https://hatartalanvilag.blogspot.hu/ ÖNPROGRAMOZÁS kozmikus gyógyító szimbólumokkal a testi-lelki-szellemi EGÉSZ-ségért - Határtalan Világ

Önismeret

Rejtély

Post Top Ad

Ez a videó segít abban, hogy TESTI - LELKI - SZELLEMI szinten EGÉSZ-séges legyél. A szimbólumok oly módon lettek összeállítva, hogy az Egészségünkben és az Életünkben, és a Tudati világunkban helyreállítsa az EGYENSÚLYT, a HARMÓNIÁT és a TELJESSÉGET.

Nézd meg ezt a videót naponta legalább egyszer, 30 napon keresztül. Mindössze annyit kell tegyél, hogy légy nyitott, és nézz és hallgass nyitott szívvel. A kozmikus ősi gyógyító szimbólumok rezgései és jelentései BEÍRÓDNAK a TUDATALATTIBA.


Hogyan is hat az Önprogramozás?

Minden szó, gondolat teremt: energiát és az energiának megfelelő érzéseket. Amikor hangosan (!) olvasod a megerősítő mondatokat, gondolatokat, azokat az agyad befogadja, majd ez letárolódik a tudatalattidba is, ahol mindazokat a Benned lerakódott negatív információkat, melyeket hosszú ideje tárolsz, azokat FELÜLÍRJA!

Mivel a tudatalattidnak nincs szűrője, ha valamit sokszor hall, az előbb-utóbb felülírja azt a "programot", ami éppen aktuálisan fut benne. ... Pszichológiai, kinezológiai, katonai (agymosás!) és ezoterikus könyvek mindegyike egyöntetűen a minimum 21 napon át történő, napi rendszeres programozást írja elő, mivel ennyi idő kell, hogy a sejtinformációk átíródjanak.




Könyvajánló

Mentáltréning
Szellemi edzésterv 8 lépésben
Kurt Tepperwein

A mentáltréning olyan edzésprogram, amelyik egész nap zajlik az élet iskolájában, és amelynek a tanára nem más, mint Dr. Hétköznap. Olyan univerzális, minden ember számára alkalmas rendszer, amely felszínre hozza az önben rejlő teremtőerőt, s ezzel valóra váltja vágyait, és megmutatja, hogyan vehet részt aktívan élete alakításában. A szellemi erők alkalmazásával elérheti céljait, megoldhatja problémáit, és az élet minden területén sikeresebbé válhat. A lehetőségei határtalanok! Ha úgy dönt, hogy a saját kezébe veszi élete irányítását, kénytelen lesz szembenézni a megoldatlan helyzetekkel, azaz pontosan azzal, ami eddig az útjában állt. Ezek nem csak a negatív gondolatok, hanem olyan szokások és minták is, amelyek több inkarnáción át valóságos csomóvá gabalyodtak. A könyvben bemutatott technikákkal ezeket a csomókat is feloldhatja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Top Ad