https://hatartalanvilag.blogspot.hu/ Ha szabadok akarunk lenni, szembe kell néznünk az igazsággal - Határtalan Világ

Önismeret

Rejtély

Post Top Ad

"Kik az igazi Börtönőrök, akik szisztematikusan lekapcsoltak minket igaz és végtelen önvalónkról? Mi vagyunk. Te, én, mindannyian."

"És (a Fenevad vagy az Antikrisztus) azt is teszi mindenkivel, kicsinyekkel és nagyokkal, gazdagokkal és szegényekkel, szabadokkal és szolgákkal, hogy az ő jobb kezükre vagy a homlokukra bélyeget tegyenek, és hogy senki se vehessen, se el ne adhasson semmit, hanem csak akin a fenevad bélyege van, vagy neve, vagy nevének száma. Itt van a bölcsesség. Akinek értelme van, számlálja meg a fenevad számát, mert emberi szám: és annak száma 666." - Jelenések 13, 16-18

Az amerikai bennszülött hopiknak is van ősi próféciájuk, miszerint senki sem lesz képes venni vagy eladni semmit a medve jele nélkül. Amikor ez a jel láthatóvá válik - így szól a prófécia - bekövetkezik a harmadik Nagy Háború. Ha megnézed a jelet, amit egy medve hagy, amikor élesíti a körmeit egy fán, ez felismerhető hasonlóságot mutat a mai vonalkóddal.

Az Új VilágRend most gyorsabban nyomul előre, mint korábban valaha, hogy megvalósítsa az élelmiszerek központi "ellenőrzését", az energia központi ellenőrzését, az üzletek és hitelek ellenőrzését, a pénzáramlás ellenőrzését és még többet: az ember irányítását. Ez az, amit a manipulátorok értenek az alatt, amikor az Egységes Világról és a Globális Faluról beszélnek. Egy globális fasiszta zsarnokság! Egy globális gyarmat!


A terv szerint a Rendszer most terrorizmussal és gazdasági felfordulással megosztja és destabilizálja a társadalmakat, amíg a kollektív elme hozzá nem járul alapvető szabadsága maradékának lerombolásához. Japán a destabilizáció kézenfekvő célpontja, de az ő nézőpontjukból minden az, hacsak nem ismerjük fel. Az a terv, hogy minden szívbe félelmet ültessenek.

Semmi sem túl rossz a Globális Elit törekvésében. Megállíthatjuk mindezt, és meg fogjuk állítani, de csak akkor, amikor az emberek végre hajlandók lesznek lemondani áldozati létük kényelméről. A Globális Elit nem mindenható. Létezik és irányít, csak mert az emberi elme elutasítja a felelősséget, és átengedi a világ és sorsa irányítását egy külső erőnek. Minden egyes emberrel, aki visszaveszi saját elméje irányítását, az Elit feladata nehezebb és nehezebb.
"Soha nem fogjuk tudni, hogyan szabadítsuk fel magunkat, ameddig nem értjük meg, hogy kik is vagyunk valójában.
Hogyan lehetsz szabad, ha azt sem tudod, hogy ki vagy ???
Hogyan lehetsz szabad, ha azt sem tudod, mi a valóság természete, amiben élsz ???
És hogyan hozol létre dolgokat anélkül, hogy tisztában lennél vele, hogy valójában Te hozod létre azokat a dolgokat ? NEM LEHETSÉGES!" -  David Icke


Ha sokkol, amit itt olvasol, akkor örülök. Láttam egy amerikai gyártmányú kitűzőt: "Az Igazság felszabadít - de először felidegesít!" A valóság gyakran sokkol, és itt az ideje, hogy az emberi lények szembenézzenek a valósággal - és megváltoztassák. Az itt bemutatott valóság, a kollektív emberi elme-alkotta valóság. Elérkezett az idő, hogy felnőjünk.

Az emberi apátia és naivitás az Elit legnagyobb fegyvere. Megnyitni magunkat szellemileg és megvalósítani a Teremtés teljes dicsőségét - csodálatos célkitűzés. De ha az emberek valamiféle spirituális ködben repkednek körbe-körbe, plafonról lelógó lábaikkal, akkor felelőtlenek - szerintem.

Az önelégültség, amit a spirituális mozgalmak annyi területén látok, elvakít a világban történő események fényében. Hallok embereket, akik azt gondolják, hogy olyan dolgokat taglalni vagy mondani valamiről, ami "negatív", minden áron elkerülendő. Szerintük ez megengedhetetlen - hallom.

A tudás soha sem megengedhetetlen. A nem tudás viszont az! Mi lehet negatívabb és megengedhetetlenebb, mint a mindennapi manipuláció a globális fasiszta diktatúra felé, miközben fogalmunk sincs róla, mi is történik? Mi lehet negatívabb, mint beültetett gondolatokkal az agyunkban bóklászni, amiket sajátjainknak hiszünk? És mit csinál az irányítatlan negatív energia?

Negatív marad, rombol, és ettől még tovább hízik, mint a lavina. Ez az, amit a spirituális mozgalom akar? Erről beszélni fölösleges, káros, megengedhetetlen? Vagy sokkal könnyebb valamiféle félálom-világban lebegni, ahol a szavak, mint a szeretet és béke röpködnek konfettiként úton-útfélen, miközben az Elit ellenállás nélkül nyomul tovább tervezett útján, mert manipulációjukat bemutatni "negatívnak" minősíttetik?

Könnyebb a szavakat mondogatni, mint megélni őket. És ha jobbá változtatjuk ezt a világot, akkor a szavakat, mint szeretet, béke, tisztelet és szabadság, megélnünk szükséges, és nem csak szajkóznunk, mint némely ölelkezős-puszilkodós New Age szónok. Alapjában véve a szabadság mélyreható tudást igényel, hajlandóságot, hogy mindennel és bármivel szembenézzünk. Enélkül nem lehetnek válaszaink.

Viszont lehetnek, ha megvan a bátorságunk és az eltökéltség, hogy megállítsuk a játékot, kiszálljunk belőle és továbblépjünk. Lehet, hogy nem kellemes, kényelmes, rendes, biztonságos, mint a birkalét bárgyú, felelőtlen kábulata. Föld Bolygó Emberei! Ébresztő, ébresztő!

David Icke - …és az igazság felszabadít

Könyvajánló

…és az igazság felszabadít
David Icke

David Icke feltárja a globális események mögötti valóságot, amely az emberi létezés jövőjét alakítja, és a világot, melyet gyermekeinkre hátrahagyunk. Félelem nélkül, határozott kézzel lerántja a leplet egy elképesztő egymásba ágyazódó manipulációs hálózatról. Bemutatja, hogy ugyanaz a néhány ember, titkos társaság és szervezet kontrollálja életünk mindennapjait. Ők tervelik ki a háborúkat, az erőszakos forradalmakat, a terrorista merényleteket és a politikai orgyilkosságokat; ők tartják kézben a kemény drogok és fegyverek, sőt az információ világpiacát és a média idomító gépezetét. A XX. század és az azt megelőző korok minden egyes negatív globális eseménye ugyanazon Globális Elithez vezethető vissza, és a belekeveredett nevek némelyike nagyon is jól ismert. Ezelőtt még soha senki sem tárta fel ezt a hálózatot ilyen részletes és elsöprő módon a személyzetével és a módszereivel egyetemben.

Ha el akarod kerülni, hogy darabokra törjön a világképed, akkor tartsd távol magadat ettől a könyvtől! 

Icke feltárja a globális összeesküvés ezoterikus hátterét. Javaslatot tesz egy lelkesítő spirituális megoldásra, amelyben minden férfi, nő és gyermek ezen a Föld nevű bolygón kiszabadul a napi szintű elmeprogramozás karmaiból. Ez a programozás az emberi elme révén építi börtönünk falait – hisz a modern materialista kvantumfizikatudomány is eljutott (lásd: Mi a csodát tudunk a világról?) az emelkedett mesterek által évezredek óta hivatkozott igazságra: a megfigyelő teremti a megfigyeltet. Tehát mi mindannyian a széleskörűen hirdetett, tanított, sulykolt elméletekkel szemben nem csupán tehetetlen megfigyelői, áldozatai vagyunk a teremtett világnak, hanem teremtői is, habár jelenleg nem tudatos teremtői. Elménk az a gépezet, amely tudatunktól, akaratunktól jobbára függetlenül, a beépített program-adatok, tévhitek, előítéletek – alapján teremti valóságunkat, melyet aztán érzékelünk és objektívnek gondolunk. Az Elit programozási technikáira ránézve az olvasó maga mögött hagyja azokat, és visszaveszi végtelen hatalmát, hogy maga gondolkodjék és hozza meg döntéseit a saját sorsát illetően. A könyv szavai inspirálnak mindannyiunkat, hogy végre azzá legyünk akik valójában vagyunk – tudatos teremtők. Ennek az ismeretnek a birtokában képessé válunk, hogy sarkig kitárjuk a magunk által tudattalanul épített szellemi börtönünk kapuit, és a penészes, dohos, sötét tömlöcből kisétáljunk a szabadság borzongató fényáradatába.
Ismerd meg az igazságot… és az igazság felszabadít téged.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Top Ad