https://hatartalanvilag.blogspot.hu/ Sheldan Nidle - Üzenet a Galaktikus Föderációtól - 2014.10.28. - Határtalan Világ

Önismeret

Rejtély

Post Top Ad

A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia Üzenete
2014. Október 28.

Sheldan Nidle által (a Galaktikus Föderációval való közvetlen összeköttetésen keresztül)
1 Cib, 14 Tzec, 11 Ik

Selamat Jalwa! (Legyetek Örökké tartó Örömben!) Örömmel érkezünk hozzátok! Az események előre haladnak. Elérkezik a bejelentések ideje a globális jólét megkezdésével együtt. Számos nemzet elkötelezte magát az iránt, hogy elhozza az új pénzügyi rendszert, és készen áll egy létfontosságú bejelentéssorozatra, ami örökre megváltoztatja birodalmatok pénzeinek használatát. Ráadásul egy sor mostanáig titkos arany és ezüstraktár készen áll, hogy globális gazdaságotokat visszaállítsa egy világszinttű nemesfém szabványra. Ezek az események egy ideiglenes deflációt okoznak, amint az új pénzek a helyükre kerülnek. A globális tisztességes kereskedelem komolyan elkezdődhet. Ezek a változások állítják fel az utat az új kormányzás számára. A korrupt és egyoldalú kormánypolitikáknak vége szakad, amint globálisan visszaáll egy általános együttműködési szabály és a világbéke. Ez meg fogja változtatni világotok működését, és előkészít mindegyikőtöket arra, hogy részt vegyetek a kormány működtetésében. Ez csak az első lépés a sok új felelősségetek felé.

Annak a világnak, amit a Mennyország most megidézett, teljes résztvevővé kell válnia. Oktatniuk kell benneteket a Felemelkedett Mestereknek és a nemzeti és helyi kormányzatok ideiglenes vezetőinek egy sor új valóságról. Továbbá a jognak szokásjogra kell váltania, és hűséges követőjének kell lennie az alkotmányotok szövegének és rendeltetésének. Ez az eljárás gyümölcsöző és egyben zavaró is lehet sokak számára. Ennek az új korszaknak a mi érkezésünkkel kell tetőznie, és a teljes tudatosságú Fénylényekké való átalakulásotokkal. A bolygó egy olyan helyről, melyet sötét mesterek sora üzemeltet, egy olyan helyre változik, ahol szabadon és felelősen tudjátok kifejezni magatokat. Ez az új birodalom melyben jobban meg kell értenetek mit is várnak tőletek. Ezért szükség van hetekre és hónapokra, hogy segítsünk nektek ebben a sötétségtől a fény számára, és mindegyikőtök számára történő nagy hatalomátadásban.


Fel kell készíteni benneteket, hogy rátermettekké váljatok, olyan Fénylényekként, akik örömmel elfogadják mindazt, amit várnak tőlük. Ez az eljárás, mint azt állítottuk, megköveteli tőletek, hogy sok új tudást szerezzetek, és megtanuljátok azt a legjobban felhasználni életszerződésetek csodájára. El lesztek látva tanácsadással, mely ennek sikeres véghezviteléhez szükséges. Az univerzum a sikerről, örömről, és annak tiszteletéről szól, akik vagytok. Minden egyes siker egy másikhoz vezet. Ki kell építenetek egy bizalmat, és meg kell értenetek, hogy ez miképpen működik. Ezek az energiák vezérlik a mi galaktikus társadalmainkat. A kölcsönös szeretet és tisztelet mértéke állandóan nő. Mi tudjuk, hogyan dolgozik minden egyén azon, hogy a jobbat nyújtsa. Ez a nagy szent kollektíva veszi körül az összes embert, és az összes Fénylényt. Ebből ered az az isteni szolgálat, ami segít az Istenségnek kibontakoztatni a fizikaiság isteni tervét. Mi mélyen elköteleztük magunkat ennek, és eljövünk visszajuttatni benneteket a ti valódi és természetes állapototokba.

Ez a váltás a tudatosságban csak a kezdet. A jelenlegi korlátozott tudatossági állapototok lecsökkentette testetek és elmétek frekvenciáját egy rendkívül alacsony szintre. A Mennyország fokozatosan emeli ezt az utóbbi négy évtizedben. Mégis még mindig jóval az alatt van, mint ami minimálisan szükséges. Ezért kell alkalmazni a Kristály Fénykamrát a teljes tudatosság visszaszerzéséhez. A teljes tudatosság jártassá tesz benneteket a Szellemről és a Mennyország végtelen birodalmairól. A három napotok alatt ebben az élő csodában, felfedezitek eredeteteket, és beavatást nyertek a korábbi életszerződéseitekbe. Tanultok Lélekcsaládotokról is, és hogy miért költöztetek ebbe a naprendszerbe. Nektek egy speciális közösségként, gondoskodnotok kell Gaia-ról, és az ő sok testvérvilágáról. Amint ez a naprendszer helyreáll, megismeritek az élet bámulatos diverzitását, mely nem csak ezen a világon, hanem a többi vízvilágon is létezik ebben a Naprendszerben. Sok tanulni és elsajátítani való áll előttetek!

Sok Áldás! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Sok jó hírrel érkezünk! A társaink most végeznek egy sor projekttel, ami az összes vagyon szétosztásához vezet. Jelenleg a sötétség utolsó követei megtesznek mindent amit tudnak, hogy blokkolják ezt a létfontosságú szent eljárást. Ezt a műveletet nem lehet leállítani. Az Agarthaiak és az űrcsaládunk szorgosan beavatkozik és visszafordítja azokat a rettenetes tetteket, amiket ezek a küldöttek véghezvittek, hogy megakadályozzák az áldásaitok megfelelő kézbesítését. Fő mennyei tanácsadóink felettébb örülnek annak, ahogyan ezek az események haladnak. Ezek a dolgok is az új kormányzáshoz vezetnek, ami egy új jólét-orientált pénzügyi rendszerrel társul. Ezek a közelgő események segíteni fognak széles körben gyógyítani Gaia-t, és az ő különféle társadalmait. Ami számunkra következik, az hogy összegyűljünk, és számos specifikus oktatást adjunk az új valóságokról. Ezek állítják fel a terepet sok rákövetkező esemény számára.

Ezen közelgő események fogják bemutatni a globális közzétételt, és nem csak a mi űrcsaládjainkról, hanem a Belső Földről szóló teljes felfedést is. Ezek az új valóságok azt igénylik, hogy nyissátok meg szíveteket és elméteket egy Gaia-ról, a ti élőhelyetekről szóló, teljesen új képnek. A Belső Föld Agartha otthona, és Shamballa a fővárosa. Sok vallási társaság már régóta tud Agartháról, és hogy az Anunnaki és földi kegyeltjei eltitkolják ezeket a valóságokat az egész felszíni emberiség elől. Azok az avatárok kövezték ki az utat számunkra, hogy biztos menedékre leljünk ezen felettébb bájos földeken, akiket az Agarthaiak küldek ki hozzátok. Amint oda kerültünk, felfedeztük áldott földjét azoknak, akik mélyen támogatják az irántatok végzett küldetésünket. Hogy segítsék ezt a küldetést, különleges Lényeket küldtek hozzátok az Agarthaiak, hogy fedezzék fel birodalmatok valóságát és segítsenek nekünk, amikor az szükséges. Felettébb hálásak vagyunk tetteikért.

Az előttetek álló idő a különleges tettek ideje, melyek felkészítenek benneteket egy bőséges és Fény által irányított birodalom beindítására. Ez a birodalom újra csatlakozni fog a Belső Földön lévő őseihez, és helyreáll a közvetlen összeköttetés a spirituális és űrcsaládjaitokkal. Emlékezzetek drága Szívek, hogy a Lélek hosszú sötét éjszakájának vége. A Mennyország azt mondja, hogy a teljes tudatosságba való visszatérés ideje közeledik. Ez az eljárás egy sor egyszerű lépéssel fog beteljesedni. A kezdeti lépések jelenleg épp folynak. Amikor ezek az első lépések beteljesülnek, késznek lesztek nyilvánítva az első kapcsolatfelvételre. Naponta speciális imákat és ceremóniákat végzünk arra összpontosítva, hogy ezek a kezdeti lépések sikeresek legyenek. Itt azt kérjük tőletek, hogy ti is pozitívan arra összpontosítsátok energiáitokat a miénkkel egyetemben, hogy elérjük ezeket az isteni sikereket ezen birodalom számára. Legyünk mind szabadok és bőségesek ebben a birodalomban! Hozsanna! Hozsanna! Hozsanna!

Ma folytattuk üzeneteinket. Vezessen ez imákhoz, és arra való nagy összpontosításhoz, hogy az emberiség ezen globális kollektívája szabaddá váljon, és elérje azokat az erőforrásokat, amik véghez viszik nagy sorsát. Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

Földi Mennyország

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

loading...

Post Top Ad