https://hatartalanvilag.blogspot.hu/ Hogyan lássuk és olvassuk az emberi Aurát - Határtalan Világ

Önismeret

Rejtély

Post Top Ad

Régen az emberek rendelkeztek az Aura látásának képességével. A spirituálisan nagyon fejlett egyéneket, mint Buddhát, Jézust és közeli tanítványaikat mind aranyszínű glóriával festették le a fejük körül, mert néhány művész rendelkezett az Auralátás képességével.

Nincs semmi paranormális az Univerzumban, kivéve a mi korlátozott megértésünket a Természetről. Amiről úgy hisszük, hogy tudjuk most itt a Földön, az mindössze egy aprócska csepp a Tudás Óceánjából.

A távoli múltban istenítették a megmagyarázhatatlan dolgokat, és csodáknak nevezték őket. Régen az emberek rendelkeztek az Aura látásának képességével. A spirituálisan nagyon fejlett egyéneket, mint Buddhát, Jézust és közeli tanítványaikat mind aranyszínű glóriával festették le a fejük körül, mert néhány művész rendelkezett az Auralátás képességével. Ausztráliaban West Kimberley félreeső területén történelem előtti barlangrajzokat találhatunk, melyek több ezer évesek és embereket ábrázolnak arany glóriával a fejük körül.

A Természet MINDENT megadott számunkra ami az Aura látásához kell. Mindössze arra van szükség, hogy tudatos erőfeszítéssel összehangoljuk érzékszerveinket. Ha meg se próbálod, SOHA sem fogod látni az Aurát. Viszont ha egyszer valamit saját magad is LÁTSZ, nem kell többé senki másba vetett hitedre sem támaszkodnod. Egyszerűen TUDNI fogod. És a tudásodat még több tanulásra fordíthatod. 

Sok nagy ember mondta a múltban, hogy "van szemünk, de minek, ha egyszer úgy sem látunk velük". Ezen dokumentum későbbi részeiben rájössz majd, hogy miről beszéltek. 

MINDENKI képes látni az aurát egy bizonyos fokig. Ahelyett hogy újabb rejtélyt csinálnánk az újonnan megszerzett képességemből, a célom az, hogy mindenkinek megmutassam mire is képes a saját szemeivel. Ha egyszer majdnem mindenki (beleértve a gyerekeket is) ugyanazt a dolgot látja, akkor úgy gondolom, hogy ez a képesség része saját Természetünknek és kitüntetett figyelmet érdemel. 

Ez az oldal összefoglalja azon előadások tartalmát, amelyeket Dr. Tom J. Chalko szokott tartani az Aura látásáról és olvasásáról. Ez egy RÖVID és VÁZLATOS írás. A legjobb eredmények elérése érdekében bele kell nézned időről időre.


Mi is az az AURA? 

Világegyetemünkben minden rezgésekből áll. Minden atom annak összes részével együtt, minden elektronnal és elemi részecskével, még a tulajdon gondolataink és tudatunk is rezgésekből épül föl. Úgy határozhatjuk meg az Aurát, mint rezgést, amely minden anyagi tárgyat körülölel. Ez már elég az Aura érzékeléséhez, feltéve ha képezhetjük magunkat a Aura rezgéseinek látására.

  • Az élő (tudattal rendelkező) dolgok (emberek, növények stb.) körül lévő Aura idővel változik, néha meglehetősen gyorsan. 
  • Az élettelen tárgyak (kövek, kristályok, víz) körül lévő Aura alapjában véve állandó.
  • A fentebbi állításokat megkérdőjelezhetetlenül bizonyították orosz tudósok, akik a Kirlian effektust használva már több mint 50 éve tanulmányozzák az Aurát. 

Az emberek körüli Aurát részben elektromágneses sugárzás alkotja, ami a mikrohullámútól az infravörösön át egészen az ultraviola fényig mozog. Az alacsony frekvenciájú mikrohullámú és infravörös része a színképnek (testhőmérséklet) úgy tűnik, hogy a testünk alacsonyabb funkcióival van összefüggésben (DNS szerkezet, anyagcsere, keringési rendszer stb.) míg a magas frekvenciájú (ultraviola) hullámok inkább a tudatos tevékenységeinkkel kapcsolatosak, mint a gondolkodás, kreativitás, szándékaink, humorérzék és érzelmeink. Az orosz tudósok, akik 3 évtizeddel tartanak mindenki előtt az Aura kutatás területén felfedezték, hogy DNS-ünk megváltoztatható a mikrohullámú Aura befolyásolásával. A magas frekvenciájú ultraviola rész nagyon fontos és egyben a legérdekesebb, de mind közül a legkevésbé ismert is. Ugyanakkor ez az a rész, ami puszta szemmel is látható.

Miért van szükségünk az Aura látására? 

Az Aura színei és intenzitása, különösen a fej körüli és fölötti rész, NAGYON speciális jelentéstartalommal bírnak. Valakinek az Auráját nézve láthatod a gondolatait, még mielőtt verbálisan is kifejezné őket. Ha nem ért egyet azzal amit mond, a hazugsága ténylegesen is látszik. Senki sem hazudhat előtted leplezetlenül. Nem hamisíthatjuk meg saját Auránkat. Mindenki számára láthatóan mutatja a Igazi Természetünket és szándékainkat. 

Ezen kívül Auránk egyfajta spirituális kézjegy. Ha olyan embert látsz, akinek világos és tiszta Aurája van, BIZTOS lehetsz benne, hogy jó szándékú és spirituálisan fejlett, még akkor is ha szerény és nincs tudatában. Ugyanakkor ha egy embernek szürke vagy sötét az Aurája, BIZTOSRA veheted, hogy tisztátalan szándékai vannak, mindegy, hogy mennyire impresszívnek, ékesszólónak, műveltnek, jó kiállásúnak vagy jólöltözöttnek is tűnik az illető. 

ALAPVETŐ FONTOSSÁGÚ, hogy ellenőrizzük az Auráját bármely vallási vezetőnek, spirituális tanárnak, mesternek vagy gurunak. Ezeknek az embereknek egy tisztán kivehető aranysárga glória kell, hogy legyen a fejük körül. Ha nincs nekik, SOKKAL TÖBBRE mész egyedül, mint velük. 

Csatlakozni egy szektához vagy valláshoz, amit nem odavaló emberek vezetnek megfelelő Aura nélkül, nagyon veszélyes a tudatosságod számára. De hol a veszély? Amikor eljön az ideje, hogy ténylegesen használd az információt, amit a tudatod erről az életedről tárol, előfordulhat, hogy közel semmi hasznosat nem találsz, ha az életed rituálék és más emberek csordájának a követésére fókuszálod. Ilyen esetekben szükséges, hogy mindent újratanulj az elejétől kezdve. A legtöbb szektának, vallásnak, és politikai vezetőnek mindössze két dolog jár a fejében: a pénz és a hatalom, hogy irányíthassák az embereket. És ezt magad is LÁTHATOD az Aurájukban. Képzeld csak el, hogy milyen változások lennének a Földön, ha sok ember lenne rá képes, hogy lássa vezetőinek az Auráját és ez alapján választaná ki őket. 
Az Aura olvasásával felfedezheted a test rendellenességeit (a betegségeket) jóval a fizikai tünetek megjelenése előtt. Az Aura tudatos irányításával képes vagy önmagad meggyógyítására.
Ámbár, a fizikai test gyógyítása SEMMI ahhoz képest, amit az Aura látása és olvasása jelenthet tudatod és spirituális fejlődésed számára. 

Mindenkinek van Aurája. De a legtöbb embernek a Földön NAGYON GYENGE és zilált. Ez közvetlen következménye annak a materialista életszemléletnek, ami gátolja és elnyomja a tudat fejlődését, félelmet, irigységet, féltékenységet és hasonló érzelmeket nevelve az emberekben. Az ilyesfajta szemléletmód elnyomja az Igaz Természetüket, és ez az elfojtás az Aurájukban is megjelenik. 

Ha megtanulod az Aura látását, gyakran szembekerülhetsz egy KÜLÖNÖSEN NEHÉZ kérdéssel: Meg tudod mondani, hogy milyen az Aurám? - ez az a helyzet, amikor egyáltalán nem látsz semmiféle Aurát vagy amit látsz, arról inkább nem szeretnél beszélni. Az egyik legjobb válasz, ami szerintem ilyenkor adható: miért nem tanulod meg látni magadnak te is? És ez egyike az alapvető okoknak, amiért az embereket az Aura látására tanítom. 

Amikor az emberek felismerik, hogy az Aurájuk mindenki más számára is látható és igen sokan látják, ügyelni fognak a gondolataikra. És megpróbálják majd látni és fejleszteni saját Aurájukat. A folyamat során jobbak és bölcsebbek lesznek, képesek arra, hogy felismerjék más emberek szándékait. Ennélfogva, az egész világ sokkal jobb lesz, ha mindenki megtanulja az Aura látását és megértését.

Gyerekek és az Aura 

A nagyon fiatal gyerekek (5 éves korig) természetes módon látják az Aurát. A csecsemők gyakran néznek az előttük lévő ember FÖLÉ. Ha nem tetszik nekik a fej feletti Aura színe, vagy ha ez a szín nagyon különbözik szüleik Aurájának színétől, sírni kezdenek, mindegy, hogy mennyire is mosolyog az illető. 

A gyerekeknek sokkal tisztább és erősebb az Aurája, mint a legtöbb felnőttnek, akiknek Természetét általában elnyomja a materialista világ felületes példáinak követése. Amikor a 12 éves fiamat megtanítottam saját Aurájának látására azt mondta, hogy kiskorában legtöbbször képes volt az Aurák érzékelésére. De mivel senki sem törődött vele igazán, úgy gondolta, hogy lényegtelen dolog és talán valami baj van a látásával. Ez egy tipikus helyzet. Szerintem a gyerekeknek meg kéne tanulni az Aura látását és olvasását még általános iskolában, így soha nem veszítenék el a természetes képességüket.

A Szemeink 

Tulajdon szemeinkkel mindössze egy nagyon vékony frekvenciatartományba eső Elektromágneses (EM) rezgések érzékelésére vagyunk képesek, melyek a 0.3 mikro méteres hullámhossztól a 0.7 mikro méteresig terjednek - lilától a pirosig. Az említett frekvenciatartományba eső rezgéseknek egyfajta keveréke a szín, amit a szemünkkel képesek vagyunk látni. Ezt a keveréket pontosan mérhetjük, ha rögzítjük a fény spektrumát (színképét), de mindez csak speciális eszközök, ún. színképfénymérők (spektrofotométerek) segítségével oldható meg. 

A színek amiket a szemünk észlel, mindössze részleges érzékelése a SOKKAL bonyolultabb valóságnak, ami a fénynek összetett rezgéseiből áll (és ezzel együtt más rezgésekből is). Hogy megmagyarázzuk a fenti állítást, meg kell határoznunk a színkép (spektrum) fogalmát és a módot, ahogy szemeink érzékelik a színeket.

Hogyan lássuk az Aurát: az aurikus látás kifejlesztése 

Az Aura látásához szükség van

  • a szemeink érzékenységének növelésére és
  • az érzékelt rezgéstartomány kiterjesztésére a látható fény mögé.

A fentieket elérhetjük

  • a periferikus látásunk használatával és fejlesztésével
  • az expozíció fokozásával
  • és azzal, ha erősítjük a látásérzékelés feldolgozását az agyban - növelve a kapcsolatot a bal és a jobb agyfélteke között.

Periferikus látás 

Miért is kéne használnunk a periferikus látásunkat? A retinánk (a szem fókuszsíkja, ami a fényérzékeny sejteket tartalmazza) kevésbé sérült ott, mint a középső részen. A retina középső része folyamatosan használatban van, és az évek során halmozottan károsodik a túlzott és/vagy mesterséges megvilágítástól (TV, számítógép, mesterséges fény stb.) Ezenkívül a központi látómezőt arra tanítottuk az évek során, hogy csak bizonyos módokon lásson. 

Vedd figyelembe, hogy a fiatal gyerekek sokkal könnyebben látják az Aurákat, mert a középső látómezejük még nem sérült meg. Aztán amikor iskolába mennek, megmondják nekik, hogyan használják látásukat egy bizonyos módon, és fokozatosan elveszítik a természetes aurikus látásukat.

Az expozíció növelése 

Amikor egy sötét beállításról szeretnénk fényképet készíteni, növelnünk kell a film expozíciójának idejét. A szemünk szemszögéből nézve ezt úgy érhetjük el, ha pontosan EGY pontra koncentrálunk hosszabb ideg (30-60 másodpercig). 

Amikor szemeink mozognak vagy a kép mozog a szemünk előtt, látószervünk átlagolja a képeket. (másodpercenként 25 képkockát a TV-ben egy gördülékeny mozgásnak látunk) Amikor egy pontra koncentrálunk, növeljük az érzékenységünket, mert átlagoljuk a bejövő fényt, fokozva annak hatását.
A fényérzékeny sejtjeink (Piros, Zöld és Kék) rezgésérzékelőként műkődnek akár csak 3 rádióvevő készülék, amit 3 különböző színre hangoltak. Amikor egy nagy kilengésű rezgést szeretnél létrehozni, mondjuk egy hinta esetében, megteheted nagyon gyenge de folyamatos erőt használva a meghajtásra. Azzal, ha szemeiddel egy pontra koncentrálsz nagyon hasonló hatást érsz el: minimális ingerléssel képes vagy fokozatosan nagyobb rezgésbe hozni a fényérzékelő receptorokat, és ez az agyban vizuális érzékelést idéz elő.

1. Koncentrációs gyakorlat 

Helyezd az 1. ábrán látható képet körülbelül 1,5 méterre magad elé. Nézd pontosan a fekete pöttyöt legalább 30 másodpercig vagy tovább, és figyeld meg a színes pontokat a periferikus látásoddal. Ne engedj a kísértésnek, csak a fekete pöttyöt nézd.

1. ábra - Kép a koncentrációs gyakorlatokhoz 

Figyeld meg, hogy a színes területeket úgy tűnik, mintha egy másik szín Aurája ölelné körül. Amikor a periferikus receptorainkat stimuláljuk egy ideig, színérzeteink vannak, amik teljesen mások, mintha a központi látásunkat használnánk. Minél többet koncentrálsz, annál világosabb az Aura a színes területek körül, mivel az érzékenységed nő. Korábban képes lettél volna ezt a képet nézni órákon át anélkül, hogy bármit is láttál volna. A gyakorlat kulcsa az, hogy EGYETLEN pontra koncentrálsz elég hosszú ideig. Ez a gyakorlat azt a módot szemlélteti, ahogyan nézni kell az emberi Aurák látásához, tudatosítva magunkban látószervünk és érzékelésünk bizonyos képességeit. 

2. Koncentrációs gyakorlat 

Ennek a gyakorlatnak a célja az, hogy élénkítse a kommunikációt mindkét agyfélteke között, ezáltal a "feldolgozási hatásfokot" növeli, ami szükséges az Aura látásához. Helyezd a 2. ábrán látható képet kb. 1 méterrel magad elé. Nyújtsd előre a kezed, így ujjaid egyike a körök között és alatt van.
Fókuszálj az ujjad végére és ne törődj a körökkel, nézz át rajtuk. Most 4 kört kellene látnod. Ha ez sikerült, próbáld meg a két középsőt EGYESÍTENI (hogy átfedjék egymást) és EGY kört látni EGY FEHÉR KERESZTTEL az ujjad tetején, középen a kettő között. Ha látod a keresztet az annak a bizonyítéka, hogy bal agyféltekéd (ami a jobb szemmel van kapcsolatban) a jobbal kommunikál (ami a bal szemedhez tartozik).

2. ábra

Ez a gyakorlat nagyon hasznos: mindössze 5 perc alatt megduplázza a bioenergiád, és elősegíti az öngyógyulást. 

A kereszt először lebegni fog és bizonytalannak tűnik majd. Kísérletezz a szemed és az ujjad közti távolság változtatásával, hogy elérd a tökéletes keresztet. Jelentős haszonra tehetsz szert 3-5 perc után, lehetőleg pislogás nélkül, de a bűvös időtartam úgy tűnik, hogy 45 perc folyamatos koncentráció, ami IGAZI változást idéz elő a szellemi (mentális) és aurikus képességeidben.
Tapasztalataim szerint a legjobb 1 vagy 2 perccel kezdeni és fokozatosan növelni az időtartamot hétről hétre. A rövid és intenzív koncentráció jobbnak tűnik mint egy hosszabb, amit a gyakorlás hiánya félbeszakít. 

Fokozatos gyakorlással el kellene érned, hogy az ujjad nélkül is meglásd és fönntartsd a keresztet. Miközben a kereszt megtartásával foglalkozol próbálj meg tudatába kerülni a másik 2 körnek is és minden más körüllévő dolognak a periferikus látásod használatával. A periferikus látásod használatával aurikus színeket kellene lássál a fenti körök körül. Amikor képessé válsz arra, hogy elemezd a környező dolgokat a periferikus látásoddal, a kereszt (és a koncentráció) elvesztése nélkül, készen állsz az Aurák látására és olvasására. 

A koncentráció magasabb szintjei: 

Az egyik átmérő a keresztben rendszerint a másik "előtt" látszik. Ez azt jelenti, hogy az egyik agyféltekéd dominál a másik felett. A férfiak általában a vízszintes átmérőt látják fölül (bal agyfélteke dominál), míg a nők többnyire a függőlegeset (jobb agyfélteke dominál).

Próbáld meg a "rejtett" átmérőt előtérbe hozni annyira, amennyire csak lehet, tudatos koncentrációval. A koncentráció legmagasabb szintje a tökéletesen egyensúlyban lévő kereszt elérése és megtartása, aminek mind a négy karja ugyanolyan intenzitású, ilyenkor tökéletes az egyensúly a két agyfélteke között. Nagyon sok ember tapasztal bámulatos hatásokat ezen a ponton. Először, a koncentráció mélyebb lesz. Másodszor, 2-3 perc után úgy tűnik, mintha elvesztenéd a látványt, a világos háttér sötét lilává vagy rózsaszínné válik. Az érzékenységed és tudatosságod nagyban fokozódik. Minden érzés megszűnik létezni. 

Sok ember beszámolt róla, hogy a Csakrapóló viselése jelentősen javítja az effajta koncentrációt, és az én tapasztalataim is ezt támasztják alá.

Egyéb Koncentrációs Gyakorlatok

Színek és Aurikus Párok 

Az 1. és 2. koncentrációs gyakorlatban már fölfigyeltünk rá, hogy a valódi színeket eltérő színű Aura veszi körül. Ezek az aurikus színek nem véletlenszerűek. Lentebb egy listát találsz a szivárvány (monokromatikus) színeiről és a hozzájuk tartozó Aurikus Párjukról.

  • a vörös türkizkék, a türkizkék vörös színű aurát ad
  • a narancssárga kék, a kék narancssárga aurát ad
  • a citromsárga ibolyaszínűt, az ibolyaszín citromsárga aurát ad
  • a zöld rózsaszín, a rózsaszín zöld aurát ad 

A fenti táblázat a köztes színekre is érvényes, pl. a zöldessárga színnek lilásrózsaszínű aurája van. Megjegyezzük, hogy a fenti Aurikus párok KÜLÖNBÖZNEK a komplementer (kiegészítő) színpároktól, "színköröktől???" és "színátmenetektől???", amiket a földi tudomány hirdet. Bármelyik gyerek megerősítheti, hogy a fent említett Aurikus Párok léteznek. 

Ha jól körülnézünk, láthatjuk, hogy a Természet is gyakran alkalmazza az Aurikus Párokat. Vegyél csak egy piros madarat, és biztos lehetsz benne, hogy lesznek türkizszínű testrészei is. Ugyanez vonatkozik a kékes-narancssárga, sárgás-ibolya és zöldes-rózsaszínű színkombinációkra is, nemcsak madarakon, hanem halakon, lepkéken és virágokon is - mindenen, ami a Természet élénk színeit viseli. Alkalmanként előfordulhat, hogy a második legmegfelelőbb színt láthatod a tökéletes Aurikus Pár helyett. Feltűnt már, hogy a LEGTÖBB földi fának a virágai, amiket ZÖLD levelek vesznek körül, ibolyák, rózsaszínűek (lilák) vagy vörösek? Az Aurikus Színek a Természetben nagyon élénkítően hatnak, gyakran a szépség és a boldogság érzésével árasztanak el. 

Fontos, hogy jól megjegyezd a fenti Aurikus Párokat és emlékezz is rájuk. Hogy miért? Mert ha egy rózsaszínű Aurát látsz egy világoszöld ruhát viselő ember körül, nagy a valószínűsége, hogy nem az ember, hanem a ruha Auráját látod.

Az Aura érzékelése 

Ennek a gyakorlatnak a célja az, hogy először lássuk az Aurát és/vagy gyakoroljuk ezt a képességet. Fontos a megfelelő körülmények megteremtése, mert így nemcsak az Aurát látod jobban, de egyfajta önbizalomra is szert teszel a látottakból. 

1. Ültesd le az alanyt egy nagyon finoman megvilágított EGYSZÍNŰ FEHÉR háttér elé. A színes háttér megváltoztatja az Aura színeit, ehhez többlettudásra van szükséged a színek kombinálásáról. Néhány háttér/Aura variáció félreértelmezéshez vezethet. 

2. Nézz ki EGYETLEN PONTOT, és csak arra figyelj. A homlok közepe TÖKÉLETES erre a célra. Itt található az ún. Homlok Csakra vagy más néven Harmadik Szem. Néhány kultúrában (Indiában például) egy jelet raknak a homlokra. Az ilyesfajta jelek az ősi időkben egyfajta felkérést jelentettek, hogy vessünk egy pillantást az illető Aurájára. 

3. Nézd ezt a pontot legalább 30-60 másodpercig vagy még tovább. 

4. 30 másodperc után elemezd a környező dolgokat a periferikus látásoddal, miközben még mindig a kínézett pontra nézel. A koncentráció megtartása a legfontosabb. Álld meg a kísértést, és ne nézz máshova. Látnod kellene, hogy az alany körül a háttér világosabb és MÁS SZÍNE van, mint a távolabbi környezetnek. Így érzékeled az Aurát. Minél tovább koncentrálsz, annál élesebben látod. Jusson eszedbe, hogyha csak egy pontra figyelsz, az növeli érzékenységedet a szemedbe jutó Aura rezgések felerősítésével. 

5. A legmagasabb szintű Aura gyakorlatokat teljes sötétségben végzik, de ehhez több órányi folyamatos koncentrációra és rendszeres gyakorlásra van szükség.

Az Aura PILLANATKÉPE 

A koncentrálás befejeztével, még az Aurát nézve csukd be a szemed. Egy vagy két másodpercig most CSAK magát az Aurát látod. Készülj rá föl. Mindössze egy vagy két másodperced van amíg a fényérzékeny sejtjeid abbahagyják a rezgést és a látvány továbbítását az agyba. Ha elszalasztod, kezdheted az összpontosítást elölről. Próbáld kikísérletezni, hogy milyen gyorsan kell becsuknod a szemed a legjobb hatás eléréséhez.

Más emberek Aurájának megvizsgálása 

A legjobb ha egyenesen a homlok csakrára (vagy más néven harmadik szemre, 1,5 centiméterrel az orr fölött, a szemek között található) nézel és megpróbálod elérni, legalább 30-60 másodpercig megtartva azt a tudatállapotot, mint a fentebb említett koncentrációs technikánál. Tapasztalataim szerint a torok vagy homlokcsakra nézése hasonló eredménnyel jár. Ennek ellenére élég furcsa, és az érintett személy gyakran nehezményezheti, ha valakinek folyamatosan a mellkasát bámulod. Ellenben a homlokcsakrára nézve a beszélgetés nyugodtan folytatható. 

Mint mindig, most is a NAGYON finoman megvilágított, árnyékok nélküli háttér a legjobb. Bár gyakorlással, bármilyen egyszínű környezet (mint például a kék égbolt) megfelő lesz.

Hogyan lásd a saját Aurád 

Állj körülbelül 1,5 méterrel egy megfelelő méretű tükör előtt. Kezdetben legjobb, ha a mögötted lévő háttér egyszínű és fehér, árnyékok nélkül. A megvilágítás legyen NAGYON lágy és egységes, nem pedig ragyogó. Kövesd a fent említett utasításokat az Aurád meglátásához.

GYAKOROLJ legalább 10-15 percet egy nap, hogy növeld az érzékenységedet és fejleszd Aurikus látásodat. Ne feledd, a gyakorlás a legfontosabb ezen képesség kifejlesztéséhez.

Aurikus látás és utóképek 

A leggyakrabban feltett kérdés a szemináriumaim során az, hogy: Tom, nem lehet, hogy csak káprázik a szemem? Nos, a válaszom nem, épp hogy csak megtanultad, valójában mire is vagy képes látószerveddel. A fényérzékeny sejtek a szemben (Vörös, Zöld és Kék) olyan rezgésérzékelők, amik saját memóriával rendelkeznek. Ezért is képesek másodpercekkel a képi inger megszűnése után is továbbrezegni. 

Ezt a memóriát gyakran utóképek formájában érzékeljük. Az utóképeknek pontosan ugyanolyan alakjuk van, mint az eredetieknek. Egy saját Aurája által körülvett tárgy utóképe ugyanakkor nagyobb, mint az eredeti kép. Ezt a növekedést az Aura rezgése okozza, annak "pillanatképét" láthatjuk ilyenkor. Ezért alapvető fontosságú, hogy egy pontra fókuszáljunk amikor az Aurát nézzük, mert a fókuszpont megváltozása miatt az Aura képe összezavarodhat a tárgy utóképével.

Angyalforrás

2 megjegyzés:

  1. Szia érdekes ez a módszer egész jó, kérdésem van, mi az a "Csakrapóló"?

    Köszi Laci

    VálaszTörlés

Post Top Ad