https://hatartalanvilag.blogspot.hu/ Sheldan Nidle - Üzenet a Galaktikus Föderációtól - 2014.12.23. - Határtalan Világ

Önismeret

Rejtély

Post Top Ad

A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia Üzenete
2014. December 23.

Sheldan Nidle által (a Galaktikus Föderációval való közvetlen összeköttetésen keresztül)
5 Eb, 10 Mol, 11 Ik

Selamat Balik! Jó hírekkel érkezünk ezen a napon! Áldásaitok előre haladnak. Azok akik az alapok kiosztásának késleltetésére vágytak, vagy már le vannak tartóztatva, vagy épp letartóztatás fenyegeti őket. Egy egyedülálló elosztó rendszert tesztelnek épp, és sikeresnek vélik. Ezen Gregoriánus év vége előtt, sokan közületek megkapják ezeket az áldásokat. Köszönetet szeretnénk mondani Földi szövetségeseinknek, hogy teljes mértékben együttműködnek velünk. Lényeges, hogy valami pozitív bizonyítéknak minimum lennie kell. A jelenlegi idő jó arra, hogy tegyünk valamit ennek érdekében. A múlt évben felfedeztük, hogy valójában milyen körmönfontak is a hatalmon lévők. Ezen ténnyel összhangban, egy sor dolgot kell tenni. Utasítottuk földi szövetségeseinket, hogy iktassanak be egy sor olyan programot, ami kiszabadítja áldásaitokat ezen semmirekellőktől. Nagyköveteink ezen de facto kormányokkal folytatott fontos találkozóik sora egy olyan légkört teremtett, melyben szövetségeseink léphetnek a letartóztatásokkal, és megváltoztathatják bizonyos fő bankok politikáit. Ezek az új politikák épp a beiktatási eljáráson esnek át, miközben mondjuk ezt nektek. Teljes mértékben nagy letartóztatásokra számítunk, és a NESARA beiktatása is hamarosan következik.

Egy útkereszteződésnél vagyunk ebben a 2014-es Gregoriánus évben, mely a végéhez közeledik. Azok akik földi szövetségeseinket alkotják, végül késznek látszanak jelenlegi előnyüket felhasználni a sötétség felett. A következő Gregoriánus év kezdete azt ígéri, hogy megjelennek a Fény erői, hogy letartóztassák és kiűzzék a sötétséget a hatalomról. Ez az eljárás hosszasan érkezett el. A sötétség és kegyeltjei ezen bolygó felszíni társadalmának intézői közel 13 évezrede. Meg kell kezdenetek felépíteni egy új globális társadalmat, mely a szabadságon és a jóléten alapul. Ez világszinttű közzétételhez fog vezetni, aminek úgy érezzük, hogy a határideje már jóideje lejárt. A mentoraink akkor landolhatnak, és megkezdhetnek gyorsan egy olyan társadalom felépítésére ösztönözni benneteket, ami végül készen áll elfogadni azokat a felelősségeket, amik valóban tisztelik Gaia-t és azokat az öko-rendszereket, melyekben laktok. Egy ilyen társadalom egy üdvözítő átmenet lehet a sötét birodalmakból egy olyanba, amibe annak idején beleszülettetek, amikor még teljes tudatosságúak voltatok. Ez azt is jelenti, hogy képesek lesztek véghezvinni egy teljes összehangolódást önmagatok és Agartha birodalma között.


Ez a Mennyország általi művelet újra csatlakoztat titeket őseitekhez, és a teljes tudatossághoz, ami hosszabb időt vett igénybe annál, mint amire először számítottunk. Tömegesen vagyunk jelen több mint húsz éve. A Mennyország nagyon szigorú rendelkezéseket adott nekünk, hogy kövessük. Az évek során, fokozatosan szabadítottak fel minket sok ilyen elrendelt korlátozás alól, és azt mondták, hogy kövessük rugalmasabb tettek sorát. Tettük ezeket, mindig észben tartva, hogy mit is kell még elvégeznünk. Közben a Mennyország folytatta isteni programját, hogy megváltoztassa fizikai eszenciátokat. Ez az eljárás gyorsan egy olyan ponthoz ér, ahol egy közvetlenebb szinttű beavatkozásra van szükség. Így állandóan módosítjuk a különféle medikus felügyeleti csapatainknak adott direktíváinkat. Jelenleg éjjelente rögzítjük és módosítjuk azoknak a változásoknak a mértékét, amiket a Mennyország a testőrzőin keresztül végez. Ezek a változtatások fokozatosan felkészítenek benneteket a teljes tudatosságba való elrendelt visszatérésetekre. Jelenthetjük, hogy ezek a különféle módosítások már megváltoztatták közel 40 százalékát mindannak, amivel születtetek.

Ezek a fizikai változások tükröződtek az érzelmi és mentális testetek átalakításában. A medikus tudósaitok csak most kezdik felfedezni, hogy a fizikai, mentális, és érzelmi testeitek összeköttetésben állnak. Azt is csak most kezdik megtanulni, hogy milyen összeköttetések is működnek közöttük valójában. Ahogy haladtok előre a teljes tudatosság felé, a három fő testetek különféle rétegei egy sokkal mélyebb módon összekapcsolódnak annál, mint azt a medikus tudósaitok képzelnék! Figyeljük, ahogy ezek az összekapcsolódások sorra beindulnak, és nyíltabban kezdünk "beszélni" egymással. Ez fellelhető az élénk álmaitok számának drámai növekedésében, és hogy sokan hirtelen megérzitek, amikor épp megfigyelünk benneteket. Ez a művelet azt mutatja nekünk, hogy tudatosabbá váltok arról, hogy több valóságban léteztek egyszerre. Ez része a tudatszint növekedéseteknek. Ezek a jelenségek gyarapodni fognak, ahogy a tudatosságotok nő. Rövidesen fel kell készíteni benneteket az érkezésünkre, és a mentorainkkal való közelgő kölcsönhatásotokra.

Namaste! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Áldásokkal érkezünk, és kegyesen azt kérjük, hogy álljatok össze velünk ezen a Karácsonyon, hogy imádkozzunk és vizionáljuk az igaz világot, mely formát ölt szívünkben, és abban a fizikai birodalomban, melyben most laktok. Álljatok mindig készen arra, hogy hozzájáruljatok felettébb erős lelketekkel ezen isteni ügyhöz. Egy felettébb erős kollektíva vagytok, ami jelenleg épp a Mennyország által formálódik egy új birodalomban való életre. Használjátok ezt a nagy áttekintést arra, hogy biztosítsátok jóváhagyásotokat azzal kapcsolatban, amit társaink most végeznek. Ezen változások első nagy része Karácsonnyal kifejeződik. Segítsétek energiátokkal azt ami egyszer s mindenkorra egy hatalmas erővé válik. A Fény elhatározta, hogy átalakítja a sötét módszereket, és lehetővé teszi számotokra, hogy együtt nagyszerűen újra változtassátok át valóságotokat. A barátaink és a családunk, Lélekben és térben, sokat tett azért, hogy segítsék társainkat, és előkészítsék az utat a szabadság és a jólét számára.

Az új Te egy felettébb nagyszerű Lény, mely visszanyerte hatalmas erejét, és készen ál Szeretetben segíteni Gaia-nak és az ő sokféle öko-rendszerének. Készen álltok, hogy használjátok képességeiteket Gaia átalakítására, és különösképpen a felszínének abba az érintetlen állapotába való visszafordítására, amivel közel 900.000 évvel ezelőtt találkoztatok. Ez a világ igencsak más volt attól a világtól, mint amit napi szinten láttok. Helyre fogjátok állítani erdőit, tavait, és folyóit. Visszaállítjátok az óceánjait is, és a levegőjét arra az érintetlen természetre, amivel régen azelőtt találkoztatok. Mi magunk láttuk azt a szépséget, ami Agartha. Ez a nagy energia csodásan helyreáll általatok. Felügyelni és segíteni fogunk benneteket ezekben a nagy munkákban. Ezekkel a változásokkal Gaia visszatér abba a szépségbe, amilyen hajdanán volt. Ráadásul szét fogtok szóródni a négy vízvilágon, és egy felettébb dicsőséges csillagnemzetet építetek.

Ezért egy új korszak peremén álltok, ami a Fénybe való visszatéréseteket jelöli. A Mennyország már régen megjövendölte nekünk ezt az időt. A mi privilégiumunk, hogy segítünk nektek ezt az átmenetet felettébb sikeressé tenni. Az elmúlt 300 év, különösképpen Nyugaton, nagy növekedés volt Szellemben. A Kelet a nagy nyugati elnyomás ellenére fenntartotta önmagában azokat az elemeket, amik a szikrái ezen új korszaknak. Ahogy megtudjátok különféle vallási filozófiáitok valódi eredetetét, felfedezitek, hogy a Szeretet és a Fény miképpen ragyog még mindig bennük. Annyira vágyunk segíteni nektek sok dolgot megtanulni, amik mind összehoznak benneteket. Ebben a ragyogó teljes tudatosságú kollektívában, melyek vagytok, felfedezitek minden élettel való egységeteket. A mi bölcsességünk összeadódik a tiétekkel, hogy egy igazán kitűnő globális társadalmat teremtsünk. Ez a társadalom össze fog olvadni az összes nagyszerű érző Lénnyel, és lehetővé teszi ezt az új csillagnemzetet.

Ma folytattuk heti jelentésünket arról, ami világotokon történik. Hamarosan, a Galaktikus Föderáció és az Agarthaiak csatlakozni fognak hozzátok, és együtt, a Mennyország áldásaival, egy új csillagnemzetet formáltok. Ez a nagy teremtés, mellyel nagyszerű sorsotokat megvalósítjátok! Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

Földi Mennyország

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Top Ad