https://hatartalanvilag.blogspot.hu/ Heti horoszkóp - 2014.08.18-2014.08.24. - Határtalan Világ

Önismeret

Rejtély

Post Top Ad

Kos (III. 21. - IV. 20.) - Heti horoszkóp

KosHétfőn együtt áll Vénusz, a kis szerencse és Jupiter, a nagy szerencse bolygója az Oroszlánban. Ez neked szerencsét hoz. Akár próbára teheted szerencsejátékon. Nem kell sokat költened. Elég, ha esélyt adsz a sorsnak, hogy küldjön egy kis pénzt. Szerdán, augusztus 20-án nemzeti ünnep lesz. Ekkor a Hold a Rákban jár, ami a család és a magánélet fontosságát erősíti benned. Ezután jön még két munkanap, de hamar itt lesz a hétvége, amikor az Oroszlán Hold kihozza a gyermeki, játékos részedet.

Bika (IV. 21. - V. 21.) - Heti horoszkóp

BikaA hétfői szerencsés bolygóegyüttállás neked ingatlan ügyekben és/vagy „fészekrakásban” hoz szerencsét. Használd ki, mert ilyen konstelláció ritkán van! Szerdán munkaszüneti nap lesz. Ekkor az időjárás is kedvezni fog egy kis kiruccanásnak. Ne maradj otthon! Csütörtök-pénteken sok és fontos információ birtokába juthatsz, ha nyitott szemmel és füllel jársz. Hétvégén elemedben leszel. A Nap belép a Szűzbe. Innentől sokkal kiegyensúlyozottabb és békésebb leszel. Ennek a környezeted is örülhet.

Ikrek (V. 22. - VI. 21.) - Heti horoszkóp
Ikrek

Csupa olyasmi fog történni ezen a héten, ami teszthez álló a számodra. Neked nincs gondod a nyitottsággal. Így nem lesz nehéz meghallanod az infókat. A bolygók is segítenek ebben. Főleg, ha tanulsz, vagy tanulni készülsz. Szerdán a munkaszüneti nap remek „ürügy” arra, hogy félre tedd a gondokat. A hét második felében a kiadásaidra kell ügyelned. Messze van még a következő fizetés. Be kell osztanod, hogy „jusson és maradjon” is. Hétvégén az Oroszlán Hold azt javasolja, hogy kirándulj!

Rák (VI. 22. - VII. 22.) - Heti horoszkóp

RákPénz áll a házhoz. Hétfőn szerencsés együttállás lesz az égen, amit okosan a javadra fordíthatsz. Vénusz, a kis szerencse és Jupiter, a nagy szerencse bolygója a pénz területeden fog „randizni”. Ez igazán jó hír. Szerdán a nemzeti ünnepen a Hold a Rákban jár. Ez téged érzékenyebbé és öntudatosabbá tesz. A hagyományok most igazán fontossá válnak számodra. A hét második felében megint a pénz kerül a figyelmed fókuszába. Okosan kell beosztanod, és elégedett leszel. Ebben segítenek a bolygók is…

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.) - Heti horoszkóp

OroszlánEz a hét tele van meglepetésekkel. Hétfőn Vénusz, a kis szerencse és Jupiter, a nagy szerencse bolygója együtt áll az Oroszlánban. Ezen a napon bármi sikerülhet neked. Szó szerint veled lesz a szerencse. Ügyesen használd ki! Szerdán az augusztus 20-i ünnepen a Hold azt mutatja, hogy fáradékony leszel. Lehetőleg ne nyüzsögj! Megteheted, hogy kicsit lustálkodsz. A hét második felében szükséged lesz az energiáidra, mert sok feladat vár rád a szabadságolások miatt. Hétvégére visszanyered az erődet.

Szűz (VIII. 24. - IX. 22.) - Heti horoszkóp

SzűzEzen a héten egy fajta várakozási hangulatban leszel. Jól érzed, hogy készülődik valami. Igazad van: szombaton hajnalban a Nap átlép a Szűzbe. Addig türelmesnek és kitartónak kell maradnod. A bolygók azt mutatják, hogy lassan, de egyelőre láthatatlanul neked dolgoznak az események. A szerdai munkaszüneti nap után bírd ki azt a két munkanapot! Hétvégén, amint belép a Nap a Szűzbe, te kerülsz a figyelem középpontjába. Sokan köszöntenek születésnapod alkalmából. Élvezd, mert megérdemled!

Mérleg (IX. 23. - X. 23.) - Heti horoszkóp

MérlegSzerencsésnek mondhatod magad, ha a kollégáid a barátaid, ill. ha baráti hangulatban dolgozhatsz. A bolygók hét elején ennek a felismerésében segítenek. Ez megkönnyíti a dolgodat. Az augusztus 20-i ünnep után a főnököd, vagy valamelyik felettesed figyelemmel kíséri a munkádat. Nem akar neked rosszat, sőt, lehet, hogy előléptetésen töri a fejét. A hétvége előtt lesz még egy feladatod: az édesanyádnak kell segítened. Hétvégén még tombol a nyár. Menj ki a szabadba! Ott tudsz feltöltődni.

Skorpió (X. 24. - XI. 22.) - Heti horoszkóp

SkorpióTagadhatatlanul jól alakulnak a dolgaid. Hét elején szuper lehetőségek nyílnak meg előtted. A karriered terén számíthatsz szerencsés fordulatra. Vénusz, a kis szerencse és Jupiter, a nagy szerencse bolygója együtt áll. Ez ritka és kitűnő bolygóállás. Kérdés, hogy most mennyire vagy ambiciózus. A szerdai munkaszünet után folytathatod a karriered építését. Hétvégén a fáradékonynak érezheted magad. Semmire sem vágysz jobban, mint napozásra és lustálkodásra. Tedd ezt! Jár neked…

Nyilas (XI. 23. - XII. 21.) - Heti horoszkóp

NyilasA te bolygód a Jupiter. Hétfőn együtt fog állni Vénusszal. Ez egy szerencsés konstelláció a számodra. Tanácsos ideidőzítened a fontosabb megbeszéléseket és feladatokat. Legyél merész és bizakodó! A bolygók garantáltan segítenek. Szerda munkaszüneti nap lesz. Ekkor jobbnál jobb programok közül válogathatsz. Utána nem lesz könnyű visszarázódni a munkába. Még jó, hogy gyorsan itt a hétvége. Az Oroszlán Hold miatt elemedben leszel. Bulizhatnékod, vagy utazhatnékod lesz. Vagy egyszerre mindkettő.

Bak (XII. 22. - I. 20.) - Heti horoszkóp

BakEz egy rövid hét lesz: kétszer két napot kell dolgoznod. Szóval csak két napot kell kibírnod. Az első két napban könnyebb lesz koncentrálnod. Majd szerdán lesz időd kikapcsolódni. A bolygók azt jelzik, hogy ezen a napon a szerelem válik fontossá. Szánj időt rá! A második két napon is a kapcsolatod fog foglalkoztatni. Töprengés helyett ülj le, és beszélj vele! Ekkor se hanyagold el a munkádat! Hétvégén egyre békésebbé és kiegyensúlyozottabbá válsz. Ahogy a Nap átlép a Szűz jelébe, könnyebb lesz.

Vízöntő (I. 21. - II. 19.) - Heti horoszkóp

VízöntőA május semmi ahhoz képest, amilyen szerelmes hangulatban leszel. Amennyiben van párod, vele, ha még nincs, akkor egy jelentkezővel randizz! Vénusz, a kis szerencse és Jupiter, a nagy szerencse bolygója is randizik. Szó szerint szerencsés leszel. A legjobb napok a hétfőn kívül a szombat és a vasárnap. Szerdán kikapcsolódhatsz, de kerüld a tömeget, mert lefáraszt! A hét második felében a Rák Hold azt mutatja, hogy vigyázz az egészségedre! Ne igyál, vagy egyél jeges italokat, ételeket!


Halak (II. 20. - III. 20.) - Heti horoszkóp
HalakAugusztus végén időszerű, hogy a gyerekek és a beiskolázás foglalkoztat. A bolygók felfokozott idegállapotot mutatnak. Idegeskedés helyett vidámmá is teheted a bevásárlást. Kezdjétek a bevásárlást egy fagyizóban! Szerdán nemzeti ünnep lesz. Elemedben leszel. Olyan programra menj, ahol a gyermeki részed jól érzi magát! Utána ismét fel kell venned a munka ritmusát. Majd hétvégén használd ki a fogyó Hold erejét, és kicsit selejtezz! Utána maradjon időd egy kis lazításra is!…

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Top Ad