https://hatartalanvilag.blogspot.hu/ Sheldan Nidle - Üzenet a Galaktikus Föderációtól - 2014.11.18. - Határtalan Világ

Önismeret

Rejtély

Post Top Ad

A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia Üzenete
2014. November 18.

Sheldan Nidle által (a Galaktikus Föderációval való közvetlen összeköttetésen keresztül)
9 Caban, 15 Xul, 11 Ik

Selamat Jalwa! (Legyetek örökké tartó Örömben) Most lépünk be egy olyan periódusba, melyben az ősi családok kiemelkedő fontosságúakká válnak Földi szövetségeseink körében. Jelenleg egy sor nagyon érzékeny tárgyalással foglalatoskodnak. A célja ezeknek a megbeszéléseknek azon kondíciók megszilárdítása, amik a sötét összeesküvés végső feladásával kapcsolatosak. Amint ezek a megállapodások megvannak, a letartóztatások a legmagasabb szinten elkezdődnek, és az összeesküvés ideje lejár egy bizonyos fokú ceremónia közepette. Ez az eljárás az egyike annak, amit a tárgyalóink jól ismernek. A feladás nem csak a gazdagság feladásáról szól; ez az évezredek óta őket körülvevő hatalom feladásáról is szól. Régen azelőtt, az Anunnaki választotta őket különleges kegyeltjeinek. Ebben a státuszban, ezek az egyénekből álló csoportok óriási hatalom közepette ténykedtek. Ez az összeesküvés most tévesen, a saját jogának tekinti ezt a hatalmat. Valójában ezt a privilégiumot az Anunnaki adta nekik. Az idő most lejárt felettük, le kell mondjanak erről. Ezek a megbeszélések bebiztosítják, hogy ez olyan gyorsan és könnyedén történjen, amennyire csak lehet. Ez a hivatalos feladás lehetővé tesz egy globális pénzújraindítást, aranyhátterű pénzeket, és új kormányzást.

Sok nyugati kormány és azok pénzügyi bázisú képviselői tudják, hogy egy új valóságnak kell megszületni. Ez a művelet lehetővé fog tenni globális fordulópontot, és lehetővé teszi a világszinttű jólétet és humanitárius programok finanszírozását. Ez a művelet bebiztosítja, hogy egy új valóság elkezd valóra válni. A Mennyország szándéka az volt, hogy ez megtörténjen már nagyjából másfél évtizeddel ezelőtt. Mindazonáltal, az összeesküvés képes volt véghezvinni a 9/11-et, ami Földi szövetségeseinket arra kényszerítette, hogy átcsoportosuljanak. Ezek a hitvány tettek lehetővé tették, hogy az összeesküvés visszanyerje az irányítást. A Mennyország nem engedte nekünk, hogy átlépjünk egy sor előfeltételt. Ezek a megszorítások teljes mértékben el lesznek törölve, amikor a közzétételt bejelenti egy sor meghatározó kormány. Addig, az Agarthaiak és mi, olyan dologra lettünk korlátozva, hogy mit tehetünk, és mit nem. Quan Yin és Szent Germain Felemelkedett Mesterek gondosan felügyelik azt ami történik. Arra számítunk, hogy ezek a megbeszélések sikeresek lesznek, és egy hivatalos hatalomátvétel ideje valóban nagyon közeli.


Amint a közzététel megtörténik, megtehetjük bejelentéseinket, és igazán megkezdhetjük új műveleteinket, melyek lehetővé teszik számunkra, hogy több nappali nyílt küldetést végezzünk. Azon a ponton, a hajóink megkezdik felvenni érdekelt egyének első hullámát az anyahajóinkra - ahol egy általános túrát fogunk tenni, és ugyanakkor beszélgetésbe kezdünk az emberek mentorainak aktuális eljöveteléről. Arra használjuk ezt az időt, hogy jobban megismerkedjetek velünk. A landolások után a kölcsönhatásunk mérhetetlenül megnövekszik. Ez a végső periódus lehetővé fogja tenni nektek, hogy jobban megismerjétek az Agarthaiakat is. Amikor Atlantisz megtámadta Lemúriát, az Agarthaiak ideiglenesen elvágták kapcsolatukat a felszíni birodalmakkal. Atlantisz ezt az időt arra használta, hogy uralkodóvá tegye magát Gaia felszíni birodalmában. Ez az uralom véget ért, amikor Atlantisz elpusztult nagyjából 13 évezreddel ezelőtt. Az Atlantisziak elmenekültek a Kentaurra, és ráhagytak titeket új mestereitekre, az Anunnakira. Ezek a Lények maradtak gondnokságban egészen addig, míg a békekötés meg nem történt az Anchara Kontinuummal az 1990-es évek közepén.

A jelenlegi idő az, melyben a végső feladást tárgyalják, még akkor is, ha az összeesküvés megkísérel valamilyen csínyt, hogy megváltoztassa jelenlegi dilemmáját. Biztosíthatjuk, hogy ez nem fog megtörténni. A sötétség vagyona és hatalma le lett faragva olyannyira, hogy egy ilyen feléledés nagyon valószínűtlen számára. Földi szövetségeseink vezetnek egy sor eseményt bolygó szerte. Ezek az események alapvetően összeköttetésben állnak olyan szinten, hogy a sötét összeesküvés veresége biztosítva van. A jelenlegi megbeszélések csupán ezeknek a fontos kirakóknak egy másik darabjai. Arra használjuk a technológiánkat, hogy meggátoljunk bármilyen katasztrófát, hogy a sötétség ne késleltethesse feladását. Ráadásul, a Mennyország egy nagyon agresszív tervet adott nekünk, hogy egy biztonsági tervvel rendelkezzünk arra, ami jelenleg kiszivárog. Ezek az események igencsak egyértelművé teszik, hogy valami nagyon csodás ünnep közeledik!

Namaste! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Társaink folytatják a találkozókat a sötét összeesküvés kijelölt képviselőivel. Megparancsoltuk a Mennyország áldott nevében, hogy ezeknek a megbeszéléseknek egy igazi hálaadásként kell szolgálniuk az emberiség javára. Szent törvények követelik azt, hogy megfelelő módon belesöpörjük ezen rossz irányba tartó Lényeket a történelem hulladékgyűjtőjébe. Ez az isteni feladat azt igényli, hogy társaink napvilágra hozzák a bűneiket és hatalmas vétkeiket bizonyító listát. Ez a speciális lista lesz a bizonyítéka annak, hogy mit is tettek. A sötétség a fájdalmas tettei ellenére, még mindig a mi emberi gondviselőnk. A mennyország azt követeli, hogy szabadítsuk meg őket a hatalomtól, hogy előkészítsük őket az elkövetkezőkre. Így mindegyiküket teljesen el kell különítenünk az emberektől, míg az aktuális áttérés a teljes tudatosságra megtörténik. Ez az isteni rendelet azt jelenti, hogy ezeknek a megbeszéléseknek csak egyetlen kimenetele lehet, az elkerülhetetlen győzelmetek!

Ezek a találkozósorozatok meg fogják határozni azt az utat, amit az új valóságotok hivatalosan be fog mutatni nektek. A sötétség kiválasztott kormányvezetőinek óvatosnak kell lenniük jelenlegi pozícióik tekintetében. Nem áll szándékunkban adni nekik semmilyen erőforrást, amivel bármilyen módon gátolhatják a változás haladását. A Mennyország készen áll begyorsítani azokat az átalakulásokat, amik most történnek a fizikai, mentális, és érzelmi testetekkel. A sötétségnek teljes mértékben fel kell fognia, hogy most elvágják őket olyan bizonyos erőforrásoktól, melyekkel újabb késleltetésekhez vezethetnének. Így most egy áldott kötélen sétálunk. Ez az ami történik mindenütt ezen a fenséges bolygón. Nagyon hamarosan, megkapjátok azokat az erőforrásokat, amik igazán megváltoztathatják valóságotokat. Használjátok ezeket bölcsen. Hogy segítsetek nekünk, emlékezzetek rá, hogy vannak már elérhető erőforrások számotokra. Ezek segíthetnek nektek elérni szent céljaitokat!

Engedelmeskedtünk a Mennyország által nekünk adott rendeleteknek, és korrekt módon használtuk fel azokat. Mindig legyetek bölcsek, és értsétek meg ezt a halványodó valóságot. Használjatok eszközöket melyeket már ismertek, és álljatok készen olyan új eszközök használatára is, amikkel dicsőséges módon ellátnak benneteket. Egy új valóság formálódik. Ez azt igényli, hogy a sötéteket elbocsássák és aztán elkülönítsék tőletek. Ezek a gonosz kígyók könnyedén megfoszthatnak benneteket áldásaitoktól. Ezért félre kell állítanunk őket, és aztán örömben tudjuk átadni nektek a Mennyország áldásait. Biztosak vagyunk benne Drágáink, hogy a nektek adott új környezet valóban győzelemre van ítélve! Növekvő tudatosságotok egy veszélyekkel teli birodalomban éledezik. Mi kiküszöböljük ezeket, és készen állunk, hogy ezeket az élősködőket tömegesen elkülönítsük tőletek. Egyszerűen azt kérjük, hogy legyetek nyugodtak, és álljatok készen szent álmaitok megvalósulására. Hozsanna! Hozsanna! Hozsanna!

Ma folytattuk heti üzeneteinket veletek. Őszintén kérjük tőletek, hogy továbbra is a sikerre összpontosítsatok, és ezen sötét semmirekellők tőletek való elkülönítésére. Engedjétek az új valóságot valóra válni, és lehetővé tenni számunkra, hogy végre megfelelő módon és szabadon szólhassunk hozzátok. Nagy győzelmünk egyre közelebb van mindannyiunk számára! Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

Földi Mennyország

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Top Ad