https://hatartalanvilag.blogspot.hu/ Sheldan Nidle - Üzenet a Galaktikus Föderációtól - 2014.09.02. - Határtalan Világ

Önismeret

Rejtély

Post Top Ad

A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia Üzenete
2014. Szeptember 2.

Sheldan Nidle által (a Galaktikus Föderációval való közvetlen összeköttetésen keresztül)
10 Ahau, 18 Uo, 11 Ik

Selamat Jalwa! (Legyetek Örökké tartó Örömben!) Néhány csodás hírrel érkezünk! A NESARA közel áll a bejelentéshez. A pénzátértékelési eljárás valójában kész! A globális pénznem újraindítás már majdnem itt van. Ezek a fejlemények csak a megindítói egy a Földi szövetségeseink által évtizedekkel ezelőtt megkezdett eljárásnak. A kormányban és a pénzügyben lezajló változások mellett, ez az idő az, amikor mindegyikőtöknek ki kell szabadulnia abból a nagy mocsárból, ami a globális adósrabszolgaság. Egy sor fontos fejlemény és vele járó bejelentések azoknak a műveleteknek a beindítói, melyek megdöntik a sötét összeesküvést és sok kegyeltjét. Örvendezzetek és tudjátok szívetekben, hogy egy olyan művelet kezdődik, ami végül szabaddá tesz titeket, és helyreállítja egyéni szuverenitásotokat. Az új kormány meg fog invitálni benneteket, és tanácsotokat fogja kérni. Legyetek felkészültek rá, hogy mindezt a Fénybe vetett szilárd hittel és kegyesen fogadjátok. Várjuk azt az időt, ami megfelelő lesz az álcázás végetvetésére, és a mi jelenlétünk és jóindulatúságunk bejelentésére. Készen állunk, hogy a megfelelő pillanatban szóljunk hozzátok, és részletesen elmagyarázzuk az első kapcsolatfelvételt. A landolásunk egy olyan időt fog elindítani, ami felkészít benneteket a teljes tudatosság örömére.

Ez a teljes tudatosságba vezető út a küldetésünk lényege. Az elmúlt 13 évezred alatt figyeltünk benneteket és jelentést küldtünk otthonunkba, hogy mi is történik itt. A sötét összeesküvés az ő Anunnaki urainak a támogatásával nagyon közel került ahhoz, hogy egy állandó szolgasorba juttasson benneteket. Ez a rettenetes művelet egyszerűen véget ért, amikor az Anchara continuum békemegállapodást kötött, és kérte Mihály Arkangyal ősi próféciáinak beteljesedését. Ez megtörtént, és az Anunnaki elhagyta a sötét oldalt és szövetségesünkké vált. Az utóbbi 20 év arról szólt, hogy a sötétség kegyeltjei képtelennek bizonyultak eszközt találni rá, hogy megváltoztassák az elkerülhetetlent. Jelenleg egy nagy szakadéknál állunk. A Fény győzelme közel van. Földi szövetségeseink készen állnak, hogy leszereljék a sötétséget a hatalomról, és hatályba léptessék azokat az új kormányzati és pénzügyi rendszereket, amik jólétet és szabadságot hoznak a felszíni valóság számára. Ezek az események csak előzményei azoknak a végső lépéseknek, amik ahhoz kellenek, hogy befejezzétek a teljes tudatosságba vezető utatokat.

A teljes tudatosság az emberiség természetes állapota. Ideiglenesen lehúztak benneteket ebből a kegyes állapotból az ősi Atlantiszban. Atlantisz egy olyan földrész volt, ami furcsa ellentétekkel volt tele. Egy földrész volt, mellyel a közelmúltatok sötét kegyeltjei megpróbáltak összeköttetésbe lépni és számos alkalommal megmenteni. De ez a dolog már a kezdetektől fogva kudarcra volt ítélve. Ennek ellenére, és még más kudarcok ellenére is, a sötét kegyeltek elszántak maradtak. Furcsa látni, hogy ilyen mértékű eltökéltség a történelem megváltoztatását célzó ostoba kísérletek iránt veszendőbe ment. Ehelyett inkább segíteniük kellene a népüket, és a béke és a jólét irányába vezetni ezt a birodalmat. Mi megkértük rá őket korábban, hogy ezt tegyék. A kollektív válaszuk az volt, hogy ez a koncepció elfogadhatatlan. Hát most ezek a sötétek nyilvánosságra kerülnek, és elszenvedik tetteik következményeit. Földi szövetségeseink készen állnak rá, hogy megkezdjék a tömeges letartóztatásokat, és hatalomra juttassák azt a kormányzást, ami bíróság elé állítja ezeket a sötéteket, és olyan új pénzügyi eszközöket teremt, amik elhozzák hosszas uralkodásuk időszerű befejeződését! Ezek az új kormányok véget vetnek az UFO álcázásnak, és lehetővé teszik számunkra, hogy közvetlen módon szóljunk hozzátok.

Így a jelenlegi idő várakozás azon végső lépésekre, amik hatalomra juttatják azt a kormányzást, ami be tudja jelenteni mindenki számára, hogy mi létezünk. Abban a pillanatban amikor ez megtörténik, elkezdtek kijutni a korlátozott tudatosságból a teljes tudatosság felé. Van közöttetek sok olyan teljes Szellemű, aki mélyen egy új valóságra vágyott. Réges-rég, ezek a Lények és társaik, egy hadjáratba kezdtek, hogy ezt a birodalmat teljesen Fénybe juttassák. Az első elemei ennek olyan ősi belső családok voltak, akik az isteni szolgálatnak szentelték magukat. A Felemelkedett Mesterek és az Agarthában lévők segítették őket. Így a sötétség kezdeti lemondásairól úgy vélik, hogy ezen szent csoportokkal hozható kapcsolatba. A merő gondolatát annak, hogy a Föld üreges, vagy hogy van ott egy isteni szentély, a sötétek erőteljesen tagadják. Ennek a tagadásnak egy másik ága pedig rólunk szól. Egy furcsa napirenddel rendelkező erőként mutatnak minket. És ezt a napirendet meg kell változtatni, és nemkívánatosként kell feltüntetni. Ezekről a manipulációkról most nyilvánosságra kerül, hogy mik is igazán: nyílt hazugságok és megtévesztések. Az igazság szabaddá tesz titeket!

Namaste! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Szintúgy nagy hírekkel érkezünk! Agarthai segítőink és szent titkos társaik készen állnak, hogy megkezdjék olyan események sorát, amik a Fény győzelméhez vezetnek. A Mennyország olyan támogatókkal áldd minket, akik fáradhatatlanul azon vannak, hogy létrehozzanak egy finanszírozó hálózatot, az új pénzügyi rendszer alapját, a globális pénzek átalakítását, és leginkább egy globális szokásjog hálózatot. Ez csak a Fény iránti nagy elkötelezettségük miatt történhetett. Már mondtuk, hogy ezek a különféle hálózatok most összeköttetésben állnak, és készen arra, hogy átalakítsák ezt a sötét és eltorzított valóságot. Régen, a Mennyország elrendelte, hogy egy speciális időnek el kell jönnie. Mielőtt ez megtörténik, kellett lenniük avatároknak, akik elmondják ezeket a próféciákat mindenki számára, aki meghallgatja azokat. Mi a Mennyország nevében érkezünk, és isteni üzenetekkel, amiket ezen nagy Fénylények adtak. A mi feladatunk fogni ezeket az üzeneteket, és együtt valóra váltani azokat. Az emberiség meg fogja kapni ezeket a nagy ajándékokat, és beteljesíti a Mennyország vágyát!

A Mennyország most a megváltás egy isteni hálózatát ajándékozza ennek a valóságnak. Elhozta távolról őseiteket, és hamarosan az új kormányzásotok bejelenti az ő jelenlétüket. Ráadásul, közöttetek vannak az Agarthából való unokatestvéreitek. Oltalmat nyújtottak számunkra, és amikor kell, eljönnek közétek, hogy segítsenek nekünk megáldani és megtisztítani az utat a Fény számára. A mi kötelességünk gondoskodni rólatok, és felállítani a Fény számra az eszközt, hogy visszaszerezze ezt a valóságot, és visszajuttasson benneteket korábbi énetekhez. Ezt tesszük évezredek óta, és most egy nagy mennyei adomány lehetővé teszi azt a bámulatos valóságot, amit nektek teremtettek. Áldott legyen a Mennyország, és azok akik oly önzetlenül dolgoztak rajta, hogy mindezt lehetségessé tegyék. A dicsőséges fény új napja ragyog rátok, és elkezdődik a gyógyulás és a megbocsátás ideje. Sütkérezni fogtok ebben a gyógyító Fényben, és szabaddá váltok!

A mi részünkről, ez a szabadságba és megbocsátásba vezető út komoly összpontosítást és szolgálatkészséget igényel, miközben szembesülünk legnagyobb sérelmeitekkel és szívfájdalmaitokkal. Hogy segítsünk benneteket, a Mennyország kinyilvánította spirituális és fizikai mentorotok szükségességét. Napi szinten őrkörünk felettetek, és látjuk, hogy szükségetek van belső képességeitek felhasználására belső démonaitok legyőzése érdekében. Egy ilyen pozitív törekvés olyan dolog, amiről beszélni kell. Egyre növekvő örömötök közepette, végül legyőzitek azokat a dolgokat amik még mindig mély sebet ejtenek bennetek. Ennek a sebnek az átalakítása csak az első áldott lépés egy új és szent élet irányába. Felemelkedett Mesterekként, mi mindannyian megtanultuk, hogy milyen bonyolult is ez a folyamat valójában. Amit a gyógyulás hoz, az mégis isteni! Ez csak egy betekintés arról, hogy mit fognak a spirituális és fizikai mesterek adni nektek. Akkor, bizonyos belső elmélyülés után, elő lesztek készítve azokra a csodákra, amik a különleges Kristálykamráitokban fognak elérkezni hozzátok! Halleluja! Halleluja!

Ma folytattuk a körülöttetek történő dolgokról szóló üzeneteinket. A valóságotok változik, és készíti magát a Fény általi átalakulásra. Ezen eljárás során, találkozni fogtok spirituális és űrcsaládjaitokkal. És teljes tudatosságú Fénylényekké is át fogtok változni! Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

Földi Mennyország

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Top Ad