https://hatartalanvilag.blogspot.hu/ Titokzatos orosz gyógyítók - Határtalan Világ

Önismeret

Rejtély

Post Top Ad

„A szellem az, amely megformálja a testet.” - Johann Wolfgang von Goethe

Az utóbbi évtizedekben a holisztikus gyógyászat körében reneszánszukat élik az olyan gyógymódok, mint a Bach virágterápia, az akupunktúra, a homeopátia és hasonló technikák, melyeket nyugodtan nevezhetünk információs orvoslásnak.

„Kezdetben vala az Ige.” – olvassuk a Bibliában, ami annyit tesz: kezdetben volt az ötlet, vagyis az információ. Ez az az információ, amely felépíti és irányítja az anyagot. Ezek azok az információk, amelyek egy sejt megtermékenyítése után meghatározzák, hogy az illető sejtnek máj vagy szívsejtté kell-e fejlődnie. És ez az az információ, amelynek értelmében rendezzük dolgainkat. Ha asztalt szeretnénk építeni, először ötletre van szükség, azaz információra, hogy milyen legyen az asztalunk.

Míg a 19. és 20. században olyan fogalmak kutatásával voltunk elfoglalva, mint az energia és a tömeg, addig a 21. században az információ elsődleges szerepének kutatása áll a középpontban. Az információ feldolgozása kihat az energiára is. Ez az energia pedig erőterünk, a különféle rétegekből álló aura szempontjából lényeges. Mint minden elektromágneses mező, úgy a mi erőterünk is rezeg. Többletenergiát nyerünk, ha az információ átalakításakor megnövekszik a rezgésünk. Ez történik például olyankor, ha megdicsér minket a főnökünk. Rezgésünk fokozódik, holott talán már napok óta kellemetlen feszültségben éltünk, ezzel az energialökettel azonban könnyűszerrel végére járunk a feladatunknak. A dicséret tehát erősíti a rezgésünket. Viszont ha bírálat ér minket, rögtön elhagy az erőnk, kedvetlenség és fáradtság lesz úrrá rajtunk. Ugye, milyen gyorsan reagálunk környezetünk információira, és mennyire befolyásol minket, ami körülöttünk történik? Különbséget kell hát tennünk energia és információ között. Ezért nem energiagyógyászatról, hanem információs orvoslásról beszélünk.


Az orosz gyógymódok is az információs orvoslás körébe tartoznak, akárcsak a számokkal történő gyógyítás, a szellemgyógyászat, a kvantumgyógyítás és még sok egyéb. Mindegyikben közös, hogy fizikális szer használata nélkül – teremtő erőnk segítségével –, kizárólag szellemi síkon gyakorolnak hatást egy eleven rendszerre.

A finomenergiákkal végzett munka

Tehát mi, emberek is információs lények vagyunk, nem csak durva anyagú testfelépítéssel rendelkezünk, hanem finom anyagúval is: a már említett energiatesttel. A finomenergia áramlatok számos holisztikus gyógymód kiindulási pontját jelentik. Ezekre épül például az akupunktúrás pontokat tartalmazó energiapályák, közismert nevükön meridiánok ismeretén alapuló hagyományos kínai gyógyászat. Az indiai hagyományból ismerjük a csakrák rendszerét: hét energiaközpontot, amely a finomenergiák kapcsolói ként működnek. A csakrák pedig a test nádiknak nevezett energiapályáinak ezreivel állnak kapcsolatban. A modern gyógyászat szintén foglalkozik az emberi szervezetben zajló sokrétű energiaáramlással. Méri az agyhullámokat, tudjuk, hogy a szív és a sejtek elektromos impulzusokat adnak le, és egész testünk mérhető elektromágneses teret sugároz.

A mediális képességgel megáldott és tisztánlátó emberek úgy tudták kifejleszteni ezeket a forradalmian új orosz gyógymódokat, hogy látják, hogyan áramlik energiatestünkben ez a finomenergia. Az orosz tudósok és gyógyítók tehát évezredes gyógyítói hagyományt elevenítenek fel és ötvöznek korunk új gyógyítói tudásával.

Az orosz gyógymódok módszerei

Az újkori orosz gyógymódok közé számítanak a mértani formákkal végzett egyszerű vizualizációs gyakorlatok, a számsorokra összpontosítás és a szellemgyógyászat sok más formája, a gyógykövek használata, valamint az olyan találmányok, mint például a nagy energiájú Kolcov lapocskák. Ezekben elsősorban az a játékos egyszerűség a lelkesítő, amelyet a rendszerhez tartozó gyakorlatok is tükröznek. Ezek alkalmazási lehetőségeiben közös vonás, hogy

  • aktiválja öngyógyító erőinket;
  • könnyen elsajátíthatók és alkalmazhatók, akár előzetes ismeretek nélkül is;
  • kiegészítenek és tökéletesítenek minden más ismert kezelési módot, de magukban is alkalmazhatók az egészség megtartása és a panaszok kezelése érdekében.
Az orosz tudati eljárások nem kizárólag gyógyítás céljára szolgálnak, alkalmazhatók

  • közvetlenül lelki síkon teremtő tevékenységre;
  • saját valóságunk tudatos alakítására;
  • élethelyzetek harmonizálására;
  • fiatalításra és regenerálásra.
Igazodás az isteni harmóniához

Orosz szellemgyógyászok és tudósok elméletei szerint célirányos összpontosítással minden esemény és minden betegség harmonikus eseménnyé változtatható. A testünket körülvevő információs mezőben és összes sejtünkben benne él testünk eredeti, egészséges felépítésének másolata. Ilyenek voltunk akkor, amikor életünk keletkezett. A fogantatás pillanatában, amikor az új életet eltöltötte az élet impulzusa, még mindnyájan tökéletesen épek és egészségesek voltunk. Ebben a pillanatban, mielőtt az őssejt osztódni kezdene, még minden élet tökéletes. Ebben a pillanatban megfelel az isteni ősegységnek – és ezt az ősállapotot közelítjük meg ismét aktívan a tudati eljárásokkal. E belső újjászervezésre szolgáló technikák alkalmazásával némely esetben még szervek és fogak is újranöveszthetők. Ezeket a lenyűgöző módszereket ma már számos orosz gyógyító alkalmazza és fejleszti tovább a világon. Ezek az eljárások nem tekintendők megmásíthatatlan módszereknek, hiszen minden mozgásban van, és amilyen mértékben változik Földünkön az emberiség tudata, oly mértékben változik a gyógyítás tudománya is.

Bioenergetic

Könyvajánló

Titokzatos orosz gyógymódok
Petra Neumayer - Tom Peter Rietdorf

Az orosz népi gyógymódokról legendák szólnak, hiszen gyógyítóik csodaszerű tetteket hajtanak végre; spontán gyógyulásokról, szervek felépüléséről, újra kinövő fogakról hallhatunk, és nem is sejtjük, hogy mindez számunkra is elérhető.

A szerzők bemutatják, hogy az új orosz gyógymódok a modern kvantumfizika felfedezéseire épülő információs gyógyászat elvén működnek. A könyvben szereplő gyakorlatok, technikák előzetes ismeretek nélkül is könnyen elsajátíthatók, önmagukban vagy más kezelési módszerek kiegészítéseként is hatékonyan támogatják öngyógyító erőink aktiválását.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Top Ad