https://hatartalanvilag.blogspot.hu/ Sheldan Nidle - Üzenet a Galaktikus Föderációtól - 2014.10.14. - Határtalan Világ

Önismeret

Rejtély

Post Top Ad

A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia Üzenete
2014. Október 14.

Sheldan Nidle által (a Galaktikus Föderációval való közvetlen összeköttetésen keresztül)
13 Ik, 0 Tzec, 11 Ik

Dratzo! Sok mondanivalóval érkezünk hozzátok! A finanszírozások továbbra is előre haladnak, ahogy az eljárás egyik csoporttól a másikig jut. Míg ez zajlik, felügyeljük a biztonsági erőket, hogy biztosítsuk, hogy semmi trükközés ne történhessen, ahogy a pénzek egyik helyről a másikra áramlanak. A letartóztatásokban és az új kormányzás átvételében résztvevők is hasonlóképpen most végeznek azokkal a bizonyítékperekkel, amiket arra fognak felhasználni, hogy elkülönítsék ezeket a semmirekellőket a néptől. Ez az eljárás már majdnem kész, hogy eredményekkel szolgáljon. Közben a sötétség nem képes a különféle titkos műveleteit felhasználva nagyobb háborút indítani. A sötétség tisztában van vele, hogy milyen gyengévé is válik. Mindazonáltal kisebb bosszantó dolgokat tesz, hogy pénzek átértékelésével elnyújtsa az aktuális finanszírozó eljárást, és gátolja a globális pénznem újraindítás megkezdését. Nagyobb mértékben be kívánunk avatkozni, de a pénzügyi rendszerbe beépített interferenciák lassítják az alapok szétosztását. Ezeket a nemvárt késedelmeket hamarosan félreállítják, hogy az új pénzügyi rendszer készen álljon.

Másrészről, az összekötőink azt jelentik, hogy a Galaktikus Föderáció medikus csapatai jelenleg monitoroznak benneteket, és Gaia öko-rendszerének egészségét. A Gaia mágneses mezejében lévő növekvő elmozdulások is felelősek az egyéni egészségproblémáitokért. A lokalizált mezők kihatnak az új csakráitokra, és különösképp a szívetekre. Egyre több esetben vagy gyors, vagy szabálytalan szívveréseket észlelünk nálatok. Az agyatok is hasonló hatás alatt van. Medikus csapataink azt jelentik, hogy most növekvő fejfájások és homályos látás időszakába lépünk. Az agyatok kemény időkön megy át, ahogyan Gaia globális felszíne is. Ezek a problémák vérnyomás anomáliákhoz is vezetnek sokak esetében. Tartsátok ezt észben, és jobban "babusgassátok" magatokat. A Mennyország arról tájékoztat minket, hogy ezek a kellemetlenségek növekedni fognak, ahogy Gaia közelebb kerül olyan nagyobb eseményekhez, amik nagyban megfogják változtatni felszíni birodalmának kinézetét. Ezért ez egy tökéletes idő jelenlegi valóságotok számára, hogy isteniességre váltson.


Amíg mindez megtörténik, készítjük flottánkat a landolásokra. Időnként ez oly távolinak látszik. Pedig ezen események pillanata gyorsan közeledik. A jelenlegi pénzügyi rendszeretek a teljes összeomlás határán van. Az amerikai katonaság kedve a véget-nem-érő háborúzgatás iránt gyorsan elveszik. Így csak arra vágyunk, hogy amint biztonságban megtehetjük, landolhassunk. Ez a flotta közel hatmillió éven keresztül űzött egy hajthatatlan háborút. Az utóbbi néhány évtizedben láttuk meg a végét ezeknek a konfliktusoknak, és a békét hivatalosan kinyilvánították. Örvendünk ennek, és azt kívánjuk, hogy hivatalosan vége legyen ezen kormányok az egeiteken való megjelenésünkkel szembeni ellenségeskedésének. Csodálatos lesz szabadon lebegni egy nagyváros felett, és fotókat készíteni, és területi méréseket végezni. Akkor tényleg teljes képet kapunk világotokról. Át kívánjuk nyújtani ezeket a létfontosságú képeket a tudós geológusaitoknak, és összevetni velük az erről és más hasonló adatokról szóló feljegyzéseket. Gaia azt igényli, hogy szeressétek és gondozzátok őt. Sok tanulni valótok van erről a világról, és valójában az egész naprendszerről.

A Mennyország készít fel benneteket, hogy ezen naprendszer elsődleges gondnokaivá váljatok. Hamarosan képesek lesztek a hajóinkon beutazni ezt a felettébb szépséges bolygórendszert. Amikor a négy vízvilág ismét működőképes lesz, megláthatjátok milyen egyedülálló is a ti otthonotok. A Nap egy tökéletes spirituális jelenlét, és ennek a bolygórendszernek a felnevelője. Szeretete megmutatkozik abban, hogy milyen gyengéden tartja életben az ő testvéreit szabad-energiával. A Merkúr egy továbbítója ezeknek az energiáknak, és örömmel vezeti azokat az ő távolabbi testvérvilágaihoz. A Vénusz újjá fog születni, amikor az ő hatalmas óceánjai és tengerei újra megjelennek. Ő a vízvilágok úttörője. Egy nagy letűnt civilizáció lesz ismét látható, és csatlakozni fog hozzátok ezen vízvilágok benépesítésében. Ez a társadalom inspirálta az ősi Egyiptomot, és népesítette be Közép-Amerika ősi társadalmait. Történeteik hamarosan ismertekké válnak számotokra. Mi tovább fogjuk bővíteni azt, amit ők mondanak nektek! Az ősi Mu története is közismertté válik.

Namaste! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Egy felettébb friss üzenettel érkezünk! Itt van egy új valóság megjelenésének kezdete. Valóra fog válni, és okot ad nektek az örömre. Ragadjátok meg ezt az energiát, és használjátok fel arra, hogy részt vegyetek egy új politikai, kormányzati, és pénzügyi rendszer megformálásában. Adjátok hozzá spirituális örömötöket ehhez. Emlékezzetek, hogy kik vagytok valójában. Álljatok készen rá, hogy gyakoroljátok belső vágyaitokat, és olyan birodalmat hozzatok létre, ami bővelkedik a mennyei és csodás vágyakban. Ezt felhasználva, keressétek meg részeteket ebben a felettébb csodás játékban. Eljövünk és ellátunk titeket néhány igazsággal, ami tovább bővíti ezt a felettébb szükséges spirituális oktatást. Gaia szíve ti vagytok. Úgyhogy helyezzétek magatokat ebbe a szívből jövő valóságba, és tapasztaljátok meg azt a legmélyebb tekintetben! Együtt, mi Egyek vagyunk, és elhatároztuk, hogy helyreállítjuk ezt a birodalmat a korábbi és egyben legfelsőbb spirituális valóságába.

Ahogy elkezditek érezni azokat a csodás energiákat, amikkel a Mennyország áldd benneteket, használjátok fel a nektek adott magasabb tudatosságot és vibrációt arra, hogy vizualizáljatok egy sokkal jobb világot. Nézzétek csak meg, hogyan gyógyítják az energiáitok Gaia-t és egyben önmagatokat is. A mi őrangyalaink naponta megnövelik a körülöttetek lévő élő mezőt. Ezek a mezők egyre tudatosabbakká tesznek benneteket azokról az áldásokról, amiket a Mennyországtól és tőlünk kaptok. A környezetetekben lévő színek élénkebbekké válnak, és képesek lesznek inspirálni benneteket. Legyetek szeretetben a természettel, és áldjátok őt, és az ő élőlényeit. Az elementálok követnek benneteket minden nap az egeiteken és a környezetetekben. Legyetek hálásak a nektek felajánlott gyógyításért, és a jó egészség áldásokért, amiket ők küldenek hozzátok. Lássátok ezt a birodalmat olyan Egységként, ami most sötétségből emelkedik ki, és egy igazán nagy Fénnyé válik!

Itt vagyunk Drágáink, hogy segítsünk nektek ebben az eljárásban. Örömmel jövünk, hogy azok az eszközök legyünk, melyek által egyre tudatosabbakká váltok arról, kik is vagytok valójában. Igazi mennyei erő vagytok. Birtokoljátok az isteni akaratot, hogy kollektíven alakítsátok át ezt a valóságot. Amiben szűkölködtök, az az isteni összpontosítás. A korlátozott tudatosság megváltoztatta a spirituális képességeitekbe vetett elsődleges hiteteket. Ennek helyreállítási folyamatában vagytok, és szorgosan kutattok azon eszközök után, melyek helyreállítják ezt a korábbi potenciált. Áldunk titeket ezért, és naponta olyan energiákat küldünk, hogy közelebb hozzuk ezt az isteni célt. Mindannyian bámulatos Fénylények vagytok, akik egyre közelebb jutnak a pillanathoz, amikor ismét teljesen felismerik ezt a nagy spirituális potenciált. Áldunk titeket Szeretteink; egy megszentelt pillanat közelít! Ez a birodalom átalakul, és előkészül arra, hogy ismét az isteni változás eszközévé váljon!

Ma folytattuk üzeneteinket. Nagy dolgok készülnek valóban megváltoztatni ezt a birodalmat. A sok jóakarat győzedelmeskedik, és a sötétség hatalma komolyan fogy. A közzététel ideje még közelebb kerül. A jólét is készen áll a megvalósulásra. Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

Földi Mennyország

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Top Ad