https://hatartalanvilag.blogspot.hu/ Sheldan Nidle - Üzenet a Galaktikus Föderációtól - 2014.12.16. - Határtalan Világ

Önismeret

Rejtély

Post Top Ad

A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia Üzenete
2014. December 16.

Sheldan Nidle által (a Galaktikus Föderációval való közvetlen összeköttetésen keresztül)
11 Chicchan, 4 Mol, 11 Ik

Dratzo! Több hírrel érkezünk hozzátok. Beaktiválták azt a mechanizmust, ami megadja nektek áldásaitokat. Összekötőink azt jelentik, hogy ezen eljárás első aspektusai folynak, és nem akadnak buktatókba. Földi szövetségeseink magabiztosan használnak egy olyan kézbesítő rendszert, amit már jól leteszteltek az évek során. Az a vágyunk, hogy egy sor fontos elem a helyére kerül még jóval Karácsony eljövetele előtt. Ebben a tekintetben, kapcsolatba léptünk azokkal, akik ezen különféle projektek felelősei, és kifejtettek egy sor olyan körülményt, amit arra alkalmaznak, hogy biztosítsák a sikerét ezeknek a különféle kézbesítéseknek. Tudjuk, hogy ezek a kézbesítések azok hatáskörébe tartoznak, akik véghezviszik a szükséges finomhangolásokat egy új és sokkal tisztességesebb bankrendszer felállításához. Ez az új rendszer az, ami kezelni fogja azon kézbesítések zömét, amik elhozzák nektek áldásaitokat. Ezen kézbesítések első része meggyőző módon fogja bizonyítani, hogy ez a sok jóléti és humanitárius projekt valóban megállíthatatlan. A mi vágyunk ezeket az első kézbesítéseket arra használni, hogy bebizonyosodjon mindenki számára, hogy a sötétség hatalmának vége.

Az i.sz. 2014-es Gregoriánus év ezen lezárulása egy felettébb üdvözítő vízválasztóként válik ismertté számotokra. Nem csak a jólét kezd el terjedni közöttetek, hanem az új kormányzásnak is valóra kell válni. Amikor Szent Germain Gróf és Thomas Jefferson megírta az amerikai Függetlenségi Nyilatkozat kezdetleges vázlatát, azzal mindenki számára a szabadság, a szuverenitás, és a jólét nagy harsonáját szánták megszólaltatni. Ez a dicsőséges dokumentum kezdetben olyan volt, ami felhozta a rabszolga kérdést, ami akkoriban létezett Amerikában. A dokumentum valódi hivatásának megvalósulása, több mint két évszázadba telt. Ami most történik, az egyértelműsíti mindenki számára azokat az isteni igazságokat, amik elválaszthatatlan részét képezik ennek a dokumentumnak, és lehetővé teszik ennek a bolygónak, hogy végül véghez vigye dicsőséges felhatalmazását. A közelgő idő eseményei még jobban rá fognak világítani erre a témára. Látni fogjátok egy csendes forradalom végső beteljesedését, aminek véghezvitele szó szerint évszázadokat vett igénybe. Azok akik oly szorgalmasan elkötelezték magukat ezen ügy iránt, végül learatják igaz jutalmukat, amiket oly csodás módon megérdemelnek.


Ez a csendes forradalom arra lett szánva, hogy felállítsa az új kormányzást, mely a nép eszközeként hivatott létezni, és a nép jogainak igaz védelmezőjeként. Ez a kormányzati szervezet lesz az első kifejeződése annak, aminek a galaktikus társadalmatoknak lennie kell. Feljebb léptek egy tudatosságszállító övön, ami elkerülhetetlenné teszi a teljes tudatosságba való elvezetéseteket. Társadalmatokat állandóan arra késztették, hogy azt higgye, hogy a szűkölködés és a verseny az emberi társadalom alaptermészete. Természetesen nem. A technológia és a tudatosság egységet alkot, ami elvezet azokhoz a birodalmakhoz, amiket mi nap szinten benépesítünk. Az egyedüli veszély a technológiába vetett túl nagy bizalom, hogy nincs szükség állandó emberi adatbetáplálásra. Az intelligencia a spirituális tudatosság alkalmazásán alapszik. Egy ilyen betáplálás létfontosságú és soha nem tudjuk túlságosan kihangsúlyozni ezt. Egy olyan ponton vagytok technológiai történelmetekben, ahol teljes mértékben figyelmet kell fordítanotok egy ilyen figyelmeztetésre. Ez az amiért örülünk, hogy egy speciális spirituális beavatkozás van folyamatban. Ez a beavatkozás gyorsan átvezet benneteket a teljes tudatosságba való visszatérésetek elé vetett bármilyen potenciális akadályon.

A közelgő napi események a célotokhoz vezető utat ígérik nektek. Itt vagyunk Agarthai unokatestvéreink mellett, hogy lehetővé tegyük számotokra, hogy gyorsan csodás technológiák használatába kezdjetek, amik sokkal könnyebbé teszik nektek az előrehaladást. Gaia látni akarja, hogy globális társadalmatok nem kívánja többé kutatni az ő erőforrásait, és beszennyezni élőhelyét. Az emberiséget egy különleges mennyei őrzőnek szánták Gaia számára, és annak, aki teljes mértékben felfogja szerepét az isteni terv fizikaiságon keresztüli kibontakoztatásában. Végül szent csillagnemzetté bővítitek birodalmatokat, mely kegyesen vezeti a sok vízvilágot a ti gondnokságotok alatt, és őrködik minden világ felett, mely ezt a ti különös csillagnemzeteteket alkotja. Ezek az isteni feladatok olyan felelősségek, amiket örömmel kell felvállalnotok. Mindegyikőtök mélyen belül felfogja, hogy miért vagytok itt, és magából adódóan érti, hogy miképpen kell ezt kivitelezni. Annyira örülünk, hogy a Mennyország nekünk adta ezt a kötelességet. A közelgő idők lesznek azok, ahol újra bemutatkozunk mindannyiótoknak!

Sok Áldás! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Társaink jelenleg azon dolgoznak spirituális és űrcsaládjainkkal, hogy biztosítsák, hogy a kézbesítések terv szerint menjenek. Jelenleg épp teszteljük ezt a rendszert, hogy az könnyedén és megerőltetés nélkül kézbesítse áldásaitokat. Eddig úgy látjuk, hogy a rendszer terv szerint működik. A hét elején szándékozunk utasítást adni a rendszernek, hogy hajtsa végre kézbesítéseit. Azon dolgozunk csoportosan, hogy a rendszer sikerére összpontosítunk, és hogy képes legyen működésbe hozni tervünk következő részét. Amint a kézbesítések megvannak, az új kormányzás valóra válik. Most épp arra várunk, hogy a kiválasztott egyéneket Washingtonba juttassuk, ahol felvehetik kulcspozícióikat az ideiglenes kormányban, ami felállítja az alkotmány és a szokásjog visszatérését. Ez lesz a prototípusa sok más kormánynak, amik felváltják a többi rezsimet is hamarosan az új amerikai kormányzás sikerét követően.

Ez a kormányzásban bekövetkező változás egy növekvő jóléttel társul, és egy globális előrelépéssel a béke és az együttműködés irányába. Ez az előrelépés a béke irányába, végül előtérbe hozza a különféle "kis" mozgalmakat, amik alternatívát teremtenek a sötét összeesküvés bankrendszerére. Ezek a gyenge alapokkal rendelkező műveletek biztosították az eszközeit annak, hogy gyorsan bővüljenek, és elkezdjenek egy hatalmas infrastruktúra-kiépítést a "harmadik világon" keresztül. Mi spirituálisan támogattuk ezeket a mozgalmakat, és megvédtük őket a kudarctól. Fontos tiszta vizet, jó utakat, csatornát biztosítani, és egyszerű hozzáférést a bankügyintézéshez, és más eszközöket az ökorendszer fejlesztéséhez. Fontos, hogy Gaia része legyen minden globális fejlesztésnek. Űrcsaládjaink érkezése tovább fogja egyértelműsíteni ezt. Előre látjuk a globális felállást, mely a Gaia-val való spirituális újraegyesülésen alapul.

Nézzük mi is történik. Emelkedtek tudatosságban. Ez tudatosabbakká tesz benneteket egymásról, és hogy segítenetek kell egymásnak. Tudatossá váltok arról, hogy növekednek a körülöttetek lévő világ iránti felelősségeitek. Tudatosabbá váltok arról, hogy társadalmatok hogyan járul hozzá egy tömeges kihalási ciklushoz. Ráébredtek, hogy technológiátoknak megvan az a képessége, hogy mindezt átfordítsa. Mindazonáltal a kulcs összetevő spirituális. Használjátok egyetemes Szereteteteket és Fényeteket, mely az egyetlen dolog ami megmentheti valóságotokat. Ezért tömegesen át kell értékelnetek értékrendeteket, és elkezdeni igazán figyelemreméltó módon használni ezt az új értékelést. Elkezdtek átalakulni az elmelogikát hangsúlyozóból szívlogikát hangsúlyozóvá. Ennek nőnie kell, amint átalakultok korlátozottból teljes tudatosságra! Ezért csak azt mondjuk, Hozsanna! Hozsanna! Hozsanna!

Ma átnéztük mi is történik birodalmatokban. Azt kérjük használjátok bölcsességeteket és imáitokat, hogy elhozzátok ezt az új valóságot. Sokan vannak most azzal elfoglalva, hogy valóra váltsák amit átbeszéltünk veletek. Azt kérjük támogassátok ezen tetteket, és használjátok fel belső erőtöket, hogy előrehozzátok ezt az új valóságot! Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

Földi Mennyország

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Top Ad