogtok őseitekről, és képesek lesztek meglátni, hogy valójában különleges idegenek vagytok, akik Gaia felszíni világába érkeztek. Amint megismeritek az új geográfiát, a Gaia-ról szóló gondolataitok új irányt vesznek. Az észlelésetekben ezen bekövetkező változások egy felettébb kedvező idő lesz számunkra ahhoz, hogy megjelenjünk előttetek. Lényegében átéltetek egy teljes nagy évet, és most ezzel a bölcsességgel kezetekben, készen álltok egy újat kezdeni. A NESARA csak azon eszközök közül az egyik, amik a teljes tudatosságú valóságotok felé mozdítanak benneteket. Gaia arra fogja használni a Kristálykamrátokban történő helyreállításotok közben zajló időt, hogy újraegyesítse az ő felszíni és belső világának valóságait. Ez az újraegyesítés visszaállítja a felszínét, hogy olyanná alakuljon át, ahol flóra és fauna együttesen létezik. A primitív nyitott légkör világa olyanra lesz módosítva, ahol a két mennybolt ismét működésbe lép.


Képzelhetitek, hogy ez a valóság új felelősségek sokaságával érkezik. Csatlakozni fogtok a Belső Földi unokatestvéreitekhez, és új kormányzást teremtetek. Ez a modell fog elterjedni az egész naprendszerben, amint összehozzátok új csillagnemzeteteket. Ez az új csillagnemzet azt a mandátumot kapta a Mennyországtól, hogy segítse a korábbi Ancharásoknak valóra váltani azon vágyukat, hogy teljes tudatosságú Fénylényekké váljanak. Továbbá ezen isteni küldetés részeként, segíteni fogtok nekik számos csillagnemzetük megújításában. Ez a küldetés végül olyan küldetéssé alakul, amiben sikeresen segítetek ezen szerveződés kezdeti céljainak beteljesítésében, hogy elhozzák a békét és egyesítsék ezt a nagy galaxist. Ez a nagyszerű küldetés segíteni fog csillagnemzeteteket felettébb megbecsült csillagnemzetté formálni. Mindazonáltal, az is a küldetésetek, hogy még több galaxist összehozzatok. Jelenleg több mint 10.000 közeli galaxis az, ami egy nagy uniót képez egymással. A mi közös küldetésünk a béke és a Fény terjesztése a fizikaiságon keresztül. Csatlakozunk másokhoz, hogy kibontakoztassuk a Teremtő (a Nagy Teremtő Erő) isteni tervét.

Ahogy az első megvalósuló változási időbe léptek, mindig álljatok készen az új tudásra és bölcsességre. Tartsátok észben, hogy régen amikor korlátozott tudatosságba kényszerültetek, be lettetek csapva és manipulálva, elsőként az Atlantisziak, majd az Anunnaki által. Szükségetek van az igazságra, ahogy előkészültök egy új valóságra. Ez a galaxis terjedelmes, és számotokra hatalmas kiterjedésű. Ennek ellenére birtokol egy isteni rendet, amit meg kell ismernetek. Mi mind tudjuk ezt, és őszintén szeretnénk kifejteni nektek valódi származásotokat és történelmeteket. Amint teljes tudatosságúak vagytok, azt javasoljuk tanulmányozzátok a sok Akasha feljegyzéseteket, és végül képesek lesztek teljesen képben lenni azzal, hogy hol is álltok ebben a csodálatos teremtésben. Ez a bölcsesség, azzal együtt amit a sok tapasztalatotokból szereztetek, hozzáadódott "Megértések Könyvének" a ti saját személyes változatához. Használjátok ezt a megszerzett bölcsességet arra, hogy vezessenek benneteket, és készen álljatok együttműködni másokkal, hogy kreatívan megoldjatok bármilyen problémát, ami felmerülhet csillagnemzetetekben. Valójában egy felettébb csodás új élet küszöbén álltok!

Sok Áldás! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Sok csodás esemény készül valóra válni! Társaink felettébb boldogok azon események végett, melyek végre készek megtörténni. A sötétség régóta büszkélkedik azon képességével, hogy visszatartja különféle kézbesítéseinket. Ez valójában az utolsó dolog, melyet hűséges kegyeltjei folytathatnak. Ennek a késleltetésnek vége szakad, ahogy a Fény megszerzi a szükséges dokumentumokat ezen vergődés befejezéséhez. Mostantól azon különféle projektek, melyek régóta hiányában vannak kellő összegeknek, most hamarosan megfelelő módon beindulhatnak. Ez a helyzet a jólétalapokkal is. Végbement egy sor kezdeti kézbesítés. Mindazonáltal segítőink leállásra kényszerültek, de rövidesen ez a komplikált eljárás újra megindulhat. Ennek az eljárásnak a végrehajtásával azt tervezik, hogy lecserélik a jelenlegi kormányzást, és lehetővé teszik számotokra, hogy véget érjen a hosszas történelmeteken átívelő világszinttű adósrabszolgaság. Ez az eljárás nem csak jólétet hoz számotokra, hanem véget vet a diszkrimináló és tisztességtelen adóztatásnak is.

Az a legfontosabb jelenleg, hogy ezeket a pénzügyi erőforrásokat arra használjátok, hogy véghez vigyétek álmaitokat, és ezt a birodalmat egy jobb élőhellyé változtassátok. Sok mindent kell tenni. Szándékunkban áll arra felhasználni közelgő tanításainkat, hogy ne csak növeljük a tudást, hanem sok betekintést is adjunk nektek abba, hogyan lenne a legjobb feljavítani az életeteket. A legfontosabb dolog az, hogy jobban megértsétek hogyan kerültetek ide, és hogy kollektíven hogyan készítsétek fel magatokat egy új valóságra. Ez a birodalom valójában sötét, mely most kezd fényleni. Minden nap minden másodpercében a Mennyország az áldásait küldi nektek. Használjátok ezen áldások és kinyilvánítások sokaságát fel arra, hogy javítsátok a tennivalóitok előrelátását. Legyetek inspiráltak a másokkal való munkában, és még magasabb szinten tudjatok Szeretettel és Isten-adta felelősséggel teli kommunikációt teremteni. Használjátok fel ezen cél átérzését arra, hogy nagy terveket szőjetek ennek a világnak a jóra változtatására.

Régen ezelőtt, távoli földről érkeztünk, hogy segítsük ezt a planetáris rendszert, és szeretetteli módon kellő általános gondnoksággal szolgáljunk ezen világ számára. Áldjuk közös tapasztalatainkat, és bölcsességként vesszük, melyet úgy kell felhasználnunk, hogy ezt a földet valódi paradicsommá tegyük. Közel álltok ahhoz, hogy olyan képességeitek legyenek, melyek a mi képességeinket tükrözik. Mi vezetünk titeket, és a bölcsesség áldásában vezetünk el finoman egy új birodalomba. Csak azért választottak minket erre a feladatra, mert számtalan életet éltünk. Ezek az életek juttattak lépésről lépésre el minket oda, amivé végül váltunk. A ti mennyei vezetőitek is hasonlóképpen most lépkedtetnek benneteket egy szent irányba. Segítjük őket, és olyan programokat vezettünk be, amik valóra váltják ezen új birodalom alapjait. Ezért azt kérjük, hogy állandóan tekintsetek magatokba, és ezt a képet használjátok fel arra, hogy az álmaitokhoz vezető úton tartsátok magatokat. Emlékezzetek, a Szeretetet és a Fény mindaz ami van! Helleluja! Halleluja! Halleluja!

Ma továbbra is biztosítottunk benneteket arról, hogy jó hírek közelednek! Hamarosan a birodalmatok megváltozik. Addig is az gyakran ugyanannak a régi birodalomnak tűnhet. Úgyhogy maradjatok pozitívak, és összpontosítottak még akkor is, ha úgy tűnik, hogy nincs új semmi. Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

Földi Mennyország

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Top Ad