https://hatartalanvilag.blogspot.hu/ Sheldan Nidle - Üzenet a Galaktikus Föderációtól - 2015.01.20. - Határtalan Világ

Önismeret

Rejtély

Post Top Ad

A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia
Üzenete 2015. Január 20.

Sheldan Nidle által (a Galaktikus Föderációval való közvetlen összeköttetésen keresztül)
7 Ahau, 18 Chen, 11 Ik Dratzo!

A kifizetések haladnak előre, és Földi szövetségeseink épp most döntenek az új felvezető menetrendben. Ezek a kifizetések össze vannak kötve olyan projektekkel, melyek egy aranyszabvány visszatérésével és egy globális pénzújraindítással állnak kapcsolatban. Ezek a programok egy pénzügyi áthangolásnak is részei, mely egy új globális pénzügyi rendszert fog produkálni. Ez az új rendszer fogja felváltani azokat a megállapodásokat, amiket elsőként az Egyesült Államokban Dumbarton Oaks-nál valósítottak meg. Ez a rendszer véget vet a Federal Reserve bankjegyek uralmának, és világszintű költségvetési politikáinak. Egy új világba léptek, melyben általános egyenlőség lesz a most szegényebb és gazdagabb nemzetek között Európában, Amerikában, Ausztráliában és Japánban. Ott van az új kormányzás ügye is. Ezek az új kormányintézmények nagyon hamarosan felbukkannak. A kezdeti feladatok között ott van a teljes világszinttű közzététel, ami véget vet a jelenlegi UFO álcázásnak. Ez az utolsó tétel, amit mi természetesen alig várunk. Földi szövetségeseink számos egymással összekapcsolódó fronton azon dolgoznak, hogy mindez megvalósuljon.

Mindannyiótoknak fel kell fognia, hogy egy hosszadalmas lefolyású hatalmas változás áll közel ahhoz, hogy végbemenjen. Ez a nagyszerű törekvés 200 évvel ezelőtt kezdődött meg a kínai birodalmi kormány elemei által, a korai amerikai köztársaság finanszírozásával. Ezt a folyósítást nagyban ösztönözte Quan Yin Felemelkedett Mester. Az volt a munkája Szent Germain Felemelkedett Mesternek, hogy elsőként létrehozza Amerika függetlenségi dokumentumát. Amerika vajúdásait azóta is közelről figyeljük. Volt egy beavatkozásunk, ami segített Amerikának viszonylag épségben átvészelni az amerikai polgárháborút. Ez idő során, az illuminoidokkal szoros szövetségben álló résztvevők egy olyan forgatókönyvbe kezdtek, ami látszólag ártatlan módon kezdte el megalapítani a zarándoktársadalmat 1820-ban. Láttuk ahogyan ezek a sötét elemek hatalmukat és befolyásukat arra használták, hogy egy oligarchiát hozzanak létre, mely Abraham Lincoln 1865-ben történt meggyilkolása óta irányította Amerikát. Ezek az erős oligarchiák most kellő végzetükhöz érkeznek.


Az új világ, mely most formálódik szemeitek előtt, igazából egy globális békés forradalom eredménye. Ez a forradalom részben olyan valami, amit mi segítettünk elő, és teljes mértékben támogatjuk. Számos szervezet az elmúlt másfél évtizedben azon dolgozott fáradhatatlanul, hogy mindezt előhozza. Büszkék vagyunk ezekre a szerveződésekre, és különösképpen azokra az egyénekre, akik saját forrásaikat arra használták, hogy stratégiákat finanszírozzanak és elmagyarázzák, hogy ezek hogyan képesek a várt eredménnyel szolgálni. A mi részünk az volt, hogy korlátot szabjunk ezeknek az egymással kapcsolatban álló oligarchiáknak, hogy ne legyenek képesek megszorongatni, vagy megölni ezeket a különféle egyéneket. A küldötteink is egy olyan küldetésbe kezdtek, ami dekrétumokat nyújt át egy sor jelentős összeesküvés-kontrollált rezsimnek. Ezt az igencsak korlátozott beavatkozást fenntartottuk, a küldötteinknek szánt kezdeti akadályok ellenére. Korlátoztunk néhány rettenetes lehetőséget, amiket ezek a sötét rezsimek korábban földi társaink terrorizálására használtak. Ezen eljárásaink elrendezték, hogy háborúra felbujtó kísérletek és számos államilag szponzorált "terrorista" cselekmény hatástalan legyen.

Most egy sor csodás tett peremén álltok. Ezek a tettek csak a kezdete egy új pénzügyi rendszer beiktatásának, mely új kormányzáshoz vezet benneteket. Emlékezzetek mit kell tennetek. Legyetek nyugodtak, és fogadjátok el azt a tényt, hogy azok akik kárt akarnak okozni nektek, törvényesen félre lesznek állítva. A ti felelősségetek használatba venni a korábban titokban tartott technológiát, hogy megtisztítsátok Gaia levegőjét, vizét, és talaját. Használjátok az új energiatechnológiát, hogy véget vessetek bármilyen műveletnek ami Gaia olaját, szenét, vagy más hasonló forrását veszi igénybe. Amint megérkezünk, különféle energiakonverterek kerülnek birtokotokba. Ezek a konverterek képesek reprodukálni magas tápértékű élelmet, ruházatot, és más cikkeket, melyekre szükségetek van mindennapi életetek során. Az első felelősségetek az, hogy helyreállítsátok a "természet egyensúlyát". Amint ebbe a létfontosságú projektbe belekezdtek, legyetek tudatában, hogy ennek végkifejletét a mentorainkkal folytatott közös projektként kell elvégeznetek. Legyetek tudatában felelősségeiteknek, és állandóan vegyetek részt az új kormány tetteinek meghatározásában. A múltban folytatott apátiátok tette lehetővé a sötét oligarchiának, hogy félresöpörje hatalmatokat.

Sok Áldás! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Az elmúlt néhány hónapban leírtuk, hogy a mi felettébb áldott társaink mit is tettek, hogy megváltoztassák ezt a valóságot. Ezek a változások most egy olyan ponthoz érnek, ahol azok elkezdenek hatással lenni rátok. Rendkívül örülünk, hogy ezek az események végre napvilágot látnak. Az érkező idők lehetővé teszik számotokra, hogy a nagy vizionálási állapotból egy olyan állapotba kerüljetek, hogy képesek legyetek meg is látni, hogy birodalmatok valóban változik. Eónokkal ezelőtt Mihály Arkangyal egy nagy próféciával áldotta meg ezt a földet. Ez a prófécia megjósolta a sötétséget, és azokat a nagyon kellemetlen helyzeteket, amiken keresztül kell mennetek. Ez a prófécia azt is kimondta, hogy eljön egy nagyobb Fény ideje, és átalakul ez a galaxis. Ezekben a dicsőséges végső időkben vagyunk. A Fény ragyogja be a földet és felkészít mindannyiunkat egy nagy győzelemre. Ezekben az időkben lehetőséget kaptunk, hogy elmondjunk sok nagy igazságot nektek. És a teljes tudatosság természetes állapotába is visszakerültök!

Azért jövünk el most, hogy nyugtázzuk ezeket az igazságokat, és megmutassuk nektek mi is készül megtörténni. A sötétség bitorolta az emberiség kormányait. Ez tette lehetővé, hogy öregségbe és halálba kerülhessetek. Ez hozta létre a háborúkat és nagy megosztó módszereket. Ezek az idők véget érnek. Hamarosan nagy mennyei hajók flottája ereszkedik le az őseitekkel és a rokonaitokkal. Üdvözöljétek őket és tudjátok szívetekben, hogy a Mennyország és a Föld nagy újraegyesülésének ideje elérkezett. Ezekben a felettébb dicsőséges időkben újra felfedezitek miben is hazudott az Anunnaki, a korábbi mestereitek nektek. Korábbi hatalmuk már elszállt, és újra visszaszerzitek azokat a dolgokat, amiket a régi Atlantisz titkos helyein elveszítettetek. Látnotok kell Lemúria maradványait, és látnotok kell hogyan osztották fel ezt a földet korábban a Fény és a sötétség között. Egy ragyogó új korszakot kell velünk együtt megteremtenetek, egy olyan helyet, ami tele van igazságokkal és emlékekkel.

Ó áldottak, használjátok fel ezt az időt arra, hogy áttekintsétek ezt a korszakot, és azt, hogy miképpen változtatják meg azt nagymértékben a közelgő események. Ez a világ gyorsan egy csillagnemzetté válik, ami a Mennyország csodáival és nagy örömökkel van tele, mely új valóságotokat megformálja. Mindegyikünk egy hosszú utazásról érkezik, ami nagy igazságokra és halhatatlanságra juttat minket. A mi célunk szolgálni; finoman vezetni benneteket ezen a dicsőséges ösvényen csodás sorosotok felé. Ezt örömmel tesszük. Most fejezitek be a Mennyország által elrendelt hangolások végső sorát. Ezek a dolgok készítettek elő titeket a velünk és a mentoraitokkal való közelgő találkozásaitokra. Ami hátravan, az egyszerűen az az idő, amibe belekerültök. Tanuljatok meditációtokban magatokról és azokról, akik Szellemileg vezetnek titeket. Ez egy nagy pillanat, amikor a Mennyország Fénye és külső vezetőitek áldása készen áll valóra válni. Legyetek békében, és készüljetek fel, hogy a jólét csodái érik el ezt a különleges időt!

Ma folytattuk heti üzeneteinket. Örülünk, hogy találkozásunk ideje még közelebb került. Van egy különleges napirend, amit a Mennyország állított fel, és most válik valóra előttetek. Maradjatok nyitottak és felkészültek elfogadni azt, amit ez valójában jelent. Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

Földi Mennyország

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Top Ad