https://hatartalanvilag.blogspot.hu/ Az élet rejtélyének megfejtése - Darwin tévedett? - Határtalan Világ

Önismeret

Rejtély

Post Top Ad

Az uralkodó felfogás szerint az élet formái irányítatlan természeti folyamatok révén jelentek meg a Földön, az idő, a véletlen és a természetes szelekció eredményeként. Napjainkban azonban egyre komolyabb kétségek merülnek fel ezzel az elképzeléssel szemben.

„Az élet rejtélyének megfejtése” megszólaltatja azokat a tudósokat, akik az elmúlt pár évben egy meggyőző, vitákat kavaró érvrendszert dolgoztak ki: az intelligens tervezés elméletét.

„Az élet rejtélyének megfejtése” művészi színvonalú számítógépes animációk segítségével kalauzol el az élő sejt belsejébe. Olyan rendszereket és gépezeteket mutat be, amelyek látványosan hordozzák magukon a tervezettség jeleit... Egy miniatűr forgómotor százezer fordulatot végez percenként. A biológiai információátvitel eredményesebben működik, mint bármelyik számítógépes hálózat. A földi szervezetek létfontosságú összetevőinek felépítéséhez szükséges utasításokat pedig egy különleges, spirális molekula tárolja.

Az izgalmas ismeretterjesztő film lenyűgözően mutatja be azt az elméletet, amely forradalmasíthatja az élővilágról alkotott felfogásunkat... és feltárja az élet titokzatos eredetét.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Top Ad