https://hatartalanvilag.blogspot.hu/ Sheldan Nidle - Üzenet a Galaktikus Föderációtól - 2015.01.13. - Határtalan Világ

Önismeret

Rejtély

Post Top Ad

A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia Üzenete
2015. Január 13.

Sheldan Nidle által (a Galaktikus Föderációval való közvetlen összeköttetésen keresztül)
13 Ben, 11 Chen, 11 Ik

Selamat Jalwa! (Legyetek Örökké tartó Örömben!) Több hírrel jövünk! A sötétség elleneállásának utolsó nyoma a bankrendszerükben van. Ezek a csirkefogók késleltetik a kiosztását áldásaitoknak az által, hogy szerencsétlen dolognak vélik megindítani az alapjaitokat. Arra utasítottuk földi szövetségeseinket, hogy állítsanak fel határidőket, és személyesen felügyeljék ezen aljárás utolsó lépéseit. Továbbá földi szövetségeseink azt mondták nekünk, hogy egy halom új vagyonkezelőt kell előkészíteni számotokra. Utáljuk ezeket a kijelentéseket, és arra utasítottuk szövetségeseinket, hogy legyenek nagyon szigorúak és követeljék meg, hogy ők jelölhessék ki azt a személyzetet, ami ennek az eljárásnak a lehető legsimább lebonyolításához szükséges. Készek vagyunk felhasználni technológiánkat, hogy ezek a végső procedúrák további késedelem nélkül menjenek végbe. Úgyszintén felügyeljük a sok fő kormány közelgő felbomlását is. A világotok sok szuper-gazdag és jól-szituált sötét egyén keze alatt van, mióta az Anunnaki közel 20 évvel ezelőtt magára hagyta ezt a valóságot.

Gondosan dolgozunk a különféle szokásjogi ügynökségekkel, hogy a megfelelő időpontban letartóztassák ezeket a extrém hatalommal rendelkező egyéneket. A sötétség már közel 13 évezrede gondnoka ennek a valóságnak. Amikor ezek a különféle egyének letartóztatás alá kerülnek, a valóság végső kontrollálói "kikerülnek az ügyletekből". Ez tudja lehetővé tenni a kormány számára, hogy kiadja a hivatalos nyilatkozatokat arról, hogy az új pénzügyi rendszer globális szinten hogyan fog működni. Ez az új rendszer lesz az átmenet az általatok ismert kemény világból egy Fényenergiákkal teli világba. Ezen közlemények sokaságában, lesz egy ami felállítja a színteret érkezésünkre. A mi bejelentéseinkben fel kívánjuk állítani a terepet a Felemelkedett Mesterek számára, és az Agarthiak hivatalos érkezésére. Amint teljesen tudatosak vagytok, egy új csillagnemzet formálódik. Ez tartalmaz testtel rendelkező és test-nélküli lényeket is. Sokat meg kell tanulnotok a fizikai életről. A Szeretetetek galaktikus örömmé fog transzcendentálódni. Akkor bölcsességetek nagyon megnövekszik, és tanulni fogtok a Mennyországról és az isteni szolgálat alaptermészetéről.


Barátaink, ez az inspiráció és az elmélkedés ideje. Különleges követekként tekintjük magunkat, akiket azért küldtek a galaxisunk ezen részébe, hogy őrködjünk felettetek, és a megfelelő isteni időben landoljunk, és megkezdjük tömeges tanácsadássorozatunkat - hogy felkészítsünk titeket arra a hatalmas átalakulásra, ami a teljes tudatosságra való átkerülést jelenti. A mi társadalmaink az igazságon és az önelfogadás beteljesülésén alapulnak. A fizikai állapot felfedezését a legnagyobb teljesítménynek tartjuk. Mindegyikünk töltött időt ezen galaxis, vagy az űr bizonyos részeinek felfedezését tartalmazó küldetés részeként, valamint a körülöttünk lévő végtelen galaxisok csodáinak felfedezésével is. Hosszú életünk során szereztünk egy halom bölcsességet, és ezen ékkövekkel bővítettük egyre növekvő tudásunkat. Így mindegyikünk igazságok nagy tárházával rendelkezik erről a valóságról, és sok-sok másról is. Amint a mentorok kiválasztásra kerültek, mindegyikük elkíséri a medikus csapatotokat, miközben azok megteszik éjjeli köreiket.

A tanácsadás messze a legfontosabb feladat amit véghezvihetünk. Mindegyikőtök vagy csillagmag, vagy egy olyan Lény, mely számos életet már kiállt ebben a felszíni világban. Rövidesen bemutatkozunk nektek. Komolyan vesszük ezt a találkozást. Hatalmas számú múltbéli rokonotokkal kell megbékélnetek. Amint mindezt elfogadjátok, arra kell használnunk képességeinket, hogy előkészítünk titeket arra, hogy bizalmasan megtanuljátok kik voltatok, és miről szól valójában a jelenlegi életetek. Ez valóban egy felettébb különleges eljárás, amit megosztunk egymással. Mindannyian közösen növekszünk ezektől a megtapasztalásoktól. Fontos része vagytok ennek a társadalomnak. Hozzá kell tennetek a "sajátosságaitokat" ahhoz, ahogyan ez az új galaktikus társadalom megszületik. Ezért velünk közösen kell megteremtenetek teljes tudatosságú éneteket. Az angyalaitok és más mennyei seregek fognak segíteni nekünk ebben a szent eljárásban. Ez az eljárás egy bevezetője annak, amit véghez kell vinnetek ebben az új galaktikus társadalomban. Ez valóban egy új korszak lesz az emberiség számára!

Namaste! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Fontos hírekkel érkezünk arról, hogy mi is történik jelenleg világotokon. Mint azt az elmúlt üzenetekben jeleztük, az áldásaitok nagyon közel vannak a tömeges kiosztáshoz, ami lehetővé fogja tenni, hogy a fő kormányaitok megváltozzanak. Az első nemzet, mely be van ütemezve ezen jelentőségteljes eseményre, az Amerika. Jóval ezelőtt már említettük, hogy Amerika az a pont, ahol ez a szentségtelen összeesküvés elsőként fogja megízlelni a vereség komolyságát. A Mennyország kegyesen, speciális megbízottakat küldött hozzánk, hogy segítsenek nekünk ebben. A barátaink Agartha-ban hasonlóképp elláttak minket szent erőforrásokkal. Ezek fogják lehetővé tenni ennek a világnak, hogy elűzze ezen semmirekellőket a hatalomról, és lehetővé váljon a szokásjog és az alkotmány helyreállítása Amerikában. Ez csak a kezdete egy olyan eljárásnak, ami szétterjed mindenütt a bolygón, és szabadságot és jólétet hoz nektek! Áldjuk a barátainkat és mindenkit, aki keresi ezen birodalom sötétségről csodás Fénnyé való átváltoztatásának eszközeit!

Ez a nagy változás veletek történik spirituálisan és fizikailag. A Mennyország arra használja módszereit, hogy lehetővé tegye ezen korábbi sötét birodalom számára, hogy az átjusson a Fénybe. Köszönjük és áldjuk, hogy fenntartjátok a víziót, és lehetővé teszitek számunkra, hogy energiánkat a tiétekkel együtt használjuk. Együtt isteni erő vagyunk a jóért, mely leküzdhetetlen. Hamarosan meglátjátok az eredményeit annak, amit közösen teszünk. A sötétség arra kényszerül, hogy lehetővé tegye szövetségeseinknek, hogy kiosszák azt a gazdagságot, amit a sötétség az elmúlt néhány évtizedben ellopott, és megadják nektek szabadságotokat az által, hogy véget vetnek minden adósságnak, és kijuttok a nagyon leleményes adósrabszolgaságból. Ez az eljárás olyan kormányzást hoz nektek, ami az igazság manipulációjából és a vészjósló irányításból egy átmenetet biztosít a csodálatos szabadságba. Ez szintúgy jelöli a galaktikus elszigeteltségetekből a spirituális és űrcsaládjaitokkal való újraegyesülésetekbe történő eljutásotokat is.

Azért mondjuk ezt, hogy emlékeztessünk rá, hogy igaz nagykövetekként lépünk be újra a spirituális és fizikai valóságokba. Újrakapcsolódunk azokhoz, akik már egy eón óta védelmezik Gaia-t és szolgálják az ő Spirituális Hierarchiáját. Amint újra valóra válik a teljes tudatosság öröme, újra felismeritek önmagatokat együtt ezekkel a csodás entitásokkal. Évezredek óta felkeressük őket iránymutatásért gyógyító és spirituális támogató gyakorlatainkhoz. Az ő bölcsességük és csodás örömük nagy magabiztosság számunkra. Most hamarosan itt az ideje, hogy megismerjétek ezeket a nagyszerű Fénylényeket. Őket látta el tanáccsal a Mennyország arról, hogy miképpen a legjobb eljuttatni mindegyikőtöket ezen felettébb dicsőséges pillanatra való visszaemlékezésre. Meg fogjátok látni milyen bámulatosak valójában ezen Lények! Most magatokra hagyunk, miközben tudjuk milyen közel vagytok a sok csodás áldásotokhoz! Úgyhogy megint kérjük türelmeteket az összes ilyen ügyben. Halleluja! Halleluja! Halleluja!

Ma folyattuk az üzeneteinket veletek. Kérjük maradjatok türelmesek, és tartsátok fenn a bennetek izzó reményt! Fogadjátok el azt a tényt, hogy a csodák nagyszerű ideje egy felfokozódás eléréséről szól! Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

Földi Mennyország

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Top Ad