https://hatartalanvilag.blogspot.hu/ David Wilcock - Ismerd az Önvalód! - Határtalan Világ

Önismeret

Rejtély

Post Top Ad

David Wilcock exopolitika témák összegző jellegű kutatója. Több titkos kormányban dolgozó bennfentessel tart kapcsolatot. Elméletei, amiket bemutat, a piramisok gyógyító hatásai, a DNS természete, a tobozmirígy működése és spirituális képességekben való jelentősége és általában a mindenütt jelen levő kozmikus mező léte körül csoportosulnak. Ide kapcsolódik a vérvonalak kérdése, az illuminátosok, az ősi földönkívüli tapasztalatok, az Egyesült Államok alapítói és egyéb kérdések.

2011-től pár évig Wilcock erősebben a világ pénzügyi helyzetére koncentrál és hogy a háttérben álló hatalmak miként próbálják megakadályozni, hogy a világ erőforrásai igazságosabban legyenek elosztva. Ennek központi része az aranyról szóló leleplező cikksorozat, mely azzal foglalkozik, hogy az Ázsiában levő aranykészletek hogyan kerültek a tengerek fenekére, miáltal az Egyesült Államok és azon belül néhány rendkívüli hatalommal rendelkező egyén és csoport meg tudta valósítani gazdasági vezető szerepét. Ezt a szerepet most szinte az összes többi ország egy egyezmény keretében meg kívánja szüntetni. Ebben a földönkívüli erők is részt vesznek.


Wilcock a fő tudományágak által nem elismert tudósok munkáit kutatja fel és ismerteti többek között első két online angolul ingyen elérhető könyvében: A Science of Oneness és a Divine Cosmos. Első összegző munkája, melybe még több kutatás belekerült, mint ezekbe a könyvekbe, a 2011-ben megjelent Source Field Investigations (a forrásmező kutatása), ezt követte a The Synchronicity Key.

Wilcock szintetizáló jelleggel mutat rá különböző puzzle-darabkákra, vagyis tudósok, hírek, kutatások összekapcsolásából mutat be egy alternatív képet a világról: szerinte az egységes tudatosság/forrásmező határozza meg a világot. Ez az a mező, amelyre hatással van a meditáció és bizonyos fizikai berendezések és építmények (piramisok), amely lehetővé teszi a DNS és ezzel az ember és állatvilág információátvitelét, és amely egyben minden élet forrása is.

Az általa bemutatott DNS kutatások kevéssé ismertek: úgy tűnik, a DNS-ben nem csak áramkörök folynak, hanem magát a DNS-t lehet "teleportálni" vagy áthelyezni, illetve megmarad a nyoma köráram/fény formájában, miután már eltávolították. Ezen felül lézerrel lehetséges átültetni egyik helyről a másikra, egyik életformából a másikba.

Wilcock egyik elmélete, melyet Richard Hoagland-el együtt dolgozott ki, hogy a klímaváltozás nem a Földre korlátozódik, hanem az egész mi naprendszerünkben végbemegy. Ennek oka, hogy a galaxisban egy magasabb energiaszintű térségbe érkeztünk, mely a spirituális fejlődést gyorsítja fel. 2012 körül megkezdődhet a folyamat, mely során eredeti képességeink, mint a távolbalátás, az előző életek ismerete, és hasonlók, újra elérhetővé válnak.



Exopolitika
Exopolitika Magyarország

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Top Ad