https://hatartalanvilag.blogspot.hu/ A globális elit hatalomvesztésének 10 jele - Határtalan Világ

Önismeret

Rejtély

Post Top Ad

A karma nagy erővel készül lesújtani az elitre. Ahogy a nagyhatalmak a szíriai háborús tervüket illetően egy elsöprő kudarccal kénytelenek szembenézni, egyre több jel mutat arra, hogy az emberiség feletti uralmuk összeomlóban van.

Az elmúlt évtized során a globális elit őrült módon törekedett arra, hogy megszilárdítsa a világ feletti hatalmát. Mindig is ez volt a tervük, akárcsak valami cselszövő galádnak egy komikus regényben, de szeptember 11-ét követően túlzásba vitték a tervüket, majd pedig sokszorosan túlerőltették azt a 2008-ban kirobbant gazdasági válság során.

Mostanra már mindez bukásra van ítélve, mert az emberek úgy látszik, inkább a saját szabad akaratukra hagyatkoznak, mintsem arra, hogy haszonállatként legyenek tartva. Minél inkább próbálja uralma alá hajtani az emberiséget az elit, annál inkább nő az entrópia. Akik nem tudnák: az entrópia a rendezettség és kiszámíthatóság hiánya; egy fokozatos rendezetlenségbe süllyedést jelent.

Habár az elit még mindig nagy gazdagságot élvez a tömegekkel szemben, már kénytelenek lemondani a zsarnokoskodásról. Ezáltal pedig végre lelepleződik a régóta jól álcázott sötét oldaluk.

Az emberek tömegesen ébrednek fel, legalább olyan gyorsan, amennyire az elit képes felépíteni a mindent lefedő börtön-mátrixát. Hadd próbálkozzanak csak. Victor Hugótól idézve:

„Nincs erősebb hadsereg a világon, mint egy eszme, amelynek eljött az ideje.”

Íme a 10 jel, amely arra mutat, hogy az elit elveszíti az emberek feletti uralmát:

1. A hivatalos hazugságoknak nincs többé hatásuk

A hangoztatott hazugságok egyszerűen már nem működnek. Volt idő, amikor a hivatalos hazugságokat – különösen a háborúról és békéről mondottakat – még elhitték. Ugyanis, gondolták, miféle galádság kéne ahhoz, hogy ilyen dolgokban hazudjanak? Az emberek alapvetően azt akarják hinni, hogy igazat mondanak nekik, amikor életről és halálról van szó. De a fiú, aki farkast kiáltott, túl sokszor kiáltotta azt. Most már, még ha igazat is mondanának, csak kevesen hinnének nekik.

2. Nincs többé bizalom a politikában

Az amerikai politikusok hitelességét silánynak ítélik. A kormányba vetett bizalom minden korábbinál kisebb nálunk és bárhol máshol a világon. A főbb kimutatások szerint a lakosságnak csak 10%-a bízik meg a Kongresszusban. Vagyis 90% nem hiszi el, hogy érdemesek a kormányzásra.

Nézd meg ezt a városházában készült alábbi felvételt, amelyen egy ember John McCaint, az Egyesült Államok szenátorát szemtől szembe vádolja hazaárulással. Ilyesmi akár csak egy pár évvel ezelőtt még nem történhetett volna meg.Remélhetőleg folytatódik ez a trend még akkor is, ha vannak nemzetek, amelyek késlekednek a megszabadulással.

3. Nincs többé bizalom a médiában

A legutóbbi kimutatások szerint a lakosság 77%-a többé nem hisz a tv-csatornák híreinek. Talán csoda, hogy miért bukott el a média abban, hogy elhitesse az állítólagos szíriai vegyi támadásról szóló hazugságokat? Mindenféle, az éter felett gyakorolt monopóliumuk ellenére sem tudják már feketének és fehérnek beállítani a dolgokat csupán azért, mert hivatalosan annak mondják azokat.

4. A bankárokat elűzték

Magyarország lett nemrégiben az első olyan ország, amely Izland példáját követve lerázta magáról az IMF nemzetközi bankárait, és fontolóra vette a korábbi miniszterelnökök vád alá helyezését, akik adósrabszolgaságba taszították az embereket.

Megjegyzés: Az alábbi videó az amerikai RT tévécsatorna tavalyi összefoglalója arról, hogy Magyarország visszafizette az IMF-hitel kamatait, és így az IMF képviselőinek a lehető leghamarabb távozniuk kell. Természetesen, ezzel még nem ért véget a magyarok rabszolgasorban tartása, mert más eszközökkel és más módon ugyan, de továbbra is rabok a magyarok, amelyet a jelenlegi, immáron illegitim magyar kormány változatlanul fenntart.5. A Vatikán hirtelen rendet rak a háza táján

A korábbi pápa, Benedek ideje alatt a pedofil papok leleplezésétől a pénzmosásig és egyéb csalárdságokig terjedő botrányok sorozata derült ki. Benedek, mintegy példa nélküli lépésként, hirtelen lemondott, hogy utat engedjen a látszatra sokkal rokonszenvesebb Ferenc pápának. Ferenc pápa minden lehetséges módon azon van, hogy visszaállítsa az egyház békés és alázatos hírét. Akár valódi őszinteségről, akár PR-fogásról van szó, az egyház kénytelen volt ilyen drasztikus fordulatot venni azért, hogy elkerülje a maradék hitelességének az elvesztését.

6. Zendülés a katonák között

Végre a katonák, akiknek elvették a politikai kijelentésekhez való jogát, egyre határozottabban szólalnak fel az amerikai hadsereg akciói ellen. Ahogy Einstein ismert mondása szól: „Egy háború nélküli világ úttörői azok a fiatal férfiak (és nők), akik elutasítják a katonai szolgálatot.”

7. Militarizálódó rendőrállam

Az egyik legsötétebb jele az elit hatalomvesztésének a militarizálódó rendőrállam, amely a belföldi polgári megmozdulások elleni harcra képzi ki a szerveit. Helyi rendőrök tankokkal és egyéb harci eszközökkel szolgálják a szövetségi jegybankot a hírszerző szervekkel együtt; aktív hadtestek állomásoznak amerikai földön, amire még nem volt példa a történelemben; az NSA (amerikai nemzetbiztonsági ügynökség) kémhálózatát használja az IRS és a DEA (szövetségi adóhatóság, valamint kábítószer elleni hivatal); a törvényes eljáráshoz való jogot megvonják amerikaiaktól az NDAA (nemzetbiztonsági felhatalmazásról szóló törvény) nevében... Csak néhány az elit bűnözőinek zsarnoki lépései közül, amelyeket azért tesznek, hogy megvédjék magukat a köz reakciójától. Világosan látszik, mennyire félnek, mert azt érdemelnék, amit ők követtek el az amerikai emberek és az alkotmányosság ellen.

Megjegyzés: az alábbi videón egy Irakban szolgált, veterán amerikai katona beszél arról, hogy mennyire kezd hasonlítani Amerikában a belföldi helyzet az irakihoz, miközben egy katonai rendőrállam épül.8. Komoly szakadár törekvések mindenhol

Egy állam kiválása egy nagyobb politikai entitásból egy nagyon éles kérdés volt mostanáig. Amerikában szeparatista mozgalmak kaptak erőre Coloradóban és Kaliforniában. Európában is komoly szeparatista törekvések figyelhetők meg Spanyolországban és Skóciában csakúgy, ahogyan az EU nemzetei is fontolóra veszik az euró elhagyását. Decentralizáció = entrópia!

8. A genetikailag manipulált eredetű (GMO) élelmiszert elutasítják mindenhol

Ellenőrizd az élelmiszert, és ellenőrzöd az embereket. Igaz az elmélet, de sokkal nehezebb a gyakorlatban. A GMO-konszernek, mint a Monsanto, lelepleződnek. Minden politikai és gazdasági erejük elégtelen ahhoz, hogy ne terjedjenek az ismeretek a rovarirtó hatással bíró genetikailag módosított alapanyagú élelmiszerek veszélyeiről. GMO-mezőket égetnek fel tiltakozásképpen Amerikában és a világon máshol is, a tájékozott nemzetek pedig továbbra is tiltják az ilyen termékeket, valamint szigorítják a jelölésre vonatkozó jogi szabályokat.

10. Cannabis-liberalizáció

Sokan, akik olvassák ezt, úgy gondolják, hogy a marihuána-legalizálás egy felszínes dolog. Jóllehet, ez valójában egy fontos jele annak, hogy az elit hatalma repedezik. Hatalmas erőforrásokat fordítanak arra, hogy a cannabis illegális maradjon. A cannabis ugyanis régóta egy nagyon hatásos gyógymód fizikai, mentális és spirituális egészségre nézve. Ez az egyszerű növény óriási fenyegetést jelent a hatalom szerkezetére és annak iparaira nézve, ezért illegális. A zsarnoki tiltás globális visszafogása egyik az első közelgő konszenzus.

OP

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

loading...

Post Top Ad