https://hatartalanvilag.blogspot.hu/ Étkezés egy magasabb rezgésszint eléréséért - Ételek, melyek kiterjesztik a tudatosságodat - Határtalan Világ

Önismeret

Rejtély

Post Top Ad

Próbáljunk valami újat! Vizsgáljuk meg, hogy mit eszünk energia tekintetében, nem pedig a tápanyagok szempontjából!

Ezen a világon mindennek van egy saját egyedi rezgése, függően a tartalmától, minőségi jellemzőitől. Ebbe beletartozik a testünk, és az étel, amit elfogyasztunk. Minél öntudatosabbak vagyunk, a tudatunk és a testünk annál gyorsabban vibrál, tudatában és szinkronban vagyunk a világgal, és a körülöttünk lévő természettel.

Sok módszer létezik a rezgés emelésére, hogy kapcsolatba kerüljünk a természetünkkel. Az étkezés lehet rendkívül tápláló, az energikus élelmiszerek fogyasztása az egyik legegyszerűbb és leginkább kézzelfogható módja ennek. Ezt érezni is fogod!

Itt egy lista a magas rezgésű, természetes tápanyagokkal teli és finom ételekről, hogy élvezhessük a tudatosságunk kiterjedését, és egy gyönyörű, jól működő testet. A tiszta táplálkozás tiszta gondolkodást jelent, úgyhogy kezdjük el ezeket az agyhullámokat mozgatni!

1. Sötét leveles zöldségek

Ezek az ételek a kelkáposzta, rukkola, spenót, mángold, kínai kel, és mustár zöldje, stb. Ezek nagyon vibrálóak, mert az energiát közvetlenül a napból szívják fel a klorofill előállításakor. Fő szabály, hogy bármilyen világos vagy sötét színű zöldség vagy gyümölcs tele van tápanyagokkal és jó rezgésekkel. Ezek közül bármelyiket dobáld bele egy salátába, vagy pirítsd meg egy kis sóval és nyers almaecettel.

2. Zöld lé

Ez egy tökéletes módja annak, hogy elfogyaszd a sötét leveles zöldségeket. Dobd őket gyümölcsfacsaróba, és kapni fogsz egy könnyen fogyasztható, könnyen emészthető, azonnal felszívódó energiaforrást. Ez mindenekfelett kedvelt módja annak, hogy növeld az energiádat és a tudatosságodat. Amikor úgy érzed, hogy elakadtál, elveszett vagy és elszállt az ihleted, ezek közül valamelyiket elkészítve, komolyan jobban fogod érezni magad néhány másodperccel az első korty után. Meglepődnél, hogy mennyire finom és kielégítő tud lenni a zöld lé is. Kezdetnek itt egy jó recept.

3. Erjesztett ételek

Ez az étel ÉL! Jótékony probiotikus flórával rendelkezik, és csak arra vár, hogy csatlakozzon a bél ökoszisztémánkhoz. Ez az, amit akarunk! Ebben szó szerint annyi mozgás van, hogy ennek megfelelően van ránk hatással. Az élő ételek könnyűvé és vidámmá tesznek, és egy oké érzést hagynak bennünk. Nyers savanyú káposzta, kovászolt savanyúság, csíráztatott gabona erjesztett folyadéka és a kombucha mind jó példa.

4. Csírák és bármilyen nyers és élő ételek

Itt nyers diófélékről, magvakról, gyümölcsökről és zöldségekről beszélünk nyilvánvaló okokból. Ezek nem feldolgozottak vagy sérültek semmilyen módon, vitamin és ásványianyag aranybányák. A csírák is! Csíráztatni egyszerű, és javítják bármilyen dióféle, hüvelyes vagy mag emészthetőségét, elfogyasztását. Ha nem tudod hogyan, itt van egy egyszerű leírás. Adhatsz csírákat bármilyen salátához, vagy fogáshoz.


5. Gyógygombák

A Chaga és a Reishi a legismertebbek. Minden ehető gomba erősíti az immunrendszert, és antioxidáns, gyulladáscsökkentő hatásuk előnyös. Ezeknek a lenyűgöző növényeknek a finom teremtése elég ahhoz, hogy lássuk a rezgési minőségeiket. Csak nézd meg őket, igazán szépek és lenyűgözőek. Ezen tulajdonságaik miatt van ez a két orvosi gomba a lista tetején, és még sok minden másért is.

6. Tiszta víz

A fordított ozmózis vagy a frissen gyűjtött forrásvíz a legjobb választás. Ezek a vizek tiszták, és azonnal felszívódnak, bekerülnek a keringésbe. A szerveinket hidratálni kell a megfelelő működéshez, és ehhez az szükséges, hogy tisztán gondolkodjunk. Testünk több mint 50 százaléka víz, ezért érdemes erre odafigyelni. Ezek a vizek a legjobbak, mert mentesek a kémiai salakanyagoktól és gyógyszerektől, melyek a vízrendszereinkben lappanganak. Ebben benne van a legrosszabb bűnös is, különösen a szellemi és kreatív növekedésre való hatása miatt... a FLUORID. Ez az egyik legvitatottabb téma, de attól függetlenül, hogy ezzel mosod a fogadat, mindannyian egyetértünk abban, hogy meginni nem akarjuk.

Ha ezek a jó minőségű vizek nem állnak a rendelkezésedre, a víz megszűrése egyértelműen jobb, mint egyenesen a csapból inni. Kerüld a palackozott vizet, mert a műanyag belemosódik a vízbe. Vannak olyan jó minőségű vízszűrők, melyek nem használnak fordított ozmózist, de még mindig kiszűrik a fluoridot.

7. Szupergyümölcsök és bogyók

Goji bogyó, sárga málna, egres, áfonya, málna, eper, amit akarsz. Ezek a színes élvezetek magas frekvencián rezegnek, a nyári hónapokban vagyunk megáldva közülük a legtöbbel, frissek és könnyűek.

8. Nyers csokoládé

A nyers zúzott kakaóbab természetes, feldolgozatlan formája a kakaóbabnak, és megalálható minden egészségboltban. Ez az egyik leginkább antioxidánsban gazdag étel a földön. És csak a hő tudja tönkretenni ezt a csodás élelmiszert, így a legjobb, ha nyersen esszük. A zúzott kakaóbabot jó hozzáadni salátákhoz, magkeverékhez, vagy csak saját magában egy keserű és édes energia erősítőnek. A csokoládéban magas a feniletilamin, vagy más néven a szerelmi vegyianyag, ami boldoggá és szenvedéllyel telivé tesz bennünket... mint amikor szerelmesek vagyunk! Ha ez nem magasszintű energia, akkor micsoda?

9. Áldd meg az ételed

Gondolj pozitív dolgokra, és öntsd rá a saját energiádat arra, amit eszel. Érezz valódi hálát és szeretetet azzal kapcsolatban, amit hamarosan elfogyasztasz (és a részeddé válik!). Minden étkezés előtt megteheted, akár fizikai gesztussal kísérve vagy anélkül, arra kényszerítve magad, hogy lassíts, értékeld és légy hálás az ételért, mielőtt nekilátnál az első falatnak.

10. Vásárolj bio ételeket

Nem csak a növényvédő szerek hiánya növeli az étel rezgését, hanem az elültetése, kezelése és gondozása is nagy szerepet játszik. Ezért a legjobb kombináció a helyi és a bio együtt, eltekintve a vadon termő élelmiszerektől.

És ez még csak a kezdet! Bolygónk tele van tiszta, frissítő, éltető élelmiszerekkel. Annyira sok minden van még!

Rajtad a sor...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Top Ad