https://hatartalanvilag.blogspot.hu/ Sheldan Nidle - Üzenet a Galaktikus Föderációtól - 2014.11.04. - Határtalan Világ

Önismeret

Rejtély

Post Top Ad

A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia Üzenete
2014. November 4.

Sheldan Nidle által (a Galaktikus Föderációval való közvetlen összeköttetésen keresztül)
8 Akbal, 1 Xul, 11 Ik

Dratzo! Érkezünk! A felszíni birodalmatok most a sötét összeesküvés és a Fényerők végső küzdelmének agóniájában van. Ez a látszólag véget nem érő ütközet zajlik már évtizedek, évszázadok óta. Róma utolsó napjaiban, az Anunnaki gyorsan csinált egy átmenetet császárokról királyokra. Ezzel arra használta képességeit, hogy befolyásolja ezeket az uralkodókat, és fenntartson egy bizonyos fokú felbujtó harcot Európában. Ugyanezt tették Ázsiában, Amerikában, és Afrikában is. Ez a zavarkeltés az, ahogyan a sötétség működik. Utálja a békét és semmibe vesz bárkit, aki meg kívánja változtatni ezt a rettenetes játszmát. Földi szövetségeseink tudják, hogy a sötét urak távoztak. Amit hátrahagytak, az egy bolond kegyeltekből álló csoport, akik arrogánsak és makacsak, és az áldozatok ellenére tovább folytatják gyerekes manővereiket. A sötétség számos módot ismer arra, hogy lekösse földi szövetségeseinket. Mindazonáltal ez a stratégia tovább nem alkalmazható. Mindaz amit tesz, csak sarokba szorítja, ahonnan már nincs kiút. Ez a jelenlegi dilemma az egyik, mely elkerülhetetlen végzetére ítéli a sötétséget.

Jelenleg ennek a végzetnek a jeleit látjuk kibontakozni. Az Anchara egyezményt megelőzően, a sötét összeesküvés arra akarta rávenni az Annunakit 1996 közepén, hogy hagyja figyelmen kívül a Mennyország rendelkezéseit. Az Anunnaki viszont távozott az egész vezetőségével együtt. Ami eztán történt, egy hatalmas nemzetközi háború, melyet pénzzel, arcátlansággal, és mindent elsöprő csűréscsavarással vívtak. Ez korábban csodásan működött, és megadta a lehetőséget a sötétség számára, hogy manipulálhassa az adott szituációt. De ezen évtized második felétől, a stratégia kezdett elromlani. A Fény elkezdte megérteni, hogyan lehetünk képesek a sötétséget kudarcokba juttatni. A Fény ezeket a félrelépéseket saját előnyére használta, és bizonyítékokat fedett fel, amiket törvényesen a sötétség ellen használt. Az utóbbi évben, ez oda vezetett, hogy a sötétség meglátta, hogy kaszinó kapitalizmusát valahogyan megnyirbálják, és a fiat dollárjának az értéke csökken. Ráadásul ez a stratégia visszafelé sült el, ahogyan számos hazugsága napvilágra került a színfalak mögül, és olyan bizonyítékok is, melyek alapján egyre növekvő számban tartóztatják le őket.


Ennek eredményeként, a sötétség egy útkereszteződésnél van. A régi sikeres módszereik már nem működnek. Végső stratégiái gyorsan befuccsolnak, és folyamatos kísérletei egy közel keleti háború kirobbantására sem működőképesek. Hasonló módon képtelenek összehozni egy nagy kiterjedésű háborút más potenciális globális forráspontokon. Továbbá a hatalmas túl-spekulációik is a nemesfémekkel, hogy megakadályozzák az új globális nemesfém alapú pénzek kiemelkedését, úgyszintén nem működnek. Azt is, hogy átértékeljenek egy sor pénznemet, amilyen hosszan csak lehet feltartóztatták. A Fény és sok ügynöke gyorsan okozza a sötétségnek nagy készletei és áruhitel portfóliói elvesztését. Az ebből következő "árrögzítés" lehetővé teszi a Fény számára, hogy komoly nyomozássorozatot indíttasson, ami a sötétséget mélységes aggodalommal tölti. Mindazonáltal, ez a legkevesebb. Jogi bázisú küldötteink felállították az eszközöket arra, hogy lebuktassák ezeket a rettenetes csirkefogókat. Az összeesküvés őrült reakciója erre, hirtelen furcsa "öngyilkosságok" az összeesküvés által kontrollált nagy pénzügyi szolgáltató vállalatok fő tagjai között.

Ezek a tettek a pánikjuk egyértelmű jelei, ami most azt okozza számukra, hogy teljes erővel lecsapnak és azt remélik, hogy a tetteik késleltethetik az elkerülhetetlent. A globális elmeirányítási hálózat a világ kormányai felett befuccsol. Bizonyos elemek a Fény erőitől épp egyértelműsítik nekik, hogy a régi módszerek nem működnek többé. A sok de facto rezsim, amiket ezek a gonoszak már régóta irányítanak, elkezdtek dezertálni tőlük. A világuralom állandósításának tervei örökre kicsúsznak a kezeik közül. Közeleg a megadásuk ideje. Földi szövetségeseink épp véglegesítik azokat a különféle egyezményeket, amik annak peremén állnak, hogy véget vetnek a sötétek által élvezett hegemóniának. Ahogy a kormányok készülnek elhagyásukra, sok nagy multinacionális bank kétségbeesetten készülődik megadni magát azzal a céllal, hogy kimenekítse magát a közelgő új pénzügyi rendszerből és annak elkerülhetetlen átláthatóságából. Mint a rendőrök is mondják a rosszfiúknak, "vége van, add meg magad!". A nagy ünneplésetek ideje nagyon nagyon közeli!

Namaste! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Több betekintéssel érkezünk arról, ami most folyik. Különféle társaink Ázsiában és Európában tovább folytatják a nagyszerű előrehaladást, hogy legyőzzék a sötét összeesküvés terveit. Társaink nagyon közel állnak sok létfontosságú áttöréshez, melyek áldott véget vetnek háborúk elindítására, betegségek elterjesztésére, és ezen szent birodalomra mért általános pusztításra tett kísérletek sorának a sötétség részéről. Ezek a tettek megbuktatják ezen összeesküvés utolsó kulcsfontosságú maradványait, és lehetővé teszik a Fény számára, hogy véghez vigye fontos projektek sorát. Ezek a fejlemények lehetővé teszik a Fénynek, hogy lehetségessé tegye számos humanitárius projekt finanszírozását. Ezek a projektek segítenek felszámolni a sötétség arra irányuló jövőbeli kísérleteit, hogy aljas pestisét terjessze a bolygón. A másik, hogy lehetővé teszi a globális pénzújraindítást, és a nemesfém hátterű pénzek megjelenését. Ezek csak a kezdete annak ami következik.

Ennek a birodalomnak a megváltoztatásai az épp elkövetkező lépések, melyek Gaia-hoz és a ti természetes létállapototokhoz való visszatéréseteket jelölik. Több ezer évvel ezelőtt, őseinket belevetették egy dualisztikus birodalomba, amit az Anunnaki üzemeltetett. Ők egyértelműen tudatában voltak annak, hogy ez a birodalom csak egy rövid kitérő lesz a sötétség irányába. Ez a csavar a Mennyország tervének része volt, hogy békét hozzon ezen galaxis számára. Az Anunnaki mindazonáltal rendelkezett más tervekkel is. Ezek a Lények alig várták, hogy valahogyan állandósítsák az ideiglenes sötét csavart. A Mennyország tudta, hogy ez fog történni. A válasza az volt erre, hogy elkezdte elhozni a Fény Avatárjait ezekbe a birodalmakba, hogy végül meghiúsítsa az Anunnaki terveit. Mi Felemelkedett Mesterek vagyunk az utolsó lépés a Mennyország nagy tervében, hogy szembeszálljunk az Anunnaki és hűséges kegyeltjei terveivel.

Mint azt láthatjátok, a Mennyország és a Fény sikeres volt azon terveikben, hogy bevesse ezen felszíni birodalmat a Fény követőivel. Következésképpen, sok nagy változás peremén álltok, ami isteni módon ráállít benneteket a teljes tudatosságba vezető végső utazásotokra. Ez a közelgő idő az, amikor képesek lesztek szent események sorát meglátni; olyan eseményeket, melyek átalakítják ennek a valóságnak az alapműködését. Áldott feladatunk az a Mennyország irányításával, hogy felügyeljük azokat az eseményeket, amik már kezdenek valóra válni. Aztán egy valóságos lavina fog következni. A mögötte rejlő cél Gaia és a társadalmaitok meggyógyítása minden károsodástól és csalástól, melyet a sötétség hozott létre. Ezeknek a senkiháziknak a csapata hazudozással, provokációkkal, és erőszakkal késleltette a nektek beígért áldásokat. Ennek az időnek vége. Hozsanna! Hozsanna! Hozsanna!

Ma kifejtettük mi történik. Azt kérjük maradjatok nyugodtak. Események állnak készen megtörténni, hogy megváltoztassák világotokat és visszajuttassák a Fénybe. Ez egy új pénzügyi rendszert és új kormányzást jelent. Ezt egy tömeges földreszállás fogja felülmúlni, ami része a mi első kapcsolatfelvételi küldetésünknek. Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

Földi Mennyország

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Top Ad