https://hatartalanvilag.blogspot.hu/ Sheldan Nidle - Üzenet a Galaktikus Föderációtól - 2014.09.16. - Határtalan Világ

Önismeret

Rejtély

Post Top Ad

A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia Üzenete
2014. Szeptember 16.

Sheldan Nidle által (a Galaktikus Föderációval való közvetlen összeköttetésen keresztül)
11 Ix, 12 Zip, 11 Ik

Selamat Jalwa! Sok mondani valóval térünk vissza! Földi szövetségeseink továbbra is előre haladnak azzal a művelettel, ami először módosítja a bolygó pénzeit, aztán a kormányzás egy új fajtáját hozza össze. Ez a kétirányú támadás már a peremén áll annak, hogy egy pénzújraindítást produkáljon, ami lefekteti az utat egy valós-érték rendszer visszatéréséhez. A fiat pénzek lesznek az eszközei a sötétség hatalomból való kiűzésének, és lehetővé teszik egy jólétprogram kézbesítését, ami új kormányzást és személyes szuverenitásotok visszatérését hozza magával. Ez még egy másik lépése az évezredekig tartó adósrabszolgaságból és egy olyan kormányzati rendszerből való kiszabadításotoknak, ami a hatalmasokat favorizálta a sokaság jogai felett. Ennek az eljárásnak, meg kell előznie a felettébb csodás partjaitokon való landolásunkat. A következő lépés a pénzetek teljes revízióját foglalja magában, hogy ösztönözze a globális jólét elterjedését. Ezek az intézkedések a közzétételhez vezetnek, és a Felemelkedett Mestereitek nagyon fontos tanításaihoz. Cserébe ez megteremti azokat a körülményeket, hogy felkészítsünk ránk benneteket.

Mentoraink előtt áll egy nagy feladat. Egy előre kiválasztott személyt kell kijelölni nektek, és finoman el kell vezetni titeket oda, hogy teljesen megértsétek kik is vagytok valójában. Ez bevezet benneteket, hogy bepillantást nyerjetek abba, hogy a teljes tudatosság miről is szól. Ez a különleges létállapot a Mennyország módszere, hogy folyamatosan teremtsen és kibontakoztassa a fizikaiságot. Így mindenkit közülünk, aki eljön visszajuttatni benneteket ebbe az isteni kegybe, örömmel használja fel a Mennyország arra, hogy véghezvigye az ő sok rendelkezését. Megtiszteltek minket ezekkel a kötelességekkel, és szorgalmasan dolgozunk, hogy lássuk minden egyes dekrétum megvalósulását. A fizikai ügyekben való Isteni segítőkként tekintjük magunkat. Ez egy felettébb csodás környezet, ami minden fizikai dolog érdekében van. Tele van végtelen valóságokkal, és mindegyik különleges szabályokkal rendelkezik. Hozzátok hasonlóan mi is ilyen valóságokban létezünk. A mi adományunk az, hogy visszaállítjuk ezt a naprendszert korábbi 5D-s valóságú állapotába. Ez lehetővé fogja tenni számotokra, hogy segítsetek Anchara korábbi 3D-s gyermekeinek kifejleszteni saját Fénytesteiket.


Számotokra az isteni szolgálat valójában egy olyan művelet, ami biztosítani fogja a hosszú galaktikus háborúk végső maradványainak a békévé és örömmé való átfordítását. Néhány ezen új csillagnemzetek közül, nem kevesebb, mint 80 fényévre van a ti otthonotoktól. Örömmel és mély átérzéssel fogjátok fogadni ezeket a lényeket, akik végre megszabadulnak attól a bánattól és fájdalomtól, ami áthatja mindennapi életüket. Azok akik jelenleg segíteni jönnek nekik, egy felkéréssel üdvözölnek benneteket, hogy gyertek és vezessétek őket a teljes tudatosságba. A Mennyország azt mondta nekünk, hogy ez azért van így, mert annak idején az ő tudósaik tanították az Atlantiszi őseiteknek, hogyan lehet benneteket oly hirtelen 3D-be ejteni. Ezt a sötét tettet kb. 15.000 évvel ezelőtt véghez is vitték. Az őseiteket speciális laboratóriumokat tartalmazó létesítményekben tartották, és aztán további társlétesítményekbe küldték szét őket bolygó szerte. Ezekből 13.000 évvel ezelőtt, Atlantisz pusztulásakor kiszabadultatok.

Mint azt láthatjátok, a kezdeti feladatotokat akkor hajtjátok végre, amint csillagnemzetetek megalakult. Azért vagyunk itt, hogy teljes tudatosságba juttassunk benneteket, és bemutassuk Agarthai unokatestvéreiteket, és képezzünk a teljes tudatossági etikettben benneteket. Ezzel a kezetekben, elkezdhetitek végrehajtani isteni szolgálatotokat a Galaktikus Föderáció tagjaként. Mindegyikőtök egy sor egyedülálló képességet birtokol, amiket arra fogtok használni, hogy kialakítsátok új csillagnemzeteteket, és véghezvigyétek az első elkötelezett tanítói küldetéseteket. Amint mindez végbemegy, elkezdhetitek szolgálni ezt a galaxist speciális delegáció részeként, mely beszélgetéseket kezd más galaxisokkal arról, hogy bővítse a mi egyre növekvő Inter-Galaktikus Uniónk tagságát. Ez a tevékenység már magában hatalmas lehetőségeket nyit új csillagnemzetetek és ezen galaxis számára. Sok minden történt már itt, ami most fontos örömhelyzeteket hoz létre számotokra. Több ezer galaxis állt össze, hogy megosszon technológiát, átvegyék egymás kultúráját, és szó szerint több milliárd lényt tudatossá tegyenek egymásról. A jövő valóban fényes!

Namaste! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Ti Drágáink, egy felettéb kivételes időben éltek! A Mennyország megálld jóléttel, új kormányzással, és személyes szabadsággal titeket. Világotok örömben robban ki, mivel most készen álltok rá, hogy megajándékozzanak benneteket. A jólét, Áldottaink csak egy eszköz. Használjátok ezeket az áldásokat arra, hogy javítsátok világotok állapotát. Alkalmazzátok kollektíven ezeket a lehetőségeket arra, hogy megváltoztassátok ennek a birodalomnak a működését. Hamarosan szándékozunk eljönni, és segíteni nektek jobban megérteni, hogyan is működik mindez. Mennyei érvekre is szükségetek van ahhoz, hogy ezt az istenileg megfelelő időt arra alkalmazzátok, hogy átalakítsátok a módját időtök és forrásaitok mindennapi felhasználásának. Együtt Drága Szívek, hatalmasak, erősek, és elhivatottak vagytok, hogy egy kedvesebb, finomabb valóságot teremtsetek. Ez a valóság készen áll a megvalósulásra. Tetteitek által, egy új, szentebb birodalom tud valóban kiemelkedni! Engedjük hát, hogy ez a csodás pillanat az álmaitok beteljesedésének kezdete legyen.

Ahogy ezen célok elérésén dolgoztok, emlékezzetek rá, hogy azok mindegyikőtökre épülnek. Gyógyítsátok a családotokkal és barátaitokkal való kapcsolatotokat, és tartástok észben, hogy a Mennyország is a legjobbat akarja nektek. Együtt, egy isteni csapat vagyunk. Gondoljatok ránk, amint jólétetek megjelenik előttetek. Használjátok ezt a jólétet arra, hogy kialakítsátok saját csodáitokat. Kezdjetek el mélyen hinni abban, hogy összeköttetésben álltok egymással. Ez a kollektív energia egy gyógyító energia, és csodákra épül, amiket el fogtok érni. Ezek az egyesített energiák képesek gyógyítani a bolygót, gyógyítani a társadalmat, és mindenek felett gyógyítják önmagatokat. Használjátok fel bölcsen azokat! Társaink gondosan összegyűjtötték és elrejtették ezeket erre az örömteli pillanatra. Létfontosságú, hogy bölcsen kezeljétek ezen adományokat. Álljatok készen rá, hogy végrehajtsatok tetteket, amik segítenek másokat. Álljatok készen, hogy pozitív módon használjátok fel jóléteteket ezen birodalom megváltoztatására.

Ahogy átmentek a közelgő napokon, mindig legyetek tudatában a világ és önmagatok iránti felelősségeteknek. A lehető legjobban járuljatok hozzá a bolygó átalakításához. Tudjátok mélyen szívetekben, hogy milyen figyelmesnek kell lennetek. Ezek az adományok nem csak önmagatok számára vannak. Meg kell osztani őket. Ami történni fog, az arra lett szánva, hogy pozitív módon megváltoztassa ezt a globális társadalmat, és elvezessen a szabadsághoz, és hogy galaktikus emberekké váljatok. Mindegyikünk ismeri azt a hosszadalmas utat, amire az emberiség évezredekkel ezelőtt lépett. Ez az út az emberiség globális felemelkedéséhez vezet. Örömben nézzük ezeket a fejleményeket. Most mindegyikőtök gyakorolhatja azt a csodás örömet, amit mi napi szinten tapasztalunk. A korlátozott valóság retteneteit a teljes tudatosság végtelen beteljesülése váltja fel. Halleluja! Halleluja! Halleluja!

Ma folytattuk heti üzenetünket. Mint láthatjátok, sok csodás dolog készül valóra válni. Legyetek kegyesek! Legyetek hálásak! Legyetek alázatosak! Őszintén adjátok át örömötöket és segítségeteket egymásnak. Legyetek készek elmagyarázni, hogy milyen további csodák fognak történni. Nem vagytok egyedül. Eljövünk, hogy átalakítsunk benneteket és társadalmatokat. Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

Földi Mennyország

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Top Ad